Re: Ar buvote pamile per sms?
taip,ir dabar mes kartu.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar buvote pamile per sms?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taip,ir dabar mes kartu.
taip
buvau susižavėjusi, bet nors ir buvau mačius jo nuotraukas, lbai bijojau, kad susitikus prapuls tas žavesys. Geriau ilgą laiką nebendraut tik sms, nes susidaryta iliuzija realiame gyvenime gali atrodyti ne tokia ideali.
Vat as esu isimylejusi:) mus skyre atstumas, ir dabar skyria...
mes jau kartu daugiau negu metai, susitinkam kas savaitgali:)
hmmm....nebuvo man taip, ir džiaugiuosi nesakau, kad nesirašinėjau.Kažkada seniai net tikėjau tokia įmanomybe, bet visada pasiūlydavau susitikt kuo greičiau ir pamatydavau, kad buvau teisi manydama, kad tas žmogus ne man ...o šiaip esu patyrusi tokį atvejį, kai vaikinas neva mane įsimylėjo (žinoma, buvom vienas kitą matę anksčiau), bet viskas baigėsi tuo, kad teko man keist savo numerį, nes kažkaip net gąsdint pradėjo tuo virtualiu dėmesiu bet kur, bet kada ir bet kiek...manijakas kažkoks
beje, gal kas nors skaite "vienatve tinkle"? ten labai panasi tema... virtuali meile. nematant kito zmogaus. bet net ir tokiu atveju toji virtuali meile vede i susitikima. taigi, manau, tikros meiles vien is zinuciu negali buti. (bet siaip tai as kartojuos )...
tai zinoma kad tikra meile negali buti per sms,gali buti simpatija,susizavejimas.bet tikri jausmai gimsta ziurint zmogui i akis,o ne i pranesimo turini...
nea..nebuvau pamylusi.. gal buvo kazkoks rysys..idomumas kad susirasynieju..bet veliau labai greitai viskas praeidavo
as sakau kad negalima pamilti per sms nes tai kancia nes as pamilau tam paciam darbe tai patikekit kenciu tris metus.....
as sakau kad negalima pamilti per sms nes tai kancia nes as pamilau tam paciam darbe tai patikekit kenciu tris metus.....
tai cia buvo pirma telefonine meile
nzn yra teke patirti tokia meile na bet nesigailejau susitikom viska viens kitam patikom bet per retaj matemes taj ir isiskyrem
yra buve,, bet jis pabijojo susitikt, a paskui po 3m bendravimo telefonu visai netiketai susitikom, prasilenkem gatveje.. tai tada zmogus po kurio laiko dar ir pats prisipazino jog gailisi kad pabijojo susitikt bet taip ir likome tik sms draugais,, beto,atstumas didelis skyre
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ar buvote pamile per sms?