41

Re: Gotikinė muzika

Rolandas, 23 parašė:

Kiek zinau satanistu muzika yra black metal smile

Pakrikštijo mane kažkas sataniste. big_smile

42

Mažai čia kas gotikos paklauso. Va kas man limpa : Liūnuosna, XESS, Vėlinės, Darkseed, Sopor Aeternus, Epica, Inkubus Sukkubus, Leaves Eyes, Lakissova, Saprophytes, The 69 eyes, Theatre of Tragedy, Within Temptation... DAUG ..

43

nightwish, bauhaus ir within temptation

44

Reda, 14 parašė:

nightwish, baugaus ir within temptation

Man ir situ grupiu kaikurios dainos patinka, bet kas liecia gotika, nieko nesuprantu... big_smile

45

Labiausiai prilipo iš gotikinio roko Evanescence (nes į gotroką nelabai besigilinu kažkaip), o iš metalo grupių, dievinu Anathema. turiu visą diskografiją smile dar patinka Katatonia, Swallow The Sun, Novrmbers Doom... Geros grupės visai ;>

46

Man daugiausia ir patinka tokia muzika.. ji tokia hipnotizuojanti, nzn, patinka ir tiek.. smile

47

Na man tai keletas grupiu patinka....Camouflage,Velines,The 69 eyes,Charon. Bet velgi yra ir tokiu grupiu,kurios nelabai patinka,taciau kelios dainos yra tikrai labai neblogos.

48

man patinka gotai ir visi neformai, bei tokia muzika!!! :::028:::028:::028

49

Tomas, 26 parašė:
Eglė, 20 parašė:
Tomas, 26 parašė:

Gotu nekenciu..:D
Cia jei neklystu tie satanistu atmaina kur nagai ir lupos juodos ane..Slykstu ir jie, ju stilius ir ju paniatijos..

oi, ne, tu labai labai klysti. tavo pasakymas sulygintinas su pasakymu, kad cepelinai daromi iš burokų. iš esmės galima daryti, bet gi niekas nedaro.

tai su gotika ir satanizmu yra tas pats. tai nėra susiję iš esmės. satanizmas - tikėjimas. čia būtų taip pat galima sakyt, kad kiekvienas vadybininkas yra katalikas. betgi nebūtinai.

taigi, mielieji, nežinot, taiir nešnekėkit.

Skaiciau Kauno dienoj apie tas kvaisas kur isniekino kapines Mastaiciuose, ir butent ten buvo parasyta kad gotai yra satanistu atmaina..O istikro tai man dzin ir gotai ir tu ir visi kiti.:D

Kas per nesamones ;( koks izeidimas !!!

50

Sandra, 19 parašė:

tai eik tu naaaaaaaaaaaaaaaaaaa:::639:::607

apgailetiniau parasyt nesugebejai...jei zmogus pasake kad nepatinka muzika tai reikia siust iskart. patys prasot tolerancijos o kaip elgiates.

51

Tomas, 26 parašė:
Eglė, 20 parašė:
Tomas, 26 parašė:

Gotu nekenciu..:D
Cia jei neklystu tie satanistu atmaina kur nagai ir lupos juodos ane..Slykstu ir jie, ju stilius ir ju paniatijos..

oi, ne, tu labai labai klysti. tavo pasakymas sulygintinas su pasakymu, kad cepelinai daromi iš burokų. iš esmės galima daryti, bet gi niekas nedaro.

tai su gotika ir satanizmu yra tas pats. tai nėra susiję iš esmės. satanizmas - tikėjimas. čia būtų taip pat galima sakyt, kad kiekvienas vadybininkas yra katalikas. betgi nebūtinai.

taigi, mielieji, nežinot, taiir nešnekėkit.

