21

Re: Geriausias siaubo filmas

man tai irgi jau nebera baisiu filmu..:( siaip patiko tas pjuklas, bet jis ne tiek baisus, kiek slykstus... va baisu buvo, kai ziurejau Kosmara Guobu gatvej:D

22

baisiausias siaubo filmas - kiekbveina diena kai ateini i darba, nebuna darbo ir isijungi kompa ir atsidarai tokias svetaines kaip one.lt ir ieskok.lt ir paziuri kas tau raso laiskus... va cia tai siaubos filmas...

23

o jei apie rimtus dalykus tai pamirsau pasakyt kad 13 smeklu geras filmas, tada 666, ir greiciausiai skambutis... na nelabai ju daug esu macius o ta skurias ziurejau tai dazniausiai juokas meme ir is siaubo tapdavo komedija kai pamatai ant kiek netikroviskas filmas...

24

jo pjuklas pats geriausias siubo filmas turiu visas dalys

25

Laura, 24 parašė:
Dovydas, 18 parašė:
Laura, 24 parašė:

Visu filmu Pjuklu dalys smile ziauru, bet itampa psichologine tiesiog nelejdzia atitraukti akiu nuo filmo smile

jo neleidzia... trecia beziuredamas kino teatre uzmigau... kokia itampa buvo...

Tai ko eini i toki filma, jei zinai kad uzmigsi? smile ir nereik cia zmogaus uzsipulti smile del skonio nesigincyjama smile

Manau, kad eidamas i filma nezinai koks bus jis. Tai ir Dovydas kaip ir as nezinojo.

>>>Niekas cia neuzsipuolineja... bent jau nepastebejau. Tik savo nuomone reiskia smile

26

"Pagieza" ir "Projektas: Bleiro ragana" smile

27

kai sukurs tikrai baisu filma, tada butinai ispudziais pasidalinsiu.. dar neatradau siaubo filmo kuris tikrai atitiktu siaubo statusa big_smile ..  dauguma siaubiaku tiesiog prajuokina.. arba buna i koki ankstesni sukurta   panasus.. o tai idomumo nesukelia..

28

Tamsa,bet kaip aisku lietuviai isverte  sitaip. o turetu buti tamsybe...

29

30 nakties dienu

30

Egle, 18 parašė:

Na pasidalinkit, koks jums labiausiai patiko... wink

Kai rasei kad tokiu temu jau yra keletas ir kartojasi, tai net neitariau kad is tu temu kurios kartojasi viena is ju yra tavo big_smile

31

Oksana, 21 parašė:

man tai irgi jau nebera baisiu filmu..:( siaip patiko tas pjuklas, bet jis ne tiek baisus, kiek slykstus... va baisu buvo, kai ziurejau Kosmara Guobu gatvej:D

as irgi per vasara kai paziurejau ta kosmaru gatve, tai.... big_smile

32

galutinis tikslas abi dalys ir pagieza visai nk

33

pats baisiausias filmas 5 smile

34

Japonai gerus apie dwasias pakuria... tie tj tikrai baugus. akis neblogas:) siawbukas:)

35

smile

36

Inga, 20 parašė:

baisiausias siaubo filmas - kiekbveina diena kai ateini i darba, nebuna darbo ir isijungi kompa ir atsidarai tokias svetaines kaip one.lt ir ieskok.lt ir paziuri kas tau raso laiskus... va cia tai siaubos filmas...

O siusk ID sudominai :::b25 kam nors ir as pasiulysiu :=D

Viktoras, 22 parašė:

O kaip jis angliskai rasosi ?

Žaneta, 18 parašė:

Pjūklas visos 4 dalys...:::035

Patebejau kad man ziurint tuos filmus pakyla apetitas;D

37

Inga, 20 parašė:

Viktoras, 22 parašė:

Žaneta, 18 parašė:

38

Inga, 20 parašė:

Viktoras, 22 parašė:

Žaneta, 18 parašė:

(GAL KAS GALIT ISTRINTI PASKUTINIAS DVI PASIKARTOJUSIAS ZINUTES :::216 )

39

Dovilė, 16 parašė:

"Pagieza" ir "Projektas: Bleiro ragana" smile

va jo,tu man priminei pavadinima"pagieza"!!!norejau jau praita karta ta sakyti,bet neatsiminiau pavadinimo.. :::819 ,man sitas baisus buvo,atsimenu ziurejau su vaikinu namuose,ir pries tai pasakem draugams kad ziuresim,tai tie atejo ir pradejo i langus baladoti,tai nejuokais issigandom :::209 ,dabar tai juokiames,bet tada man net vaistu po to nuo isgascio prireike.. buvo nejuokinga.. tai va,tokie prisiminimai apie pagieza..
bet siaip labai geras buvo.. :::035

40

Hitchkoko Paukschiai beto tikiuosi kai perdarys nepasisiukslins ir naujoj ekranizacijoj big_smile:::521