1

Tema: Įvertink savo loginį mastymą :)

Loginis uždavinys:

Įsivaizduok situaciją
Tu važiuoji su mašina, autobutų stotelėje pamatai:

- savo geriausią draugą/ę
- labai sergančią močiutę, kuriai reikia į ligoninę
- nuostabų vaikiną/merginą

Jie visi nori būti pavežami.
Bet gali pavežti tik vieną, ką renkiesi?

tie kurie konkrečiai žino atsakymą, nesugadinkit kitiems spėliojimo malonumo wink

2

Re: Įvertink savo loginį mastymą :)

Na, as sio uzdavinio nesu pries tai macius, bet kaip suprantu, kad tu jau juos visus pamatei taigi rinktis vieno atskirai kaip ir nereikia.

3

atsiprasau, jei busiu netikslingai nurodziusi uzduoti, jie visi prasosi pavezami!

as pasitaisiau wink

4

mano nuomone kad jeigu jau toj stotelej autobusu visi sedi ,tai gal autobuso laukia ? :::041
as irgi nesu anksciau to bajerio girdejus...

5

vezu visus!!ir ne kitaip, nes pas mane automobilyje dar trys laisvos vietos liko :::734 nu bet jei jau mano automibilis kazkoks prikimstas tai ..vezu mociute tongue

6

manau, kad juos taip paveztu geras autobuso vairuotojas:D

7

gal tris kart po viena vesciau ir visi butu nuvesti.

8

bobute vesciau... nes greiciausiai ta bobute tures nuostabia dukra kuri veliau bus dekinga... na o draugai supras... paskui bus ka jiems papasakoti smile

9

violeta as jau nekantrauju rezultatu big_smile gal i pasta mestelk tongue

10

smile žinau šitą užduotį, tik truputį kitokią, dar yra sąlyga, kad iš paskos siaučia uraganas ar kas panašaus ir gresia mirtis. Tu turi sugalvot išeitį, kuri nulems visų likimus. Automobilyje yra tik viena laisva vieta.

11

vaje Aurelija :::819 viskas!gana! tada Ingrida islipa is masinos ir isodina ten ne viena, o du keleivius big_smile tai butu ta mociute, ir mergina/vaikinas (tikiuos vairuot moka big_smile ).. o su geriausia drauge tai liktumem toj stotelej (gi tik bedoj pamatai kas tavo tikras draugas tongue )

12

mociute i bagazine, mergina ant stogo... o drauga i vidu... wink big_smile ir visi laimingi big_smile

13

na, parasyisu ka kas nors vis vien butu parases tongue mociute i bagazine, mergina i vidu, o drauga ant stogo big_smile

14

Ingrida, 22 parašė:

vaje Aurelija :::819 viskas!gana! tada Ingrida islipa is masinos ir isodina ten ne viena, o du keleivius big_smile tai butu ta mociute, ir mergina/vaikinas (tikiuos vairuot moka big_smile ).. o su geriausia drauge tai liktumem toj stotelej (gi tik bedoj pamatai kas tavo tikras draugas tongue )

na o savo svajonių vaikinui taip ir leisi išvažiuot? to, kurio visą gyvenimą laukei, kuris yra idealus tavo partneris?

15

tei jau isvaziavo... reiskias leido big_smile

16

Aurelija, 19 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

na o savo svajonių vaikinui taip ir leisi išvažiuot? to, kurio visą gyvenimą laukei, kuris yra idealus tavo partneris?

nores liks Aurelija wink o as nelaikysiu, busiu kvaila, bet nelaikysiu big_smile

17

kas as zinau... big_smile jei tik viena galima pavezti, tai mociute vezciau, nes i ligonine jai reikia, o kiti siaip sau laukia autiko ir tiek big_smile draugas supras, kad tai buvo extra atvejis, o grazi nepazistama mergina..na Lietuvoj daug nepazistamu ir graziu, dar pasitaikys proga pavezt :::757 taip as argumentuociau savo pasirinkima, bet itariu, kad ne is tos puses prieit prie klausimo reikejo big_smile

18

Linas, 23 parašė:

kas as zinau... big_smile jei tik viena galima pavezti, tai mociute vezciau, nes i ligonine jai reikia, o kiti siaip sau laukia autiko ir tiek big_smile draugas supras, kad tai buvo extra atvejis, o grazi nepazistama mergina..na Lietuvoj daug nepazistamu ir graziu, dar pasitaikys proga pavezt :::757 taip as argumentuociau savo pasirinkima, bet itariu, kad ne is tos puses prieit prie klausimo reikejo big_smile

va va big_smile aš išgi šitaip daryčiau, tik dar paprašyčiau draugės, kad kol lauks autobuso, gautų man to nuostabaus vaikino numerį ;D ;D

19

Lina, 16 parašė:
Linas, 23 parašė:

va va big_smile aš išgi šitaip daryčiau, tik dar paprašyčiau draugės, kad kol lauks autobuso, gautų man to nuostabaus vaikino numerį ;D ;D

ot jaunimas :::041 as to ir nesugalvociau smile

20

eee,noriu atsakymo!!! ;p