141

Re: Blevyzgos...

mes juk ir neapleidome kaip ir dabar sedziu pas drauge ir rasome  is lietuviu...:) bet kaip jau minejau jei jau ieinu i ieskok reikia ir cia uzsukti

142

Ingrida, 22 parašė:

oi, nenoriu as but jokiom vadovem smile tiesiog is savo patirties sakau..as pvz labai daug laiko praleidziu chate (kiti jau mane ir vadina ligone) big_smile:D:D bet, ziuriu, kad mokslu neapleidau..draugu taip pat...tai nlb ir trukdo tas internetas wink kazkaip net susizgribus paskui viskas geriau gaunas nei anksciau, kai darydavau uzduotis ilgesni laika..
p.s.: pamatysiu,kad per ilgai sedit cia tai gausit velniu big_smile juokauju tongue

na wat. mano knygos ant stalo. nd pusiau paruosti. o as niekaip negaliu atsiplešt nuo pc... big_smile
po galais, ka man daryt?? ;D pateisink, Ingrida, ir mane. big_smile

143

Giedre tu pateisinta tu esi viena is priklausomybes auku big_smile

144

Giedrė, 16 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

oi, nenoriu as but jokiom vadovem smile tiesiog is savo patirties sakau..as pvz labai daug laiko praleidziu chate (kiti jau mane ir vadina ligone) big_smile:D:D bet, ziuriu, kad mokslu neapleidau..draugu taip pat...tai nlb ir trukdo tas internetas wink kazkaip net susizgribus paskui viskas geriau gaunas nei anksciau, kai darydavau uzduotis ilgesni laika..
p.s.: pamatysiu,kad per ilgai sedit cia tai gausit velniu big_smile juokauju tongue

na wat. mano knygos ant stalo. nd pusiau paruosti. o as niekaip negaliu atsiplešt nuo pc... big_smile

jezus marija kas cia daros nu big_smile:D as gi nuodemiu negaliu atleidinet big_smile na, pakapstykime tongue Giedre, zinai kaip padaryk? pasistenk greit (bet ir kokybiskai) padaryt nd, kad galetum kuo greiciau nerti i interneta..man tai padeda :::305

145

Ingrida, 22 parašė:
Giedrė, 16 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

jezus marija kas cia daros nu big_smile:D as gi nuodemiu negaliu atleidinet big_smile na, pakapstykime tongue Giedre, zinai kaip padaryk? pasistenk greit (bet ir kokybiskai) padaryt nd, kad galetum kuo greiciau nerti i interneta..man tai padeda :::305

pritariu, aš ir panašiai darau, kad tik padaryčiau ką naudingo, ne tik čia rašinėčiau. Nusistatau tikslą - padaryt kokį darbą, o poilsiui, po kokių 3-4h prisijungiu čia, tada pusvalanduką pasėdžiu ir prisiverčiu vėl sėst prie darbų, nors ir kaip sunku būna smile bet guodžiuos vien ta mintim kad kuo greičiau viską padarysiu tuo ilgiau galėsiu sedėt čia, ir nesukt sau galvos smile

146

Ir kokios dar pas jus ligos, a? big_smile siandien nieks cia neapsilanke wink

147

ka rekia veikt kai tingisi net tinget..?

148

Gabija, 21 parašė:

gal pamiegoti galima wink

149

Evaldas, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:

tai kad visai miegas nejama big_smile noriu silkes su karstom bulvem... katik sugalvojau :::734

150

taip, eikit ilsetis, nes jei jau tingit tingeti smile

151

Gabija, 21 parašė:
Evaldas, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:

tai kad visai miegas nejama big_smile noriu silkes su karstom bulvem... katik sugalvojau :::734

is kur tu tokiu metu gausi silkes ir karstu bulviu... wink

152

tesinys... ir dar Italijoje big_smile

153

Evaldas, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:
Evaldas, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Vo! Tu genijus. Pakisai man dar viena nuostabia verslo ideja ;D Reik uzsirasyt i mano begaliniai didele verslo ideju knygute ;D

154

Auris, 20 parašė:
Evaldas, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:
Evaldas, 22 parašė:
Gabija, 21 parašė:

Vo! Tu genijus. Pakisai man dar viena nuostabia verslo ideja ;D Reik uzsirasyt i mano begaliniai didele verslo ideju knygute ;D

tu ta knygute tik pildai ar ir ispildai tas idejas? big_smile

155

tai kad is tu bulviu ne koks biznis bus.. wink

156

o cia kokia dabar verslo ideja uzfiksavai?kaip vadinasi tas reikalas dabar?idomu isgirst,nebijok idejos nepavogsiu big_smile

157

kodel ? juk viskas brangsta...o kada bulves paklausos neturejo? :::236

158

norejome laisves.. turime....  dziaugimes.... ir nusiteikime, kad viskas brangs ir toliau... net ir musu megstamos bulves greit bus neikandamos...paprastam zmogui

159

niu joa uzsiperkam dabar tona bulviu... ir darom bizni... gal kas noretu cipsu, namu gamybos wink

160

:)b