Re: kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
na kaip i tema tu cia pasisakei... ner ka ir pridurt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kokia poza jums labiausiai patinka myletis?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na kaip i tema tu cia pasisakei... ner ka ir pridurt
na taip.....cia ir man patiko...bliam chebrytia, tokiais forumais stoga raunat...savaitgali akzkam galas
nu va kazkam pasiseke
gal dar kokiu variantu su smulkmenom... ??? nes is pastaruju 2 tas paskutinis buvo super:) tik ivaldyt gerai reikia!!:)
jau isbandytas? niekas daugiau nezino ko idomesnio?
O kodel jeigu vyras tik gali ishtvert ????? Idomu butu suzinoti kiek procentu moteru apskritai patiria orgazma ?? Cia visi tik apie vyru ishtverme kalba , tuo tarpu kai moteris lieka be nieko , nebent Vyrukas moka palepint ja orgazmu .
cia nesupratau truputi apie ka kalba eina?
na taip
tai nebus daugiau pozu?
rakum geriausia
rakum geriausia
Snekam uz save... ;D
geriausiai -paprasta forma,tik mergina kojas užkelia ant pečių,o tu ją per liemenį apkabini ir...
geriausiai -paprasta forma,tik mergina kojas užkelia ant pečių,o tu ją per liemenį apkabini ir...
Emmm... aisku, as nieko pries fantazijas.... bet ar jas butent taip reiktu reiksti cia viesai, kada nepilnameciai turi pilna teise skaityti? ;D
na cia klausimas kokia poza patinka labiausiai..tai ir atsakysiu y kalausima...man pvz ant vaikino...na zinoma kad visaip reikia ,kad butu ydomu..tiesiog atsakaiu y kalausima:)
na cia klausimas kokia poza patinka labiausiai..tai ir atsakysiu y kalausima...man pvz ant vaikino...na zinoma kad visaip reikia ,kad butu ydomu..tiesiog atsakaiu y kalausima:)
Labai teisingai pasielgiai, butent taip atsakydama i klausima.... Snekama uz save... saunuole... ;D
Klausimas - kiek jhu bandyta nes ir "ant vaikino" galima 100 variantu sugalvot skirtingu
Klausimas - kiek jhu bandyta nes ir "ant vaikino" galima 100 variantu sugalvot skirtingu
Nieko tokio, mergina jauna, dar turi daug laiko pabandymams... ;D
o man patinka buti virsuje
man jauciu visos patynka svarbu geras sesas ::)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 8 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → kokia poza jums labiausiai patinka myletis?