Skaiciau Kauno dienoj apie tas kvaisas kur isniekino kapines Mastaiciuose, ir butent ten buvo parasyta kad gotai yra satanistu atmaina..O istikro tai man dzin ir gotai ir tu ir visi kiti.:D

klaida klaida klaida
satanistai ir gotai cia priesingi  vienas kitam personazai  ir apskritai  jei zmogus rengesi kaip gotas ar pankas ar dar kaip  , taip pat liecia muzika  tai nereiskia kad jis toks yra supratimas muzikos zanras drabuziu stilius ir gyvenimo budas.. Patariu biski maziau kreipt demesio i tai ka redakcija raso
as irgi ant tvoros galiu parasyt  kad mano tevas  afrikos prezidentas  abejoju kad kas patikes:)

52

jap jap sutinku kad gotas ir satanistas  tai visai priesingos asmenybes :::305 kas sako kad satanistas tai gotas tai nevelnio apie gotu subkultura neismano :::639
o del muzikos... tikros gotu muzikos nerasi nete.. tai butu grupes space dye vest, The Horror :::043
bet yra gotic muzikos atmainu...  pvz gothic metal grupes kaip Saprophytes, anapilis, Sisters of Mercy.....

53

visai nieko Joy Division - tai viena pirmuju grupiu pradejusi gotikini judejima. o siaip dazniau klausausi populiariosios gotikines muzikos kaip the 69 eyes ar him

54

Joy division vienakart girdejau nes siunciausi atmosphere gabalus ir ju ta ikiso hmm nesupratau ar ten groja ar dainuoja su kostiumais vaiksto po papludimi kaskoke nesamone ;DD

55

Tautvydas, 17 parašė:
Sandra, 19 parašė:

apgailetiniau parasyt nesugebejai...jei zmogus pasake kad nepatinka muzika tai reikia siust iskart. patys prasot tolerancijos o kaip elgiates.

ar as einu i kokios muzikos kuri man nepatinka temas ir ten savo susikta nuomone pareiskineju?:D tiesiog suprantu kad jei nieko nesupranti tai ir nereik snapo kist.o tada man buvo puiki nuotaika,o tas vaikis lb pralinxmino savo pareiskimu.malonu kad tamsta esate tox jautrus,bet gal ne visur reiketu ir paciam kistis?

56

Sandra, 20 parašė:
Tautvydas, 17 parašė:
Sandra, 19 parašė:

ar as einu i kokios muzikos kuri man nepatinka temas ir ten savo susikta nuomone pareiskineju?:D tiesiog suprantu kad jei nieko nesupranti tai ir nereik snapo kist.o tada man buvo puiki nuotaika,o tas vaikis lb pralinxmino savo pareiskimu.malonu kad tamsta esate tox jautrus,bet gal ne visur reiketu ir paciam kistis?

Nesijaudink ne ka jautresnis uz tave.Tiesiog tu apgailetina.

57

Siela, Xess, Saprophytes, jei kalbeti apie lietuvius... Dar patinka sirenia, Bitter Grace , Ghost Dance.. o siaip gothic rock ir gothic/industrial labiausiai patinka. :>

O ziuriu cia dar diskusija uzsivedusi ir apie pacia subkultura... Visu pirma (ir vienintelis dalykas) sukele man juok apasakyta fraze "keista pagal muzika rinktis sau stiliu"... O jus ka? Manot, kad subkultura tera pagrista muzika? Vaje... Negerai negerai...

58

Nesiklausau

59

Jurga, 18 parašė:

Nesiklausau

neatrodytu, kad panasi i gote esi.

60

Visokios atmainos visokie žmonės ,manau ne stilius kaltas o žmogus. Per anksti daryti nuomone gali bet kas :::960Aš asmeniškai nematau problemų nei stiliuje nei žmoguje ,tol kol neužkabina big_smile

Dovydas, 16 parašė:
Jurga, 18 parašė:

Nesiklausau

neatrodytu, kad panasi i gote esi.

Ir kad žinotum kad galiu parieti pro tave  ir net nepastebėsi kad praėjau.Ne visi gotai juodai vaikšto,nevisi gotai tik gotikinę muzika klauso .
-
-
Žinau ko Tomai26 bijai ,to ko nesupranti
http://www.youtube.com/watch?v=_qRDxwrGdAE