12101

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 19 parašė:
Edgaras, 18 parašė:

turejau ir as iwairiu ir juokingu ir liudnu kai ne as wairawau bet buwau keleiwis :::810

nu as chebrai jau pasakojau viena  ivyki kuri turejo mano toks pazistamas big_smile apsirukes zoles atbbulas vaziavo ziede vilniuje big_smile big_smile ir jam ivaziavo i BMW gala kazkoks isgeres senis big_smile big_smile ;D nu tai krc isikviete mentus big_smile ir mentas sako mano draugui "zmogau tas senios kur tau ivaziavo i gala yra isgeres ir dar sako kad tu atbulas vaziavai" :::b02 ;D ;D nu krc big_smile big_smile

tai kiek supratau senis kaltas liko? big_smile

12102

mum buwo irgi linkmsa... waziawom su draugais i kluba vieno draugo gimtadieni swest.. buwo du wairuotojai jie neger tai wairawo wiena drauge ir draugas.. zodz po klubo namo jau .. o lija belekaip ... mes pirmi iswaziawom. .drauge wairawo sawo baxuro masina o lijo nezmoniskai.. tai pirmiausiaii ji iswaziawo ir wienpusi eisma tai pries eisma waziawo kad nukirts kampa tada i bala tiesiai masina paduso tada jos girtas baxuras sako duok man wairuot as pazystu masina tai dawaziuosim iki namu kaip nors dawe tam girtam. waziawom kol wisai uzgesom kylant i silainius per milikoniu kalna... atwaziawo kiti draugai pradejo mus temti tempe tempe.. ziurim is priekio mentai nusileidiza... wisiem mintis db apsisuks ar nea.. pokst apsisuko.. o uz wairo welkamos masinos girtutelis drauges baxuras mus sustabde tas greit apsikeite vietom su ta drauge tipo ji wairawo... prieina mentaas sako maciau lyg garabanotas waikinas wairawo o ne blondine big_smile sakom nea nea tikrai... tas mentas sako bet jus ikalet i masina kuri jus tempe mes nea nea pakele stiklo sukes sako o kas cia big_smile tai istikro kai stojom jis ikale.. nuejo ta blondine i masina pas mentu wiskas gerai ji negerus del ikalimo i draugu masina nieka tipo susitarsim. tai paleido wiskas twarkoi.. tai nea tas baxuras kur istikro wairawo nuejo atgal pas mentus ir prisipazino kad wairawo jis ir kad girtas dar padawe sawanoriskai 200 ir tada tik iswaziawom big_smile wa cia ne taip senai ir buwo big_smile wo tada tau juoko buwo marios... galu gale gryzom iki namu ir toliau baliawojom kieme masinoj ryte prabundam mes masinoj miegam, o masina krumuose kartu su mimis big_smile ka reiskia girtam wairuot big_smile

12103

nu ne Edgarai as supratau kad mentai buvo prisiruke ir isejo visi trys dar zoles uztraukt :::036

12104

Edgaras, 18 parašė:

mum buwo irgi linkmsa... waziawom su draugais i kluba vieno draugo gimtadieni swest.. buwo du wairuotojai jie neger tai wairawo wiena drauge ir draugas.. zodz po klubo namo jau .. o lija belekaip ... mes pirmi iswaziawom. .drauge wairawo sawo baxuro masina o lijo nezmoniskai.. tai pirmiausiaii ji iswaziawo ir wienpusi eisma tai pries eisma waziawo kad nukirts kampa tada i bala tiesiai masina paduso tada jos girtas baxuras sako duok man wairuot as pazystu masina tai dawaziuosim iki namu kaip nors dawe tam girtam. waziawom kol wisai uzgesom kylant i silainius per milikoniu kalna... atwaziawo kiti draugai pradejo mus temti tempe tempe.. ziurim is priekio mentai nusileidiza... wisiem mintis db apsisuks ar nea.. pokst apsisuko.. o uz wairo welkamos masinos girtutelis drauges baxuras mus sustabde tas greit apsikeite vietom su ta drauge tipo ji wairawo... prieina mentaas sako maciau lyg garabanotas waikinas wairawo o ne blondine big_smile sakom nea nea tikrai... tas mentas sako bet jus ikalet i masina kuri jus tempe mes nea nea pakele stiklo sukes sako o kas cia big_smile tai istikro kai stojom jis ikale.. nuejo ta blondine i masina pas mentu wiskas gerai ji negerus del ikalimo i draugu masina nieka tipo susitarsim. tai paleido wiskas twarkoi.. tai nea tas baxuras kur istikro wairawo nuejo atgal pas mentus ir prisipazino kad wairawo jis ir kad girtas dar padawe sawanoriskai 200 ir tada tik iswaziawom big_smile wa cia ne taip senai ir buwo big_smile wo tada tau juoko buwo marios... galu gale gryzom iki namu ir toliau baliawojom kieme masinoj ryte prabundam mes masinoj miegam, o masina krumuose kartu su mimis big_smile ka reiskia girtam wairuot big_smile

