1

Tema: Ar teisybė, kad vaikinai..?

1. Ar teisybė, kad vaikinai vengia už save protingesnių merginų? Kodėl? KAd nenori pasirodyti kvailesni, jog jie mėgsta visada pasididžiuoti savo smegenų raumenimis?

2. Ar teisybė, kad vaikinai dažnai dviejų žmonių santykius grindžia meile lovoje?

3. Ar teisybė, kad vaikinai mieliau renkasi 90-60-90 proporcijų merginas - linksmybėms, tačiau santuokai  - ne. (na, čia gali kilti daug diskusijų, tačiau žiūrėjau vieną laidą, kur pasakojo (moksliškai) apie partnerių pasirinkimus. Ten sakė, jog mes nė patys nesuvokiam, kad moterys išsirenka vyrą pagal kvapą, o vyrai moteris... Na, jų smegenys apskaičiuoja ar mergina pakankamai sveika, kad pagimdytų kūdykį irp anašiai. O mus iš tiesų atrodo, kad išsirinkome sau partnerį pagal dvasinius dalykus, plaukus ar apvalumus).

4. Vaikinai, ar teisybė, kad nėra tokio, kuris gavęs galimybę nenueitų į kairę?

P.S. Nesupykit dėl šių klausimų, jei pagalvosit, kad mano nuomone - jūs blogis, o merginos - gėris. Tikrai ne. Visur visokių yra...O aš tik klausiu. :>

2

Re: Ar teisybė, kad vaikinai..?

1. Ne visi, bet daugelis. Jei mergina protingesne, ji dazniausiai turi daugiau autoriteto santykiuose, o tai yra gresme "vyriskumui". Manau geriausia kai abu lygus, tuomet nei vienas nesijaucia prastesnis.

Kitus punktus gal veliau pakomentuosiu smile

3

Dora, o tada kaip rasti toki, kuris butu toks pat? ;D Nes pavyzdziui susiduriau su problema.. Visi man sako, kad as "perprotinga". Vaikinai, daznai pasako "Sorry, bet tu perprotinga. Taves neimanoma lengvai isitemt i lova ir sunku bendrauti, nes neismanau tiek kiek tu...". Drauges man irgi skao, kad antros puses niekada nerasiu, nes esu "perprotinga"... Nieko nesuprantu.. As na taip, protinga, bet ne perprotinga...

4

o as kaiptik noreciau, kad mano antra puse butu protingesne ir nematau kas cia blogo... man gi rupesciu maziau butu, nesiekiu kazkokio dominavimo...

5

Protas neesme sitas pravaziuos big_smile stai figura gali buti pusetina smile nei ragana nei barbi big_smile) apie tuos matmenis beveik atspejei :V tik kiekvienam savo kaip ir kiekvienai pagal skoni :::818 o kad gali pagimdyti vaiku tai uztenka kad ji atrodo zvali ir vizuoliai NEPANAUDOTA ;D

6

Raminta, 18 parašė:

Dora, o tada kaip rasti toki, kuris butu toks pat? ;D Nes pavyzdziui susiduriau su problema.. Visi man sako, kad as "perprotinga". Vaikinai, daznai pasako "Sorry, bet tu perprotinga. Taves neimanoma lengvai isitemt i lova ir sunku bendrauti, nes neismanau tiek kiek tu...". Drauges man irgi skao, kad antros puses niekada nerasiu, nes esu "perprotinga"... Nieko nesuprantu.. As na taip, protinga, bet ne perprotinga...

ar nebusi is tos serijos "AS AS ir dar karta AS"? :::157 gal todel susiduri su tokiomis problemomis kai"sorry,bet tu per protinga.." :::819

7

daug teisybes:) bet visur buna isiimciu ;]

8

Gabija, 21 parašė:
Raminta, 18 parašė:

ar nebusi is tos serijos "AS AS ir dar karta AS"? :::157 gal todel susiduri su tokiomis problemomis kai"sorry,bet tu per protinga.." :::819

Deje tikrai ne.. Butu gerai, kad jei nors truputuka ta AS vartociau ir nors truputuka save vertinciau teigiamai... big_smile big_smile

9

nesamone cia viskas, nebuna protingu panu! smile
1 ir 2 punktai - ne, 3 ir 4 - taip.

10

1. O aš tai kaip tik negalėčiau draugaut su vaikinu su žemesniu intelekto koeficientu. Man tada neidomu pasidaro bendraut, draugai - taip, bet antroji pusė turėtų būti protingesnė ar bent jau lygi, kad turėtų ką idomaus pasakyt, pagal mane, vaikinas turi traukti ne tik fiziškai.
2. Nemanau.. Jei vaikinas nori rimtų santykių, tai santykiai lovoje nėra pirmasis kriterijus merginai.
3. Dažniausiai taip ir yra
4. Yra. Pažįstu keleta, bet niekas nesako kad laikui bėgant gali ir susigundyti.

P.S. yra protingų vaikinų, tik gal ne ten jų ieškai?

11

Aleksandras, 23 parašė:

1 ir 2 punktai - ne, 3 ir 4 - taip.

matai,kaip gerai,kad yra protingu bernu..labas"protingiausias.."
su tokiu poziuriu gali izeisti zmogu..tiksliau,jau izeidei..:::914

12

Gabija, 21 parašė:
Aleksandras, 23 parašė: