11941

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pareigos: Lakunas be licenzijos

11942

Edgaras, 18 parašė:

Kaunas-Jonava, Okupuotas plotas "visa sirdies tustuma" nieks nedrysta ten kojos ikelt, ne bent tikiuos kol kas tongue, lygis? manau net nepasiekes to lygio big_smile ne man skirta paneles kabint ir panasiai, negaliu niekad but pirmas big_smile ehh geda big_smile ...  AND ---->> AS Edgaras, 18 PRISIEKIU BUTI AKTYVUS DALYVIS DAZNAI LANKYTIS SIOJE TEMOJE, DALYVAUTI METUOSE GERBTI PANELES ... manau taip wiska padariau ar nlb? big_smile :::215

pirmas Blynas o neprisfiles :::b18 Dabar lauk Tatos palaiminima :::920

11943

wohoooo big_smile neweltui gera specialybe mano big_smile

11944

:::707 o TATA apipilu tawe gelemis uz busima dosnuma big_smile

11945

Edgaras, 18 parašė:

pareigos: Lakunas be licenzijos

Oba Liocikas :::036 tokiu cia LABAI reikia , visada :::b18 musu gretos ,Tavo gretos ir duris Tau atviros :::111 Dabar Reikia Tatos Monlogo  ir iraso kuris Tave isvers is koto :::036 paskui gersim alu su citrina :::818

11946

alu su citrina big_smile ahh o stipriau nebuna? nes nemegejas but ant kabliuko lengwo big_smile

11947

Linas, 19 parašė:
Diana, 18 parašė:

kaip suprast mėlyno kraujo? big_smile

va taip ir suprasti akd tipo ale aristokrate wink bajore arba veisline mergyte wink

na ne bajore.. auksciau :V veislius tu man toks tas rozinis >> :::d09
o siaip istorija tokia :V mano senelio senelis buvo ponas grafas, turejo toki ale dvara:::632:::614 kazkur kedainiuose (va todel, Viktoriukas gerai gyvena << joke wink ), bet (inlove) tokia paprasta mergycka :::719 tipo "neveisline mergyte" << todel is dyyyydeles meiles :::724 ir dar didesnes seiles :::742 (chuckle) jis paliko visas babkes ir visus namus ir pabego i Ryga :::103 va todel pasirodo mano draugaiciai ten su latvijos siena ir draugystes mezga :V
tai va.. nors be dokumentu, bet as :::330 ir kitais metais per savo atostogas pasistengsiu nulekt i ryga (gal kai ka aplenksiu :::b49)

Linas, 19 parašė:

>> Nijolyte su tortadieniu (hug)

Tomas, 25 parašė:

Nijole!!!!!!!!!!!! Tave su tortadieniu ir gimtadieniu ir linkiu daug laimes ir pinigu :::818

Fiodoras, 25 parašė:

sveikinu Nijoliuk :::818 kad viskas kas dar neisipilde taptu ispildyta :H

nu aciu vaikuciai :H aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :H

11948

Sakai specialybe JI cia svarbi :::921 kas daugiausiai uzdirba TAS  perka alu :::b02

11949

supratau namieka :::917 ne bet nieko as pries tongue kodel gi nea :::742

11950

Edgaras, 18 parašė:

alu su citrina big_smile ahh o stipriau nebuna? nes nemegejas but ant kabliuko lengwo big_smile

Teks valdyti alaus kieki kad alus tave nevaldytu :::917

11951

Nijolė, 21 parašė:
Linas, 19 parašė:
Diana, 18 parašė:

kaip suprast mėlyno kraujo? big_smile

va taip ir suprasti akd tipo ale aristokrate wink bajore arba veisline mergyte wink

na ne bajore.. auksciau :V veislius tu man toks tas rozinis >> :::d09
o siaip istorija tokia :V mano senelio senelis buvo ponas grafas, turejo toki ale dvara:::632:::614 kazkur kedainiuose (va todel, Viktoriukas gerai gyvena << joke wink ), bet (inlove) tokia paprasta mergycka :::719 tipo "neveisline mergyte" << todel is dyyyydeles meiles :::724 ir dar didesnes seiles :::742 (chuckle) jis paliko visas babkes ir visus namus ir pabego i Ryga :::103 va todel pasirodo mano draugaiciai ten su latvijos siena ir draugystes mezga :V
tai va.. nors be dokumentu, bet as :::330 ir kitais metais per savo atostogas pasistengsiu nulekt i ryga (gal kai ka aplenksiu :::b49)

Linas, 19 parašė:

>> Nijolyte su tortadieniu (hug)

Tomas, 25 parašė:

Nijole!!!!!!!!!!!! Tave su tortadieniu ir gimtadieniu ir linkiu daug laimes ir pinigu :::818

Fiodoras, 25 parašė:

sveikinu Nijoliuk :::818 kad viskas kas dar neisipilde taptu ispildyta :H

nu aciu vaikuciai :H aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciu aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :H

Prasom :H
:::700:::704:::706:::707:::616:::731:::709:::434:::433:::455:::400:::404:::407:::408:::409:::406ir braskiu dar :::818->:::402:::402ir ziamogiciu :::401:::401

11952

Edgaras, 18 parašė:

na, mes ne kokie kandys :-) sakyciau :V ne :::127 ne :::127 ne :::127 mes silpni vaikai :::305
>> aaaaaaaaaaaaaaaa.. as jau matau kas perka mums meetini alu :::537 Edgaras :::a48 ne.. nu tokio zmogaus tai tikrai mums reikia ;D visur ir visada ;D alus :::537
>>> jau as zinau kokios tavo pareigos bus ;D ne lakunas ;D o alaus perkunas ;D

11953

as "pasistengsiu" :::832

11954

bet nerieikia tuo zinoma ir naudotis amzinai big_smile karta kita tongue

11955

Zemuogyte tu :::701

11956

Ei !!! Tata as uz sita --->>>:::917  Edgarai cia tavo kovos ikona ;D;D;D ja uzregistruosiu ;D

11957

nu as rukstu iki rytojaus :::a18

11958

Edgaras, 18 parašė:

bet nerieikia tuo zinoma ir naudotis amzinai big_smile karta kita tongue

tai jau tik nepradek sukti uodegos (wait) ;D jau tavo zodis taryba nunestas buvo, apsvarstytas ir uzregistruotas, numeriukas suteiktas ;D ir i archyva patalpintas big_smile) viskas.... atsaukti sprendimu sprendimo neimanoma tongue

11959

zmogai smile o daznai wa taip suainat? na pasedet pagurksnot citrinini alu? wink

11960

Tomas, 25 parašė:

Ei !!! Tata as uz sita --->>>:::917  Edgarai cia tavo kovos ikona ;D;D;D ja uzregistruosiu ;D

xee busiu wikingas big_smile

:::917