o sitas tai geras ;D visko buna big_smile bet kad taip :::b02

12105

wa butent kogero wisa gywenima nepamirsiu :::961:::a37

12106

Sesiau >> del medaus zvengiau ne is taves ;D pamirsau parasyt ;D cia is Lino big_smile >> kabink medu samciu ir pasibarstyk guminukais :::b02
>> Tayp, rasyk man i dvd, nes kitaip nesamone.. atiduosiu kompakta,nes laisva viena turiu :::818 ir guminuku packiu ;D kuri suvalgiau ;D
>>> na, as teises planuoju laikytis tik vasara :::818 pasitaupysiu lituku, ir kai laisvesne patapsiu... ir busiu kieta vairuotojuke :::211 mykt mykt ;D o ir siaip mano vairavimo patirtis ziauroka ;D mano brolis >> :::924 << kai as vairuodavau ;D

12107

xee as manau big_smile isistweres buna ane?

12108

na as nepamenu labai :::818 nes jis paskutini karta sedejo gale ;D
> na bet man tik praktikos reikia ir viskas bus ok.. ir daugiau pasitikejimo savimi, kad viska sugebesiu ir viskas wink kaip ir bet kur kitur :::920
>> susinervinau :{} kodel man neina normaliai nuorodos youtubes idet :? net issiloginau, vis tiek neveikia :? nu kas cia per nesamoniu nesamone :? norejau parodyt kai ka .. nu siaubas sad ponas verkimas sad

12109

Edgaras, 18 parašė:
Linas, 19 parašė:
Edgaras, 18 parašė:

turejau ir as iwairiu ir juokingu ir liudnu kai ne as wairawau bet buwau keleiwis :::810

nu as chebrai jau pasakojau viena  ivyki kuri turejo mano toks pazistamas big_smile apsirukes zoles atbbulas vaziavo ziede vilniuje big_smile big_smile ir jam ivaziavo i BMW gala kazkoks isgeres senis big_smile big_smile ;D nu tai krc isikviete mentus big_smile ir mentas sako mano draugui "zmogau tas senios kur tau ivaziavo i gala yra isgeres ir dar sako kad tu atbulas vaziavai" :::b02 ;D ;D nu krc big_smile big_smile

tai kiek supratau senis kaltas liko? big_smile

nu tai zinoma big_smile big_smile kad tas senis liko kaltas nes kol mentu sulauke tai tas draugelis nuo zoles atsigavo ;D big_smile

>>>> na va gruzau is tooso pasiautejau visa gimine pafilmavau big_smile big_smile korocia etatinis operatorius big_smile big_smile jau kiek tusu prifilmaves big_smile reikia rimta kamera gauti stova ir galesiu booti operatoriukas samdomas big_smile
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Nijole gerai yrasysiu i DVD>> bet guminukus turek skrandyje ;D ;D nes as isvemtu nevalgysiu manau :V ;D ;D

