Re: priauginti plaukai
na galiu pasakyti,kad priauginti plaukai ira tikras s...... nes pati nesiojau priaugintus plaukus,savus plaukus taip sugadini,kad sunku juos paskui atgaivinti....niekada merginos nesiauginkite plauku.....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → priauginti plaukai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na galiu pasakyti,kad priauginti plaukai ira tikras s...... nes pati nesiojau priaugintus plaukus,savus plaukus taip sugadini,kad sunku juos paskui atgaivinti....niekada merginos nesiauginkite plauku.....
na as taip pat labai megstu ilgus plaukus ir tikrai zadu juos prisiauginti kai tik grysiu is uzsienio palaikau tas kurios del saves negaili nieko
na as taip pat labai megstu ilgus plaukus ir tikrai zadu juos prisiauginti kai tik grysiu is uzsienio palaikau tas kurios del saves negaili nieko
aha, nieko negaila - net sunaikinti savo nuosavus plaukus - ot žygdarbis! pažiūrėk, ką parašė Edita...
Kvailiausia tai, kad visos eina sushtampuotos kaip is vieno salono! =P Tie patys priauginti plaukai, akriliniai nagai, soliariuminis idegis... Fui! Jokios ivairoves ar naturalumo =P
o kiek kainuoja prisiauginti
good atrodo;p
priauginti plaukai :? neee ne kas, na jei dar nesimatytu kad jie priauginti tai dzin bet kai is kazin kur svieciasi tie dirbtiniai tai jau ten ne grozis o jo gadinimas va zmogus rase kad plaukus sugadino tai gal geriau tu dirbtiniu neprisiauginti o pasistengti savo uzsiauginti maziau balinti ar juodinti ir bus grazus plaukiukai
as manau kad yra labai grazu priauginti paluaki svarbu kad jei butu priziureti
(Inesute, 20)]o kiek kainuoja prisiauginti[/quote]
as uzsienyje mokejau 450e istirko lb graziai atrodo ir nieko nera baisausi ir paluko sawo tikrai negadina
as tai neturiu nieko pries
Visishka nesmaone ! nepatinka.
mane tik uzknisa pavadinimas "priauginti" priauginti reiskia kad plaukai uzauga.................jei plaukus priklijuoji tai ir reikia sakyti plauku priklijavimas o ne priauginimas
o siaip grazu kai mergina rupinasi savimi.......kad ir kaip ji atrodytu.....
manau kad kai juos nusiimsi tai isvis plaukyu nebeturesi
Taip ir yra. Juos nusiemus nusiima labai daug ir savu plauku. Verkia mergaites nusiemusios kasas.
o aš esu prisiauginus plaukus ir visiškai nemanau,kad čia pinigų švaistymas. Pati užsidirbau ir išpildžiau savo svajonę,kuri jau seniai mano galvoje sukosi ir esu labai tuo patenkinta (:
man tai apskritai nepatinka tie visi dirbtinumai. jei jau nori buti grazi, tai prisiziurek, naudok tinkamas priemones ir uzsiauginsi savus plaukus. tas pats ir su nagais, ir visa kita
diewe priauginti plaukaj wemt werce...
mokykloje wiena fyfute prisiaugino net spalwos nesuderino,kaskokius nusiurusius,wisokie gelezys issikise ziauru ziuret
as turiu tikru plauku sruogeles ir wisi ejna ir klause ar jie dirbtinej ,,,xD~~
nu tikrai grazu,bet reik pagalvot ar verta gadint plaukus:)
Man atrodo, kad tas priaugintu plauku grozis tikrai neatperka zalos, kuri padaroma plaukams.... Geriau jau sveiki, grazus savi plaukai, nei kazkokia arklio uodega prikabinta=P. O dar tokias kruvas pinigu sukisha i tuos dirbtinius plaukus.... galetu gi visa galybe geru priemoniu nusipirkti;].
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → priauginti plaukai