Re: Kodel Jus Nekenciat EMO?
asj esju emo.....ka jus cia apie manio gymyne sakjote ka? ka?
ka jumsj emo daro? va gera asj esjum emo ir ka asj jums padaryaw?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Viktorija, gal pirma rasyt ismok
as zinau kodel zmones nekencia emo tikriausiai jia sumaise su Viktorija
kodel jus muzikaos stiliu ir aprangos stiliu sutapatinat su gyvenimo budu?
emo..emo..emo...visur kur tik gali ten ir sneka apie juos...asmeniskai man jau atsibodo (: taip, tai mada... kaip ir pries dvejus metus buvo banglai, pries metus pankai, taip ir siemet EMO. ir kaip visada irgi is mados atsirado antiemo... leiskit zmonems ramiai gyventi.... gal taip besivaikydami madu, galu gale atras save?... o kiekvienas zmogus isreiskia save taip, kaip jam patinka... visvien dabar subkulturu (ar kaip ten jas vadina) nebera... visi pasiduoda ivaizdziui ir del jo gali padaryti viska... takrim jei koks pankas ar metalistas, tai butinai bus degradas... jei emo-pjaustys venas uzsidepresave kampuos... toks susidaromas ivaizdis... o is ties nieks net nepasigilina kas isties yra pankas, ar banglas... ka isties tai reiskia... kad ne apranga svarbiausia (: pankai tarkim turetu buti amzini maistautojai... o dabar nera uz ka pakovoti... net i scena bet koki bruda leidzia..atseit "muzika"... vieninteliai islike yra skinai... kurie islaike savo fasizmo ideologija... kad ir kaip gaila bebutu... as jau baigiu priprasti... po emo vel kazkas ateis...po ju vel.... tai kam esti sau ir kitiems nervus?... laisva salis, kas kuo nori, tas tuo buna... mums tai netrukdo... galu gale visur taip yra... visur "neforma" sedis ant paminklu, geria....taip buvo ir bus (: nematau nieko blogo, jei zmogus vaikos madu..jo reikalas... (:
egle, ne tik Viktorija taip rašo, ne tik emo..... ir Fiodorai, ne del to...o del to kad visi netolerantiski, kaip ir jus
neginu Emo... bet tai kvaila jei jau Emo tai jis Blogis kvaila
VA DEL KO IR BLOGIS...ka ji parase is 3 kart supratau.aisku as nenaudoju leituvisku raidziu bet bent nerasau mieliukashz berniukasz ka njoiri njio mjanesz baisu negaliu skaityt tokiu nesamoniu.
kas kaip nori, tas taip rengias, kas kaip nori, tas taip raso (: manau... jo, perskaityt nelengva... ir siaip nesuprantu kam to reikia (: bet tegul....
Sandra tu cia rasiai, vel rasiai ir vel rasiai, bet nieko naujo ir ydomaus neparasiai
As tai Sandrai pritariu. Visiskai...
As tai Sandrai pritariu. Visiskai...
as kiekvienam galiu cia pritart bet koks skirtumas vistiek nuomoniu nepakeisi:) lietuvaoj mazai kas pasakys tikraja EMO reiksmia , musu kompanijoj tiesiog vadinam snargliais a ka emo reiskia stipriai nesigilinau:) turiu aisku pora pazystamu EMO pakraipos
Jetuz, koks skirtumas tas outfitas.. Jau bloga daros..
pavlikai...visur, bet kokiam forume, ar ieskok.lt ar kur kitur... visur kalbama apie emo.. tai ir as kartojuosi nes visur kalbama apie ta pati, nieko naujo neisgirsti... emo pazistu ir as... kas ju nepazista, manau visi yra bendrave bent su vienu...ka zinau... labai meilus jie... bent jau mano pazistami tokie.. perdetas saldumas... bet persimetem keliais zodziais, tuo ir baiges...jie man nemaiso, tai nesuprantu kodel kitiems uzkliuna?...
Sandra, tai reiskes ne emo dabar madinga , o emo stiliaus Kritikavimas
Pavlikai prajuokinai Nors labai daug teisybes tame yra. Bet as manau, kad jau aprimsta tie kritikavimai
nes labaij sumazejo ir "EMO" gretos
Kas teisybe tas nemelas. Mada traukiasi. Bet man vistiek labai emo grazus stilius, na tiksliau scene..:)
visokiu yra visokiu reijkia... bet svarbiausia kad mazaij tokiu kurie taij del mados daro... ash asmeniskai laukiu kol tai taps neidomu kietiem... bus daugiau ramybes... o ja as megstu
kažkaip nelimpa man tie emo. nei pats stilius, nei psichologija man yra nesuprantama :V
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodel Jus Nekenciat EMO?