1

Tema: saldus melas ar karti tiesa?

Gyvenime yra zmoniu kurie meluoja,tiesiai i akis,matau ,kad meluoja ir nezianu kaip pasielgti?Kaip manote kodel zmogus meluoja,?As kalbu apie visasa aplinkybes.ir situacijas.

2

Re: saldus melas ar karti tiesa?

Mirga, 24 parašė:

Gyvenime yra zmoniu kurie meluoja,tiesiai i akis,matau ,kad meluoja ir nezianu kaip pasielgti?Kaip manote kodel zmogus meluoja,?As kalbu apie visasa aplinkybes.ir situacijas.

Dažniausiai žmogus meluoja tuo atveju, kad dėl kažkokių nors priežasčių nesužinotum tiesos. Bet kai saka - melo kojos trumpos. Pabandyk kelis kartus pagauti jį už rankos ir pateikti faktus prieš akis, kad jis meluoja. Kartais tai padeda, nes suvokia, kad tave sunku apgauti.

3

melsq ilgai netrunka isaiskeja tiesa kaip nori ja matyt zinoma smile zinau yra liga kad zmogus negali nemelaves ir y akis buna kalba visi aplink zino kad meluoja bet jis tuo melu pats tiki

4

bet svarbiausiai ,kad kazkokias pasakas seka,ir nezianu,kaip pasakyti,kad man nebepustu miglos,nes gali buti ,kad sakys,as nemeluoju,ir dar supyks ant manes;)

5

Mirga, 24 parašė:

bet svarbiausiai ,kad kazkokias pasakas seka,ir nezianu,kaip pasakyti,kad man nebepustu miglos,nes gali buti ,kad sakys,as nemeluoju,ir dar supyks ant manes;)

Susitaikyk su tuo ir priimk zmogu toky, koks jis yra, tiesiog beveik viska, ka tokie zmones kalba, praleisk pro ausis, o paskui, laikui begant, atsirinksi kas melas o kas tiesa... big_smile

6

na, Mirga,manau zinau, kodel sukurei sia tema :V
>> bet ir siaip visais atvejais, geriau tiesa, nes tuomet gali ramiai toliau gyventi, kurti kitus planus, nes kai pripucia miglos tai tau atrodo, kad gyveni realiai, bet is tiesu gyveni pasakoj, trapiame sapne...
as uz tai, kad vaikscioti tvirtu keliu, o ne luztanciu ledu :::920

7

meluot tai galima,kol pats nepaslisti ant tu savo prikabintu makaronu...juk jei niekas nesuzino,tai koks skirtumas,bet cia jau reik konspiracija ismanyt, blogam melagiui geriau isvis nemeluot:::a16 o siaip tai tiesa,kad ir kokia baisi butu vistiek geriausia, nors gal su ja susitaikoma ir sunkiau:::a57

8

... ash tokiems ... leidziu paciulbeti... man tiesiog idomu, kiek pas zmogu fantazijos... kai matau, kad zmogelis jau beishsisemias... sakau jam,  gaaaila, kad mano ausytes mazos... neina daug makaronu prilipdyti :-)  Sigitas teisus ... priimk tokius , kokie jie yra, tu ju nepakeisi... o ir kam shvaistyti savo energija, bebandant juos pastatyti i doros kelia?

9

Galiu susitaikyti su meluojanciu zmogumi, jei jis yra kaimynas, bendradarbis ar dar kazkas, kas nera svarbi mano gyvenimo dalis. Turiu toki bendradarbi, kurio fantazija virsija visas ribas. Visi zino tai ir is tikruju priima koks jis yra, bet i artimesne draugyste ne vienas nenori leistis. Tiesiog, kartais tie "nusikalbejimai" juokina, linksmina, kartais kelia pykti del savo absurdiskumo, bet is esmes kasdienybes neitakoja, tad leidi zmogui buti koks yra. O nuolat meluojanciu draugu as nenoreciau tureti ir negaleciau ju tokiu priimti. Nesugebeciau bendrauti, kai reiketu nuolat "atsirinkineti" kas yra melas, o kas tiesa.

10

P.S. matau, biski nugrybavau nuo temos, paziurejus ka kiti raso smile Kalbant apie asmenini gyvenima visuomet noriu isgirsti tiesa, kad ir kokia ji bebutu, kad ir kaip galetu skaudinti, kelti pykti ar kitokias nemalonias emocijas. Saldi tiesa yra laikina apgaule, nieko gero nesuteikianti, tik nutolinanti realybe. Kam man tai ?!

11

Melo trumpos kojos.Tai karti tiesa buna geriau,nei melas .

12

kartais zmones meluoja noredami apsaugoti kita nzmogu nuo bereikalingo jaudinimosi ir nerwinimosi... pwz zmogui nebutina to zinoti nes zn kad jis jaudinsis tj del to zmogaus galima siek tiek pameluoti, bet jei ta tiesa nera swarbi tj tada galima fantazuoti big_smile

Bet buna zmoniu kurie del bet ko meluoja, paprasciausiai zmogus negali nemeluoti, makaronus kabina kiekwiename zingsnyje o tj jau blogai smile

pwz as stengiuosi nemeluoti tik truputy pagrazinti tiesa big_smile

13

Karti tiesa.