41

Re: NSO,antgamtines butybes

gerbiamas ovydai... shi tema yra butent apie NSO, antgamtines butybes. planetos irgi y tai ieina. o jei nori padiskutuot apie ka nors kita, prashau sukurk tema ir diskutuok su bendraminciais!

42

Mielas Osvydai as tik norejau jus perspet kad kita kart uz tokius postus negautumet nuo moderatoriu geltonos korteles.
beja nenukripstam nuo temos  ir diskutuojam toliau apie NSO
del tu dinozauru tai as nelabai tikiu kad is kitos planetos atsirado....

43

jie atsirado ir issivyste is kazkokio padaro ir tiek... ka jau padarysi... na bet idomu butu kada koki dinozaura draugishka sutikti... smile

44

smile ir ka weiktum ji sutikusi?:) speju pradetum klykt ir pabegtum....

45

na nezinau tikros istorijos su nso tad ir nemoku tiketi ko nematau...

46

Lempa tas NSO..Kai buvo saltasis karas mazdaug 9 desimtmetyje, atsirado visokie zvalgybiniai aparatai kuriuos zmones netycia pamate laikydavo NSO..Juk tada ir buvo bumas tu NSO..Tik labai idomu o kur dingo dabar NSO, neatsimenu kad butu kur kas pasirode jau kokie 5metai..:D
O tais laikais i menesi kelis kartus girdedavau..:)

47

na nez kad pilni straipsniai tv laidu apie tuos reiskinius buvo ir pernai apie rugiu isguldymus tikrai sociai liaupsiu...nemanau kad sumazejo tu straipsniu tik  daugeja...prasidejo raganu bumas isokiu ektrasensu kalbanciu su dievais su butybemis is kosmoso vos ne kiekviena savaite koks asilasatsiranda..

48

Na as irgi girdejau viena istorija, tokia, kaip kad patys zmones zemeje yra NSO atsikele is Marso, jam zustant ir priverte pasitraukt nendartaliecius, tiksliau visokiose mokslinese laidose apie tai buvo kalba ir net bandymai tai irodyt smile, sia tem sukurtas ir filmas, berods Misija Marsas bei Zaidimas Doom3 :V

49

zinai tas klausimas visgi niekada nebus imintas o tik su metais begant daugeja teoriju ir misliu...

50

Viktorija, pabusiu šventvagiškas, bet klausimėlis tada tau, dieva matei???

51

ne..bet zinai karta sapnavau kad stoviu pries ji paskutine teismo diena ir sako zinai tu geras zmogus bet nesuprastas...pabudusi negalejau suprast kvaili tie sapnai..

52

matai, aš daug ką sapnuoju, nso taip pat , gaunasi , kad jie yra. Dėl to , bent mano nuomone kai žmoguskažko nemates darnereiškia , kad to nėra smile pvz. nemačiau Australijos, jos nėra?

53

Gediminas, 28 parašė:

matai, aš daug ką sapnuoju, nso taip pat , gaunasi , kad jie yra. Dėl to , bent mano nuomone kai žmoguskažko nemates darnereiškia , kad to nėra smile pvz. nemačiau Australijos, jos nėra?

Nesmone cia sulankstei.....
Jai sapnuoji tai tikrai nereiskia kad tai kaskas materialaus smile
Sapnai tai vaizduote, pasamones projekcijos, o ten neegzistuoja nei laikas nei erdve.....

54

Lukai, tai adresuota ne tau , o Viktorijai, paskaityk geriau

55

australiaj materialus daiktas jis faktais patvirtintas ir bet kada galima nuvykt ir paliest rankom ar su ciabuviais pakalbet ir isistikint....o ateiviu ar nso kazinau gal jie kam ir yra bet ne man...o sapnai lieka sapnais man tv filma uztenka pazet ir jau sapnuojasi kokia nesamone....o siaip as ir pati megstu pazet sia tematika laidas ar filmus

56

fantastika visada buvo idomus dalykas smile, netgi ir siuolaikiniai daigtai kazkada buvo tik fantastu galvoje, o daba jau turim ir realybeje, tad laisvai gali but ir NSO, juk nebusim vieninteliai visoje visatoje wink

57

nu as nelabai tikiu NSO big_smile bet butu suzinoti ar mes vieni visatoje big_smile butu idomu suzinot big_smile

58

netikiu kad mes vieni visoi visatoi ir tiek...

59

jop jie yra

60

teorija...jie yra,bet nepasiekiami...musu amzius per trumpas net iki paskutines planetos musu saules siostemos nesugebetume nuskrist ..o ka jau sneket apie kitas galaktikas ir draugu ieskojimo juose...