13001

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nele, Auri, nele big_smile per tv3 ;D linguoju sau linksmai ;D ateitu valinskiene tai banga daryciau ;D
>>> jo jo ;D as dar cia nebuvau ne nosies ikisus, bet maciau forume uzlindusia ir giliai ikista drasiu ir nekukliu ;D taciau kazkaip kazkas ;D

13002

Auris, 20 parašė:
Diana, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:

Tai jo jo... pamenu, kai pradejau kurt sita velnio pamegta viecike, tai visi kreivai ziurejo ir juokes, kad mirs si tema zaibiskai ;D eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh... kad jie dabar grabe apsiverstu :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

o atsimeni, kad kazkas sukura drasiu vyru kluba? big_smile viski kuklus stipresni ;D

Jie, matyt, nebuvo pakankamai drasus, jeigu nedrasus laimejo ;D big_smile visgi mes daugiau patirties turejom iskuklinimo darbuose, negu kad jie drasinimo darbuose ;D

Iskuklinti tai paprasta - alaus bokaliux ir ramiaks.

O padrasinima kaip atlikt reiktu? Klyzma uzstatyt ? big_smile big_smile big_smile big_smile

;D jie gal palaikanciu panu neturejo tongue o tuo viskas ir pasakyta ;D

13003

Vistiek rankdarbiu klubas buvo isradingesnis ;D ten ir panu nereikia palaikanciu, nes rankdarbiu klubo nariai labai gerai idirbe rankas :DDDDDDDDDDDDDD

13004

o ypac TOOOOOKiu kaip mes (emo)

13005

Nijolė, 21 parašė:

nele, Auri, nele big_smile per tv3 ;D linguoju sau linksmai ;D ateitu valinskiene tai banga daryciau ;D

Vaje, nijoliuk, tave reikes reabilituoti ir atgaivinti nuo to TV3 brainwasho ziurau... ir labai stipriai atgaivinti... :::b01 :::a16

13006

ne nu baik..

13007

dar nepradejom ;D pradzia bus klp big_smile

13008

Nijolė, 21 parašė:

ne nu baik..

Nesijaudink, saulyt, viskas bus gerai, tavim bus gerai pasirupinta! :::a16 labai tekiliskai meksikietiskai saulem ir juros druskom uzbarstytai gerai pasirupinta ! :::d07

13009

Diana, 19 parašė:

kazkodel man atrodo kad jus jau kaune pradesit o as klaipedoj prisijungsiu kai jus jau isilusios busit ;DDD

13010

Auris, 20 parašė:
Diana, 19 parašė:

kazkodel man atrodo kad jus jau kaune pradesit o as klaipedoj prisijungsiu kai jus jau isilusios busit ;DDD

;D joa... tekilos tik buteli tau pristatysim: TUSCIA ;D ;D ;D ane, chebra? big_smile tiksliau, ane, Nijolyt, nes Edgaras vairuos (vargsas big_smile ) ? :::b18

13011

Diana, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:
Diana, 19 parašė:

;D joa... tekilos tik buteli tau pristatysim: TUSCIA ;D ;D ;D ane, chebra? big_smile tiksliau, ane, Nijolyt, nes Edgaras vairuos (vargsas big_smile ) ? :::b18

aciu nu kad bent mane supranti ;D

13012

blem man irgi Edgaro gaila big_smile jis vargsas kankinsis kad jus saugiai parvilkt i Klaipeda, o jus laksit ta tekila... eeeeeeeeeeeet!..

13013

labai vargsas :H
>> ciur as prieky sedziu :::211 juk as sturmaniuke :::b18

13014

Edgaras, 19 parašė:
Diana, 19 parašė:
Auris, 20 parašė:
Diana, 19 parašė:

aciu nu kad bent mane supranti ;D

zn, as gyvent noriu ir su girtais kartais nevazineju big_smile geriau tokiu atveju jau pati vairuociau wink negirta big_smile o jei gerus (priklauso dar kiek), tai gal irgi galeciau vairuot, bet tie mentai.....

13015

nu bet nieko as atsiimsiu dvigubai tada ;D

13016

Auris, 20 parašė:

blem man irgi Edgaro gaila big_smile jis vargsas kankinsis kad jus saugiai parvilkt i Klaipeda, o jus laksit ta tekila... eeeeeeeeeeeet!..

bet gi tu jau juo klp pasirupinsi wink

13017

ne, nu man atrodo, vairuosiu as blaiva << bet tai dar baisiau nei kazkam girtam ;D

13018

Nijolė, 21 parašė:

labai vargsas :H
>> ciur as prieky sedziu :::211 juk as sturmaniuke :::b18

:::009 verksiu.... :::013:::013:::013:::013 as irgi zn kaip pas Auri nuvaziuot, o sedet gale... man.... :::014:::013:::013:::013

13019

Jo. Kai atvaziuosit, tai mes su Edga paguldysma jus blaivytis, o patys pradesim druska brastyt (nepykit jei i kelnes paklius) ir baliu kaitint ;D Oi bus teleportu! big_smile big_smile big_smile

Susitariau su Evaldu ir darium, bus dar viena masinike. Reiks paziuret ar arunce laisvs :]

13020

na, ok ok.. galiu as ir i gala big_smile as juk visada gale sedziu :V na, arba puse kelio tu, puse as ;D
>>>> Aruno as lb pasiilgau :H ir jo truuuuuuuuuuuuuuusiku :H