61

Re: Kaip merginai įsiūlyti oralinį padaryti vaikinui?

jei jau nedaro to - tai aisku ka ji mano... wink

62

Vyrux, 26 parašė:

Nebutinai... gal apie tai ji mano gerai... taciau TO butent jam gali nedaryt ir del kitokiu priezasciu... big_smile

63

Vyrux, 26 parašė:

gal tiesiog nebuvo progos... gal pana noretu,bet yra drovi...neviena pazystu,kuriai tai daryti patinka nemziau uz pati sexa..

64

negalima sakyt 100% Taciau manau DAUGELIUI merginu jei joms ju partneriai patinka, yra joms patrauklus, geidziami - joms tenkinti vaikina oraliniu budu yra nemaziau malonu nei vaikinui kai ji taip tenkina wink

Juk ir vyras patiria malonuma tenkindamas mergina taip, vien nuo reakcijos ir t.t.

65

Tautvydas, 26 parašė:
Tomas, 25 parašė:
Linas, 24 parašė:

kokiu budu mergina ikalbeti tai atlikti ir ar isvis tai patinka merginom?

Pabandyk pirma padaryti tu!Paziurek kaip sureaguos :::111

ir ne siaip padaryti, o taip, kad merginai PATIKTU!!!

Aisku kad ne apie isdivalkes kalbejau big_smile

66

Linas, 24 parašė:

kokiu budu mergina ikalbeti tai atlikti ir ar isvis tai patinka merginom?

tai niekaip nesiseka isiulyt?as tai cia kitos iseities nematau - tik per prievarta...jei rimtai tai is kur suaugusiam vyrui tokie klausimai?kazkoks uminis nedapistitas atsiprassant..xaxa

67

darik tai kaip zaidima,ir pats negulek poutus isvirtes.po truputi provokok ja,pirk jai ciulpinukus,sakyk kad daro tai seksualiai,ir tai jaudina tave.apziurekite kartu pozos,pats pirmas padarik jai kunilingusa(jai moki,ir gali)ji turi suprast.dazniausei moterys apsveigusios nuo alkogolio neturi stabdziu,gali pasinaduoti proga jai sazine liaidzia,ji nenores prisiminti ir tu tilek:::833

68

galima paklausti...o dar galima besiglamonejant po truputi galva glostant,ja leist zemyn..gal ji ir pati tai nori isbandyt(jei nebandzius..),o gal nedrasu jai...

69

Oi jus norit to!!! o patys? darykit patys ir mergina atsidekos

70

Jolita, 23 parašė:

Sioje, temos autoriaus situacijoje, butent yra taip, kada mergina neatsidekoja... ;D

71

Jolita, 23 parašė:

nevisada taip.. man pvz tai yra nepriimtina lb, aišku nepeikiu tų, kuriems patinka.. bet manau reikėtų atsižvelgt ir į partnerio nuomonę, jei lbai mylės tai ir sulaužys savo principus vien tik todėl, kad mylimą žmogų pamalonint.. bet tikrai ne dėl to, kad tu man padarei, tada aš tau.. manau tai kvaila

72

na manau, jei myli zmogu, tai visa jo kuna priimi normaliai ir naturaliai, aisku itakos daro ir auklejimas, tikejimas, kartais tai stabdo, galbut taip yra ir siuo atveju. manau jog porai reikia kalbetis ir issiaiskinti ko kas nori ir ka gali ar negali

73

Taip Violeta, siai porai REIKTU kalbetis ir issiaiskinti, taciau kaip jie tai turetu padaryti, jei mergina tiesiog nesikalba arba jei vaikinas nesugeba kalbetis tinkamai, kad mergina atsipalaidavusi galetu sneketis...? :V

74

na manau nei viena mergina neatsisakys padaryti oralini kai gauna geliu ir demesio..as tai visdada tai padarau,taip atsiliginu..ir ypac patinka jogurtas,jis skanus as ji visada praryju

75

Dalia, 27 parašė:

na manau nei viena mergina neatsisakys padaryti oralini kai gauna geliu ir demesio..as tai visdada tai padarau,taip atsiliginu..ir ypac patinka jogurtas,jis skanus as ji visada praryju

10 balu!!!
Saunuole ;D ;D ;D

76

del to pasisakymo, kad man tai nepriimtina ir taip toliau.... daugelis taip sneka, bet tai daro... kazkada ir as taip sakydavau, kad niekada gyvenime, bet kai myli zmogu, tai nori patenkinti ji visaip... su mylimu zmogumi jokiu tabu nebuna....

77

Nu jei ten medus viskas galima, turbūt skanu .

78

Lina, 19 parašė:

del to pasisakymo, kad man tai nepriimtina ir taip toliau.... daugelis taip sneka, bet tai daro... kazkada ir as taip sakydavau, kad niekada gyvenime, bet kai myli zmogu, tai nori patenkinti ji visaip... su mylimu zmogumi jokiu tabu nebuna....

tą ir norėjau pasakyt, kad jeigu mylės, tai sulaužys visus principus, bet vat kaip sakė, kad tu man tada aš tau tai kažkokia nesąmonė. Jei aš ir ryžčiausi, tai tik dėl to, kad mylimą žmogų patenkint, kad jam būtų gerai, o ne kaip kokį atlygį.. Čia tada taip išeitų, kad ne savo noru viską darai, o tik dėl to, kad taip reikia, nes reikia atsilyginti.. na negaliu aš net skaityti, o jei jau nepadarys to pirmas, tai ką? negali pamalonint mylimą jei to nori?..
(šitie paskutiniai sakiniai ne tau Linute skirti buvo wink )

79

neisiulysi. pati noret turi tongue smile jei myli gali ir visais budais patenkinti savo mylima.. jo kunas yra grazus ir noris ji liest smile nera slykstu. tai kaip tai bus tada ir gales tai padaryt.. smile

80

man tai labai patinka kai mergin tai padaro.as visa laika bent stengiuos merginai baikti oraliniu budu.