121

Re: Ar gali buti tik draugyste tarp vaikino ir merginos?

O mano praktika rodo, kad tai neimanoma, nes vienas is ju tikrai isimyli, arba abudu. Vienu zodziu, draugyste tarp berniuko ir mergaites imanoma 2 atvejais: arba tarp ju jau kazkas buvo, arba dar bus. smile

122

tokia draugyste gali buti... bet laaabai neilgai, nes tai neimanoma....

123

taip...gali buti taip kad skirtingu lyciu atstowai gali buti geriausi draugai...pati turiu drauga su kuriuo bendrauju jau 4 metai..ir jis man tikrai lb geras draugas....taip kad nereikia cia nusistatyti kad tarp waikino ir merginos negali buti tik draugiski santykiai...:)

124

Pritariu Gintei. Koks skirtumas vienos lyties zmones bendrauja ar skirtingu:) cia priklauso nuo to kas pas zmones galvoj...

125

Aliona, 20 parašė:

tokia draugyste gali buti... bet laaabai neilgai, nes tai neimanoma....

nu man tai neaisku kodel taip pasakiai-> kad neimanoma :? nejau visada draugyste prieina prie lovos :?

126

ei.. big_smile o prie ko cia studijos ir draugyste tarp vaikinu ir merginu? big_smile

127

As tai manau, kad imanoma:) pas mane daug draugu vaikinu, su kuriais nioekada niekas taip ir neivyko, tai buvo tikra draugyste. ir is viso, nejaugi tokiu atveju negalima butu nei kiek daugiau pabendrauti su 50% pazistamu zmoniu- kaip kokiam islame

128

Va mano kompanija yra misri- daug metu draugaujame ir vaikinai ir nerginos, ir net siais metais draugabucio konkurse sudalyvauti planuojame- reikia susukti trumpa filmuka apie draugyste:)

129

Manau labai artima draugystė t.y. kai vaikinas ir mergina būna geriausi draugai - negalima, anksčiau ar vėliau tas perauga į kažką daugiau...

130

Nzn..labai sunkus variantas man atrodo..gal kitiems ir imanoma taip..Bet man pvz jei panele fiziskai nepatraukli nesinori jokiu bendravimu su ja..O jeigu ji man patraukli aisku mane tai jaudins..ir galbut as is jos noresiu kazko daugiau nei vien pasnekesiu..:D Bet juk niex nesako kad poto negalima buti draugais..Tik siektiek artimesniais nei iprasta..bet ne pora..:D

131

Jurgita, 26 parašė:

Manau labai artima draugystė t.y. kai vaikinas ir mergina būna geriausi draugai - negalima, anksčiau ar vėliau tas perauga į kažką daugiau...

pritariu

132

na, gal ir imanoma, bet...net nzn...

133

Visikai imanoma, turiu tokiu draugiu, kur tiesiog yra didelis pasitikejimas ir ji tikrai tesiasi ne vienerius metus ..

134

draugyste yra dvasinis rysys, jei buvai pazeides grubei savo jausmus dvasiskai, o cia gali buti ivairiausiu pazeidimo budu, dazniai zmogus ju net nesugeba pastebet ir suvaldyt, nors ir turi tokia galia,tvarkingos pasamones ir virs pasamones (visa tai galima vadinti sielos) deka sita apsauga veikia automatiskai. tai taip kad tvarkingos pasamones zmogus bendraus su bet kuo ir islaikys toky bendravimo rysy koki pats ir nores palaikyti, o pazeistos pasamones, kartais ir samones zmogus dazniausiai pazeis tas ribas, nors ir nores ju nepazeist.

135

Audrius, 26 parašė:

Visikai imanoma, turiu tokiu draugiu, kur tiesiog yra didelis pasitikejimas ir ji tikrai tesiasi ne vienerius metus ..

buna buna, bet kadanors isgers per daug brendziuko ir neber draugystes

:::007

136

nera nieko neimanomo smile

137

viskas imanoma,tik noro reikia tureti.

138

tikrai imanoma

139

Doroteja, 21 parašė:
Audrius, 26 parašė:

buna buna, bet kadanors isgers per daug brendziuko ir neber draugystes

:::007

Jei ta zmogu matai tik kaip drauga tai taip tikrai nenutiks. Nesvarbu kiek alkoholio beisgertum tokia mintis net i galva nesauna.

140

juos turi sieti kazkas: sexualinis potraukis, geismas, bendri interesai ar kas nors kita.  Dazniausiai tai yra misinys bendru interesu su sexualiniu potraukiu, tad kai potraukis sustipreja, labai sekmingai galima jausma sublimuoti i bendrus pomegius. Nors visko atsitinka. Man atsitiko smile