361

Re: seksas automobilyje

na jau mes ir negulim kaip lenta, ir mum reikia judeti ir gan ne,mazaj:)

362

taj jumi nesutraukia sakai? big_smile o nenusibrozdinat keliu ir visu kitu galu? negi patogu m ? smile

363

na taip buna kad ant rytojaus niekur neina prisiliesti su keliais,bet kai myliesi taj viska pamirsti visus skausmus:::d17:::d19

364

hm.. masinoj tai totaliai nepatogu, nebent kokiam minivene, or smth.. o siaip tai tada jau geriau bagazineje shagruga veziotis, tai galima tada normaliai ant pievutes ar smeliuko pasitiesus isitaisyt.. big_smile

365

na bet tai jau tampa labiau pastebima is salies, o automobilyje taj ne tiek pastebima:)

366

bet tais ant kiek reikia but istroskusiam sekso, kad viesoj vietoj, bei nepatogiame automobilyje? tai tada kaip ir sakiau, galima palekt kokius 10-15km uz miesto i laukus, ir psio, ramiai ant pievutes isistaisyt.. big_smile

367

na yra tokiu zmoniu kurie mykisi kiekviena diena ,ir oamate  vienas kita vis nori myletis tai yra lb didele aistra smile tdl ir tenka myletis automobilyje ar pan:::d17

368

na, whatever, tiesiog savo nuomone issakiau, neketinu gincytis, kad negerai, nepatogu ir etc.. cia jau kaip kam.. smile man asmeniskai patogiausia yra lovoje, arba virtuveje.. tongue

369

Deividas, 23 parašė:

na, whatever, tiesiog savo nuomone issakiau, neketinu gincytis, kad negerai, nepatogu ir etc.. cia jau kaip kam.. smile man asmeniskai patogiausia yra lovoje, arba virtuveje.. tongue

vertinu tavo nuomone;) kiek zmoniu tiek turi buti ir nuomoniu tam ir yra forumas kad issakytume savo mintis:)

370

kai didele aistra,noras,visai vesvarbu kur-masinoj,lifte,virtuvej,wc ar dar kur....Patikekit..................

371

Benas, 37 parašė:

kai didele aistra,noras,visai vesvarbu kur-masinoj,lifte,virtuvej,wc ar dar kur....Patikekit..................

aga buten ta ir norejau pasakyti, kad buna vos viesoje vietoje nepasimyli brrr ...:)

372

Deividas, 23 parašė:

man asmeniskai patogiausia yra lovoje, arba virtuveje.. tongue

Lova tai lova, bet kox patogumas virtuveje? :::042

373

na matyt patinka myleti kaip panele gamina;):::d05

374

mašinoje?
nepatogu..sunku..nėra vietos..
todėl dažnai gaunasi nevykęs sexas..
patogiausia (mano nuomone) lifte,lovoje,pievoje..;]

375

Skaistė, 17 parašė:

mašinoje?

na bet mataj grazuolyte ,y tavo namus visi nesueis,tad kartais auto buna visaj geraj;)

376

Raminta, 20 parašė:

Lova tai lova, bet kox patogumas virtuveje? :::042

o tu pabandtk kada, tik ziurek kad palange, arba spintele, arba stalas tinkamo aukscio butu.. big_smile

377

na tai bet nepamirskim kad po to ant tu spinteliu bus maistas:/ jau geriau balkone ar pan,tik reikia saugotis kad neiskrist:)

378

Jordulis, 22 parašė:
Skaistė, 17 parašė:

mašinoje?

na bet mataj grazuolyte ,y tavo namus visi nesueis,tad kartais auto buna visaj geraj;)

nesupratau cia big_smile kodel VISI turetu eit? smile uztenka vieno man atrodo big_smile

379

na kazkam uztenka kazkam nelabai:)

380

Taj matau pagal save sprendi big_smile