Tema: kas nori buti bill kaulitz mergina?.
bill toks sweet kasgi nenoretu but jo mergina ?.
jo veidas mielas kaip kudikelio ooooooooooo..
ah tas musu biliukas..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → kas nori buti bill kaulitz mergina?.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ah tas musu biliukas..
;D;D;D as pvz nenoreciau,tikrai,tikrai:Dman jis nesimpatiskas ir siaip neturiu tokio iprocio isimyleti aktorius,dainininkus ir pan.
gers kas cia ar man galima
Tikrai ne ) Jis man toks mergatiskas ) Jei turet berna tai toki uh ) Ir jie tie plaukai fui )
OI ne jie,o jo* ) )
em... siaip yra gandu, kad jis vis del to yra JI Taigi susimastykit mergaites pries isimyledamos. "Jam" jau beveik 18 ir tokiu metu dazniausiai vaikina suvyriskeja, t.y. pasikeicia figura, barzda kaltis pradeda ir t.t. Tai tikrai ne vaikino veidas: http://img373.imageshack.us/img373/4395/167782352ux0sj1hk.jpg
;D
NA,as ir sakau visiems,kas jis tikrai gryna pana..... Tik iskilimu neturi )
nu ce tai visai mergos del to billio pakvaiso , traukias kazkoks **** bernas. normalaus roko nemoka sugrot
Cia rimtai bernas???!!!! nu gryna merga- gi pas ji klipuose net nagai lakuoti..cia gi tikrai merga
nu patys paziurekit..o su iskilimais juk galima kanors padaryt..gal ji tik norejo but berniuku arba reklaminis triukas..ka zinau..
Viktorija,gerai sugalvojai,kad cia reklaminis triukas )) db as susimasciau gal rimtai?
Beto jis(?) ir dainuoja kaip merga..
O siais laikais del babkiu(ir dar kokiu) zmones gatavi belekam..
ah tas musu biliukas..
kazkam raminamuju reikia? aaa?
Nepazystu as tokio(s) Bet paziurejau foto... Tai jo veido bruozai tikrai moteriski...:)
Aš labai norėčiau. Ką man dabar daryt?
nu chebra kiek galima apie situos padarus kalbeti ir temas kurti.. pasieskokit apie juos yra tikrai ne viena tema.. rakinsiu sita
>> tokio hotel
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → kas nori buti bill kaulitz mergina?.