Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
pas mane masinyte lb maza zinokit gale vietos nedaug ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 650 651 652 653 654 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Tai tikiu, kad pasiilgai as irgi. Seniai bemaciau ta sena kriena. Hm. Bet manau man pavyks ji prisivyliuoti pas save ant pievos, kad dar karta neapsakomai nuostabiai pazenklintu mano skalbimo masina ;D
na, ok ok.. galiu as ir i gala as juk visada gale sedziu :V na, arba puse kelio tu, puse as ;D
>>>> Aruno as lb pasiilgau :H ir jo truuuuuuuuuuuuuuusiku :H
nu... as tau sokolada nupirksiu uz vieta prieky, gerai?
o as Aruno is vis nepazistu.... o jo trusiku tuo labiau ;D kuo jie ypatigi buvo ?
zinok mes ne tokios storos, kad i VISA gala netilptume ;D
Nijolė, 21 parašė:na, ok ok.. galiu as ir i gala as juk visada gale sedziu :V na, arba puse kelio tu, puse as ;D
o as Aruno is vis nepazistu.... o jo trusiku tuo labiau ;D kuo jie ypatigi buvo ?
Pazysti, pazysti... tereik tau atsiminti veikeja kuris apveme mano skalbimo masina ir mane kad ja nuvale ;D
Diana, 19 parašė:Nijolė, 21 parašė:na, ok ok.. galiu as ir i gala as juk visada gale sedziu :V na, arba puse kelio tu, puse as ;D
Pazysti, pazysti... tereik tau atsiminti veikeja kuris apveme mano skalbimo masina ir mane kad ja nuvale ;D
o tau tereik atsimint, kad as dar nebuvau atvaziavus ;D
ah poparaliai... vat kaip negerai skleroze... zn, senatve... poparaliais, man sukakos 21. Treciasis desimtis ant mano sprando pats laikas pradeti savo vidutinio amziaus krizes pradzia :DDDDDDD
o tiksliau - maziau gerk ;D
p.s. cia nepiktai...
ciao mielieji ainu isidrebt i sawo guoli ;] ir jej netycia prapulciau pries kelione kuri laika tai suraskit tada mane ciao, ikiz, ate, bye, dw , tenkooooose, chiuz, 88 <- cia kiniskai kazkas kazkada ismoke orevuar, adios
Ciao Edga, Nesijaudink iskasim tave is po zemiu jei prapulsi susidejai ne su ta kompanija kad taip lengvai paspruktum :D:D:D
iki, Edgarai
tu manes neizeidinek :? as tilpsiu.. tikrai tilpsiu jei ka sakyk, nevalgysiu visa laika, kad tik tilpciau ;D
Edgaras, 19 parašė:pas mane masinyte lb maza zinokit gale vietos nedaug ;D
tu manes neizeidinek :? as tilpsiu.. tikrai tilpsiu jei ka sakyk, nevalgysiu visa laika, kad tik tilpciau ;D
emse tame kad nereik but storam kad netilpt as ilgas ir man daug atsislinkt reikia ;D
Nijolė, 21 parašė:Edgaras, 19 parašė:pas mane masinyte lb maza zinokit gale vietos nedaug ;D
emse tame kad nereik but storam kad netilpt as ilgas ir man daug atsislinkt reikia ;D
isvada - reik nusipirkt masina, kur daug atsitraukt negaletum, kad keleiviam nebutu problemu ;D
;D Nilkiau. Ryziu programa uzstatysim tau ;D su ryziu degtine (sake)
Vai vai kiek čia visko primąstyta Šiaip žinau kad negražu prašytis.. Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D
tai jau ir taip uzsistacius nes kai zn, kad busiu bedarbe, tai spaudziu centus, kad galeciau tooosintis )
>>>joa, edgariuk, matai, jei as gale vaziuoju, tai as guliu, o ne sedziu, jei viena bunu )
>>>>oi Dianyte, Arunas nerealus :H .. o truuuusikus as jo myliu, kaip myliu Aurio kojines
;D Nilkiau. Ryziu programa uzstatysim tau ;D su ryziu degtine (sake)
ryziai eina i kuna
Vai vai kiek čia visko primąstyta Šiaip žinau kad negražu prašytis.. Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D
kvietimas buvo kazkur visiems, kol dar nebuvai atejus ir salai grasinimas tiems, kurie ketina neatvykt
Karoliau!! :* Laukiau kol tu cia pasirodysi! :] Tai ziurek, 25d. tave noreciau matyt Klaipedoj :] Ir jei imanoma, uzmesk inkara i Lino kelnes ir kartu partempk ;D
Edgaras, 19 parašė:Nijolė, 21 parašė:Edgaras, 19 parašė:pas mane masinyte lb maza zinokit gale vietos nedaug ;D
isvada - reik nusipirkt masina, kur daug atsitraukt negaletum, kad keleiviam nebutu problemu ;D
niekaip negaliu is cia iseit susirgau ka daryt ? ;D na masina tai joa reikia keist ir keisiu tik neiakus kada gal ziema o del keleiviu patogumo tai kaip cia pasakius ;D koks jum skirtumas jej gersit ? bus oplia tai tiks wiskas
Karolina, 20 parašė:Vai vai kiek čia visko primąstyta Šiaip žinau kad negražu prašytis.. Bet ką daryt kai niekas nekviečia??? ;D;D;D
Karoliau!! :* Laukiau kol tu cia pasirodysi! :] Tai ziurek, 25d. tave noreciau matyt Klaipedoj :] Ir jei imanoma, uzmesk inkara i Lino kelnes ir kartu partempk ;D
Jej Jau beveik pasižadu kad boooooootinai atlėksiu (hug)
>> Žiekit, jei aš iki Kauno kaip nors nusitranzuočiau, tj gal prijamtumet i bolidą? Aš susirangysiu ir tilpsiu Tiks ir gale
Puslapiai Ankstesnis 1 … 650 651 652 653 654 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~