Re: grazios foto:)
o cia dar katyciu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → grazios foto:)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 48 49 50 51 52 … 60 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o cia dar katyciu
kadangi kazkam jau bloga nuo katinu, tai siek tiek lietuvisko gamtovaizdzio is Dubysos apylinkiu:D pro baidares krasta:p
ka jus cia katinai gamta jums reikia manes
ka jus cia katinai gamta jums reikia manes
kaip taves cia truko;D
o cia seip geras kadras - kiaulyte monstras:D
meiluciai
wa... gera mintis.. imam tema.. ir dedam foto kad galvoja tema?
wa... gera mintis.. imam tema.. ir dedam foto kad galvoja tema?
o tai sitoj temoj ka tavo manymu mes dedam?..
ateiviu suo ;D tik tai kas is jo liko ( placiau rasit temoj "Ufo iskase mano "BULIBAS" " ) manau kad tai suo nes turi iltis ir turi mazai smegenu todel tai negali buti ateivis bet gali buti ateiviu suo
ateiviu suo ;D tik tai kas is jo liko ( placiau rasit temoj "Ufo iskase mano "BULIBAS" " ) manau kad tai suo nes turi iltis ir turi mazai smegenu todel tai negali buti ateivis bet gali buti ateiviu suo
eik tu sau ziauriai atrodo nu jo cia tai toks kazkoks hibridas nuskutinetas
kaip ziauriu sakis.......
Tomas, 25 parašė:ateiviu suo ;D tik tai kas is jo liko ( placiau rasit temoj "Ufo iskase mano "BULIBAS" " ) manau kad tai suo nes turi iltis ir turi mazai smegenu todel tai negali buti ateivis bet gali buti ateiviu suo
normalus vaikas
o cia dar katyciu
rusiska melinoji kate ta tema.labai idomaus charakterio 20 metu gyvena kadais tokia turejom,nuostabi kate.
,
Beatrice, 13 parašė:Tomas, 25 parašė:ateiviu suo ;D tik tai kas is jo liko ( placiau rasit temoj "Ufo iskase mano "BULIBAS" " ) manau kad tai suo nes turi iltis ir turi mazai smegenu todel tai negali buti ateivis bet gali buti ateiviu suo
normalus vaikas
Gintautuk . .. ;D tu gal atydziau paziurek i ta nuotraukike . .;D nepanasu kad mes kalbetum apie ta vaika ;D
geras kad didele labai:)
tai cia daznai tokiu perdideliu ipaiso nuotraukikiu .. . kita kart busi atidesnis
o as pasigirsiu ir kad as radau graziu paveiksiuliu i tel tokie ale retro bet baisiai man jie grazus
Nu tu, Linai, tai kažin koks meninykas arba jiems labai prijaučiantis
o as pasigirsiu ir kad as radau graziu paveiksiuliu i tel tokie ale retro bet baisiai man jie grazus
sakai BAISIAI grazus ;D na man tas vidurinis labiausiai patiko baisiai grazus ir man
nu Linai zek kokia as grazuola atradau ;D
Europine Audine
Puslapiai Ankstesnis 1 … 48 49 50 51 52 … 60 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → grazios foto:)