Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
siaubas...kiek cia visko...tik nematyti, kad zinotes atitiktu tema
va tu paskaityk viska ir pamatysi kad cia tiek sirdies islieta ir tada suprasi atitinka
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 618 619 620 621 622 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
va tu paskaityk viska ir pamatysi kad cia tiek sirdies islieta ir tada suprasi atitinka
galima jus uzspaust?
šiandien priversta pasveikinti vieną tokį mažą šiknių dabar tu toks >
p.s. pasveikinčiau rytoj, bet ai..
šiandien priversta pasveikinti vieną tokį mažą šiknių dabar tu toks >
p.s. pasveikinčiau rytoj, bet ai..
> taip taip db as pensininkas kaip ir tu ;D
Tai tema tokia .O mes iskirtinei ir nepakartojami o tema tok ir yra apie mus tai musu kampelis
sveiki sveiki kaip einasi jau seniai cia bebuvau kas geresnio ka beje Linutai su gimtadieniu
oba praziopsojau baliu ;(
Nu sveikinu Linai 20 tai cia jubiliejus daug paneliu ir vaikeliu ;D pinigu ,sveikatos (mano mociutes zodziai ),jaunatviskos energijos (nuo manes ) daug geru atradimu viskame kame
balius :D:D:D
ehhhsveikinu Linai
<<<bratka kur avatara pakisai ;/
aciu svenciau su draugais VLN pasitoosinom is visos sirdies
gud dag tautieciai kas pas jus geresnio kaip orai lietuvelej :? ka man tai viskas gerai labai gerai
Sveiki sveiki ziuriu kaip tik laiku uzsukau Su pensiniu amzium Linai
Senokai cia nesilaikau, kas naujo, kas seno? Perskaityt viska neturiu fiziniu galiu, nes jau atsivertus pora psl. kur yra Nijoles "romanai" fantazija atshoka versti kita
Kaip ziemai jau susikrovet atsargas? Siltus patalus jau pasiruoshet?
joa kojines mezguosi ;D ;D padangas jau seniai persimontavau (na servise tai dariau, nes as ant lietnyku montavau nes ratlankiu neradau pirkti o i kauna tikrau nesiruosiau del tokios nesamones vaziuoti ) na tik imunitetas nusilpo apsisnargliojes vaikstau
> dekui dekui jau ir as pensionierius
>> o kaip pats Ponas Karoli ? :?
aaa, va mielieji cia manes vienas zmogus klause o jo kitas prase paklaust kada jus meeta darysit tai va parasykit as nzn kuris cia nori pasimeetinti
sveiki
Linai, antigripino jamk su antigripinu norejau isgydyt kambarioke, bet ji mane tik alkoholike isvadino (nes nepripazista 50 gramu per diena) ir tiek ;D na, o gal jau per tiek laiko ir issigydei
Karoli, as tai ziemai nesiruosiau, ner ko man dar ne ziema ;D ai, nors jauciu nieko tai ziemai ir netruksta
kaip jums sekas?
joa butent 50 gramu ir uz vairo sesk ane ? :? :V
> na dar gyvi mes
tai, kad jinai beveik nevairuoja
mano senelis be 50 gramu tai bijodavo vaikus i mokykla vezti.... :V (buvo autobuso vairuotojas.) nesakau, kad kiekviena diena reik gert, bet gi sako, kad kai ligos uzpuola, geras vaistas, o as tam na kaip ir pritariu
Sveiki sveiki ziuriu kaip tik laiku uzsukau Su pensiniu amzium Linai
Senokai cia nesilaikau, kas naujo, kas seno? Perskaityt viska neturiu fiziniu galiu, nes jau atsivertus pora psl. kur yra Nijoles "romanai" fantazija atshoka versti kita
Kaip ziemai jau susikrovet atsargas? Siltus patalus jau pasiruoshet?
as tik Pomidorus nuo lentynu nurenku(daba) ir sortus nusimoviau ieskau keliniu :V nors ir diena silta ,bet ryta plaukai pasisiauisia jei iseinu i lauka
nu as apsimaunu kelinias ir varau i pasimatyma laikykit kumscius uz mane :D:D
Labavakara broli ;D labavakara visi as uz tave laikysiu kanopas linkiu sekmes kad apsislapintum ;D
ziauru ..
Labavakara broli ;D labavakara visi as uz tave laikysiu kanopas linkiu sekmes kad apsislapintum ;D
kad tau klyne EZYYS isdygtu ...nu tas ...JūRINIS :V su dideliais spygliais ;D ir sunkvezimis kojas pervaziuotu MYLIU TAVE BROLI :H
<<<nu gerai pereikim prie klubo reikalu kur Auris pradingo :? reikia uzbagt krykstynas jau uzsitese biski
<<<ar pastebejot kad oras atsalo taip pagalvojau kad jei buciau Lietuvoj buves senai maudimkes is spintu buciau nuvilkes ant auksta :=) .....ir siaip lapai pradejo kristi :V tikriausiai per kaledas pasnigs
Puslapiai Ankstesnis 1 … 618 619 620 621 622 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~