Kalbasi du draugai :
A: Klausyk, man lb reikia tavo pagalbos..
B: Kokios bėdos? Piningų reik?
A: Ne, matai, mano sūnus baigė vidurinę ir nei dirba, nei mokosi, man ant sprando sėdi.. Gal galėtum jį įdarbint. kad dirbtų ir užsidirbtų?
B: Na tai kokios bėdos? Tegu ateina pas mane pirmadieniais, mokėsiu po 1000 baxų
A: Ne, ne, aš noriu, kad jis padirbtų, pasinervuotų, paprakaituotų..
B: nu gerai, tegu ateina antradieniais ir penktadieniais, gaus po 2000 baxų per mėn.
A: Ne.. Noriu kad jis dirbtų kasdien nuo 8 iki 17h ir gautų 600LT/mėn
B: aaa, tada sunkiai.. Matai, tokį darbą norint dirbti reikia aukštąjį baigt..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šnekasi dvi blondinės:
- žinai, vakar dariau nėštumo testą..
- nu? ar sunkūs klausimai buvo?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jai 8 metai: paguldai ir paseki pasaką.
Jai 18 metų: seki pasaką, kad pasiguldytum.
Jai 28 metai: gausi ir be paskų.
Jai 38 metai: seki pasaką, kodėl gulėjai ne su ja.
Jai 48 metai: ji tau seka pasaka.
Jai 58 metai: seki pasaka, kad tik nereiktų su ja gulėti.
Jai 68 metai: visą dieną guli, kad tik nereiktų klausytis jos pasakų.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- tave vyras kada nors užtiko lovoje su nepažįstamu vyru?
- niekada, visi jo pažįstami buvo
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ji pasakė:
- Kodėl vakar grįžai pusgirtis?
Jis atsakė:
- Tai ne mano kaltė, tiesiog neužteko pinigų..
Vaikinai kaip kava - patys geriausi, karšti, stiprūs ir neleidžia užmigti visą naktį.
Vaikinai kaip kompiuteriai - juos sunku suprasti ir jie turi problemų su atmintim.
Vaikinai kaip makiažas - niekad neišlieka ilgai.
Vaikinai kaip spermatozoidas - tik vienas iš miliono gali būt tinkamas.
Vaikinas kaip mikrobangų krosnelė - įkaista per 15 sekundžių.
Vaikinai kaip reklama - viskas, kas jose sakoma, kelia abejones.
Vaikinai kaip pašto ženklai - jei gerai palaižysi, sunkiai beatplėši
MOTERYS APIE VYRUS...
jei jį dievini - palieka. Jeigu pasidalini problemomis - dusauja, kad vargini. Jeigu nepasakoji - įsižeidžia kad nepasitiki.. Jei atsisakai su juo mylėtis - pareiški, kad susiradai kitą.. Jei pasiūlai pati - pagalvoja, kad būtinai ko nors prašysi.. Jei jį įskaudini - esi žiauri. Jei jis tave - paaiškėja, kad tu per daug jautriai reaguoji. Jei sulaužai pažadą - tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo - pasirodo buvo priverstas taip padaryti. Jeigu bariesi - sako, kad elgiesi kaip ragana. Jeigu jis šaukia ant tavęs - tai tik todėl, kad tavimi rūpinasi. Jeigu elgiesi su juo gražiai - jis sako kad kažką prisidirbai. Jei ne - pareiškia kad neįmanoma su tavimi gyventi. Jei ginčijiesi su juo - išvadina tave užsispyrėle. Jei tyli - nutaria, kad per kvaila.. Jeigu duotum paskaityt ši aprašymą vyrams - prisiektų, kad tai netiesa. Jei neduotum - sakytų kad tu egoistė..