12110

sveiki sveiki big_smile
Nu jo sesiau tau tik daugiau uz vairo pasedet ir viskas ciki bus wink reikejo tada man tave namo parsivezt kai bratkius su tokia triundze po laukus draskesi tai butai greitai ismokus vaziuot ir rali ir slaloma ir drifta ir visoki kitoki kakuti ;D ;D big_smile
siandien darbe labai susilau wink o kai namo vaziavom labai grazu buvo, pilnatis ir taip faaaainiai vandeni apsviete kad :::742, kaip Homeris ta garsiuka leidzia kai alu geria tai cia panasiai buvo big_smile o ooo debesys kaip graziai atrode tartum pasakoj, atrode kad didziuliai kalnai pries muz stukso wink labai grazu buvo, laukiu nesulaukiu kada galesiu pamatyt siaures pasvaite wink

12111

Laba .... tai kas geriesnio,ar miegat ;D

12112

del guminuku :::921
>>>>jojo .. man visada :::742 << kaip homerio ;D
>> Fiodorai... turbut...

12113

pasirodo ne as cia viena susalus.. snd visai ligone jauciuosi, negana to pusleline ir sloga uzpuole, tai dar snd ryte atsikeliu - gerkle nezmoniskai skauda, uzkimus baisiai, nu mirtis;D pragulejau visa diena lovoj, bet uztat knyga skaityt pradejau:D i nauda visai:::041 o snd Dzem Pube karaoke vakaras..;D;D reiks gal padainuot savo pakimusia gerkle, klp meeta prisiminus..;D
>o vat Nijoliuk tu zinok rimtai gali ir anksciau nei po 2sav foto gaut:D su manim tai galima ir greiciau susitikt:::b18

12114

na, tai ok.. viskas (handshake) tarta nutarta pasiimsiu viska 7dieni, jei pavyks... ... Linuk :::818 nerasyk kompakto... o jei jau irasei.. nieko, as ji paimsiu big_smile)
>> na as nesuprantu.. man tai toks vesus oras pats tas.. jau taip smagu, kad net nu (happy)
>>>> ir po galais ..... pakeiskit mano tuos metus 1 psl.. mane depresiska nostalgija ima ziurint i juos... verkiu atsisedus ir gailiu metu kai tik pamatau... kiek galima...skaudint ir virkdint vaika :? kiek sad

12115

Nijolė, 21 parašė:

na, tai ok.. viskas (handshake) tarta nutarta pasiimsiu viska 7dieni, jei pavyks... ... Linuk :::818 nerasyk kompakto... o jei jau irasei.. nieko, as ji paimsiu big_smile)
>> na as nesuprantu.. man tai toks vesus oras pats tas.. jau taip smagu, kad net nu (happy)

jei jis butu VESUS, butu tikrai happy, bet kad cia jau nebe vesu, o SALTA.. neleidzia paskutinem vasaros dienom pasidziaugt:::011 einu arbatos gamintis, savo gerklytei sildyti..

12116

;D ;D ;D vasaros dienos ;D ;D oi leisk nusijuokti ;D taigi bus dar ale tipo siltu dienu >>. ale bobu vasara ;D ir pakaks ... jau  pats laikas pradet ziurinetis rudeniniu striukyciu :::a03
>> na, man vesu... nes man nepatinka, kai lb lb karsta.. ir smagus toks oras... toks fainas.. na, gal vesoka.. bet man faina.. <<< zdz.... apie ora kalbam.. ;D gal geriau apie politika :::b02

12117

nu ko gi verkiat ? nuo 30 pagal celsiju nusirito iki 15 tai dar irgi silta tongue

12118

apie politika mes jau gyvai prisikalbejom;D;D o tos bobu vasaros kazin ar as sulauksiu..:::041 o ten sake vejas baisus lb lb..:::017 tai norisi pasilt nors kiek kol galiu:p nors karscio ir as nemegstu, bet salcio irgi.. ot islepus, viskas negerai;D

12119

wejas nebaisus tik medzius kartais rauna big_smile

12120

na, Edgarai, cia ja nebevejas.. o veju vejas ;D toks ne fu.. o fuuuuuuuuuuuuu ;D
>> Auste.. jaunuju pensininku valandele :::a16
>>> Linai, pakeisk mano metus.... aciu :H >> ir sesiaus ir sesiaus ;D uzteks cia jai jauna ir grazia vaidint ;D