41

Re: koks jums stilius prie sirdies?

niu va Tautvydui galiu pasakyt, kad man toks stilius ir patynka ir pati rengiusi taip laisvai ir patogiai:::807 nu buna dienu, kad ir puosniau apsirengiu kai nuotaika tokia buna:D

42

Hah, dauguma is jusu nieko neismano. Tik daugo etiketes. Oi turiu chanell maikute, oi turiu afigienus marskinelius, ir tikrai isiskiriu is minios. Ka cia pezat, etikeciu aukos. Cia lietuvoj kazkoks debilizmas, va ka as turiu. Pabutumet daugaiu uzsieni, suprastumet kad visiems "pasik*" ant tu etikeciu, svarbu patogu, bet tas ju man patogumas nepatinka del vieno dalyko. Jie mano kad padotu, tai ir nesioju, tai su tais paciais drabuziais droze ir i bara ir i darba big_smile Vienzo skurliai, bet pacio poziurio esme yra gera.
Tai va as pats rengiuosi kad jausciausi patogiai, o isiskiriu is minios visai kitomis savybemis, gi mes esam kiekvienas atskiros asmenybes o ne pilki seseliai. Kai kas minejo dar, kad jezau kaip nekenciu kad su sportiniais drabuziais vaiksto po miesta ar pan, gi jie skirti salej, sportui. NU ka as zinau, pvz vasara, kai karsta, tu man gal siulai su dzinsais ar kostiuminem kelnem vaisciot, bo bridzu as nemekstu(man nepatogu), tai cia tipo as kazkoks forsas ;D

Kitu nepasitenkinimui, kad isvadinau etikeciu aukomis galiu pasakyt, kad ir as turiu tiek marskiniu (Kelvin klein, Bantto), Batus(ecco, adidanus, skeckers), kelnes (adidanus,monton) ir pan ir pan. Turiu as ir tu firminiu prekiu ir beto originalu ne fuflo is turgaus ar bazes. bet man kas, as su jais tik patogiai jauciuos, o jei buciau rades tokius pat tik pigiau, buciau paemes pigesnius(man amblemos nerupi !!!!).

PS: As manau kad zmogus turi renktis taip, kad butu patogu. bet nepamirsti vieno dalyko. Tai turi buti estetiska, tikti prie aplinkos ir svaru(gi higienos reikia laikytis).

PSS: Jo ir priveliau ... ;D ;D ;D

43

o as neturiu nei vieno tavo isvardyto firminio drabuzio ir nesijauciu del to blogai, nes man nerupi. kaip as rengiuosi, man patinka ir dzin ka kiti mano:P

44

Jurga, 17 parašė:

o as neturiu nei vieno tavo isvardyto firminio drabuzio ir nesijauciu del to blogai, nes man nerupi. kaip as rengiuosi, man patinka ir dzin ka kiti mano:P

O tu nematai kad as rasau, jog juos turiu nes man patogu juos nesiot ir vienodai kokia cia firma. Jei butu inkaro ar isvis ruskii proizvod big_smile pajamciau juos, bele patogus ir pan. As norejau "skelt" i pakausi tiemks, kas medzioja tas etiketes. Tu gal geriau paskaityk visa mano posta, arba as nzn. Atrodo kad puse cia sedinciu skaito ir nesupranta ks rasoma .......

45

Siaip is dalies Mariau pritariu tau. Bet jei nezinojai tai be kostiuminiu kelniu dzinsu ir bridzu buna dar ir paprastos kelnes i ta miesta...Kad ir linines medziagos.

46

laisvas, zdz, neutraliai gyvenu :::920 bet pamazu linkstu link klasikos :::818 bet sportbaciai TAI MANO BATAI :::b18

47

ne tavo vienos;) nors mana labiau streetshusai big_smile

48

emo ir reperiskas:::520:::520

49

klasikinis elegantiskas....   seip namie ar garaze belekaip....

50

is vis lietuviai per daug ziuri i drabuzius. big_smile o jeigu atsakyt i temos klausima tai visokie zmones savotiskai grazus. smile

51

Egle, 15 parašė:

man patinka originalus zmones.....negaleciau apibudinti stiliaus,tiesiog jei zmogus turi savo aprangoje kokia originalia detale, sugeba issiskirti is minios....

as irgi butent uz originaluma wink
o stilius megstu visokius... viena diena galiu but sportiska, kita - labiau klasikine... na bet gal i krastutinumus neinu nes nepriklausau kazkokiai grupei (kaip gotai skinai ar pan....) va big_smile

52

as tai labai prijauciu neformalams , bet bendravimui su zmonemis drabuziai man itakos neturi smile

53

FORSAI!!!!!!!!!

54

BANGLAI!!!!!!

55

nzn net kaip apibudinti smile seip daugiau i fyfu puse linktu mano megstamas stilius smile taciau lb slykstu visi tie d&g armani prada gucci... prisiperka faflo ir tipo va as cia ziaurus/ziauri big_smile~ dar kokio dirzo sagti nusifotkina ant kurios parasyta "VERSACE" ir prisikelia tokiu nuotrauku i one.lt ieskok ir pan big_smile eh... shame...:) nieko nesakau jei daigtas istiesu orginalus smile taciau lietuviai dar manau tiek neprisigyveno kad dirza uz 700lt kasantras pirktu smile
As uz prisiziurincius ir grazius zmones smile

56

man skinai patink big_smile ir reperiai smile