Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
i lt raudonaja knyga
>>>sesiau kur tu :?
ji Vilniuje blaskosi savo sEBo karalystes rusiuose jogailos gatveje beje juokaiusi kad ji nesugebejo jos rasti nuo stoties...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 614 615 616 617 618 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
i lt raudonaja knyga
ji Vilniuje blaskosi savo sEBo karalystes rusiuose jogailos gatveje beje juokaiusi kad ji nesugebejo jos rasti nuo stoties...
i lt raudonaja knyga
butent tai ;D Tu skaitai mano mintis:?
Diana, 18 parašė:Tomas, 25 parašė:Diana o Tavo° APASNA ryža° tai ka slepi po tais blondiniskais plaukais
as naturali!
nataurali tikrai esi nikstanti rusis :? reikia tave issaugoti
mane gerbkit ir mylekit! ;D
....................rytoj SPALIS...................................
....ziauru................
3.14ze supykau.............. mano Toma paeme.... mano zaislus ima....... taip negerai............. pykstu ........iat.....................
>>>>>
Labos Tomai jau ..labos, o ne labas.. labos nakteles mieli draugai :H
nu negrai zaislikus atiminet negerai negerai
Tomas, 25 parašė:Diana, 18 parašė:Tomas, 25 parašė:Diana o Tavo° APASNA ryža° tai ka slepi po tais blondiniskais plaukais
as naturali!
nataurali tikrai esi nikstanti rusis :? reikia tave issaugoti
mane gerbkit ir mylekit! ;D
mylim :H mylim :H ir kas be ko -> gerbiam tikrai kaip beinas TAU
LinutAI... klausykis ir skaitykis.. tada, kai as paskutini karta buvau vilniuj... tada apie seba ne nesvajojau :V ir nemaniau,kad ten lankysiuosi, brangusis ir mielasis bei visoks kitoks.. dbr zinau daugiau nei reikia :-) tarkim
VO
>>> grizau, o poryt vel varau i vln
oi tu valkata.... :V
>> vistiek tu nieko nzn >> stai tau emailas >>
>> (juokauju) (bow)
palauk, paieskosiu as tau emailo >>
(matei) :-) ??
palauk, paieskosiu as tau emailo >>
(matei) :-) ??
> joa maciau (hug)
> ryt varau i kauna i karmelava sese vesiu
kada namo varai :V kelinta mazdaug :?
>>>zdz, jei netycia per kazkokias idomias situacijas ir idomesnius atvejus tu sese islydesi iki kokiu puse 3 ( ta prasme, kad galesi but centre puse 3, tai pasinaudok isradimu tokiu (mp) ir papasakok man, tada eisiu pietaut su tavim) bet as jau jauciu, kad sese islydesi vakare. todel tariu oficialiai, kad esi man ne draugas :H
>>> na, o dbr matau, kad daugiau nieko neturiu ka papasakot, tai sakau labos labociausios, lekiu i paduskas sapnuot ir per miegus kazka papasakot ;D visiems ko nemaciau
kada namo varai :V kelinta mazdaug :?
>>>zdz, jei netycia per kazkokias idomias situacijas ir idomesnius atvejus tu sese islydesi iki kokiu puse 3 ( ta prasme, kad galesi but centre puse 3, tai pasinaudok isradimu tokiu (mp) ir papasakok man, tada eisiu pietaut su tavim) bet as jau jauciu, kad sese islydesi vakare. todel tariu oficialiai, kad esi man ne draugas :H
>>> na, o dbr matau, kad daugiau nieko neturiu ka papasakot, tai sakau labos labociausios, lekiu i paduskas sapnuot ir per miegus kazka papasakot ;D visiems ko nemaciau
i kauna 8 valanda..
nes jau 10 lagaminus atiduoda ir registruoja skrydziui o 12 arba po 12 kyla.. o tada i akropoli su draugu susitinku ir tada jau man reikia po akropoli pasitasyti knygos paieskoti ir tada jau namo manau.. na parasysiu as tau diena...
mylim :H mylim :H ir kas be ko -> gerbiam tikrai kaip beinas TAU
ai, man tai gerai na, nepaisant to, kad tikriausiai reiks pradet partis su kambarioke, bet tai nieko kolkas turiu tik gerus pazymius (neaisku kiek is matiekos gausiu ;D ) gyvenu pakankamai linksmai ir nenuobodziau, zodziu, isnaudoju gyvenima
sveiki sveiki kaip einas kas geresnio man va savaitgalis prasidejo jau
tu vertas mano draugo vardo :V
vo brac ka tema isiplete, o taip nekaltai prasidejo
nu matai kai nepastebi tai taip ir pralekia ;D va iikaliau vyno ir man gera :V
o as nekaliau.. ir man negera.....
O aš dabar kalu Ir visai gera Tik pavargau.. Buvau šian pas Chipą ir Deilą ;D Nieko tokie berniukėliai Ir toli gražu nekuklūs
oi karolina ar jie grAAbAAlioojosi
<<< pas mane yra vyno butelis raudonas ir Rumunijos jau kokios dvi savaites laukia kol ji pradarysiu tik nezinau kada kad kas neuzeitu :? ptiu... kad brolis neuzeitu tai itariu kad iskart prades degustuoti o as noriu pirma pavalgiti iruzsigerti o Hicas pirma uzsigeria pries uzsigerima ;D
<<<
Fiodoras, 25 parašė:mylim :H mylim :H ir kas be ko -> gerbiam tikrai kaip beinas TAU
ai, man tai gerai na, nepaisant to, kad tikriausiai reiks pradet partis su kambarioke, bet tai nieko kolkas turiu tik gerus pazymius (neaisku kiek is matiekos gausiu ;D ) gyvenu pakankamai linksmai ir nenuobodziau, zodziu, isnaudoju gyvenima
laiminga TU aniaa
o as vakar turejau pirma karta pooociau i aklotesteri
jau zvengiau ;D mentas paklause ar ko geriau pasilenkes man prie veido o as jam sakau geraiu zaliosios arbatos
> ai jis man istrauke alkotesteri ir papoociau ir parode 0.00
Puslapiai Ankstesnis 1 … 614 615 616 617 618 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~