101

Re: nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))

Auris, 19 parašė:

nu matai sauliau kad mes stengiames bet matyt... joms reikia princu ant baltu zirgu wink o puikiausias to pavyzdys tai kad mane aukcione kazkas isigudrino nusipirkt net uz 5lt... Nerealiai pakelianti upa zinia big_smile

komentaras -------> Auri, nesitikejau, kad tu toks..na..senu paziuru esi tongue mums reikia vyruku ant juodu dzipuku :::044 o gal dzipuku uzteks, kam tie vyrukai big_smile

102

Ingrida, 22 parašė:
Auris, 19 parašė:

nu matai sauliau kad mes stengiames bet matyt... joms reikia princu ant baltu zirgu wink o puikiausias to pavyzdys tai kad mane aukcione kazkas isigudrino nusipirkt net uz 5lt... Nerealiai pakelianti upa zinia big_smile

komentaras -------> Auri, nesitikejau, kad tu toks..na..senu paziuru esi tongue mums reikia vyruku ant juodu dzipuku :::044 o gal dzipuku uzteks, kam tie vyrukai big_smile

Nera cia ko stebetis big_smile mandravone buvau tada, mandravone ir dabar ;D

103

ir mandrose voniose maudais dar ..khe tongue galvoju as db ..perskaiciau cia viska (siaip bei taipo  ne taip big_smile) ..ar verta skaityt vyru kluba nuo pradziu :::044:::044:::044

104

Ingrida, 22 parašė:

ir mandrose voniose maudais dar ..khe tongue galvoju as db ..perskaiciau cia viska (siaip bei taipo  ne taip big_smile) ..ar verta skaityt vyru kluba nuo pradziu :::044:::044:::044

o taip patikek kad verta big_smile ten tokiu prikolu rasi kad nuvirsi nuo kedes ;D

105

Auris, 20 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

o taip patikek kad verta big_smile ten tokiu prikolu rasi kad nuvirsi nuo kedes ;D

nu bandau, gal iveiksiu tongue geriau juk nei nd ruost :::961

106

Ingrida, 22 parašė:
Auris, 20 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

nu bandau, gal iveiksiu tongue geriau juk nei nd ruost :::961

tau tada gresia paskendimas tar makulaturos...tada tave prie rekordu desim.. ;P

107

kazkada as pasirysiu tam tongue tik dar nepribrendau big_smile:D:D

108

gal reiketu tai jau prie taisykliu deti,kad pries tampant nariu cia,perskaityti sita kluba..

109

Gabija, 21 parašė:

gal reiketu tai jau prie taisykliu deti,kad pries tampant nariu cia,perskaityti sita kluba..

na, mes jau nares, tai galim ir taisykle tokia sugalvot (vis ne mums vargas) :::035

110

o tai kuklumu jau nekvepia big_smile

111

šiaip pagalvojau, ir žinot - noriu meeto... aišku gaila kad tiek darbų db... sad

112

hehehe... nea su tokiom taisyklem toli nenujosit, nes patapsit tokie stori kaip kad NIKas ir tada joks mirtingasis nebeiveiks ;D ;D ;D

Tai meeto sakot norit aniaaaa? ;]~~~

113

Auris, 20 parašė:

hehehe... nea su tokiom taisyklem toli nenujosit, nes patapsit tokie stori kaip kad NIKas ir tada joks mirtingasis nebeiveiks ;D ;D ;D

Tai meeto sakot norit aniaaaa? ;]~~~

agam :::818 tik kad db koliai, atsiskaitymai... bet su mielu noru susitikčiau su visais susipažint in real smile

114

nu kas sako, kas tyli, nes...ane Gabijuk? big_smile

115

big_smile big_smile big_smile Tai o kokiam mieste patogiausia visiems butu? smile

116

tai kad nžnau smile girdėjau pas jus tai kuklių vyrų klube į Klaipėdą keliaus, kur ir pats gyveni... nugirdau kažką :::608 o šiaip juk prie jūros faina.. na o Vilnius nusibodęs man jau smile

117

joa mes balandzio gale visada keliaujam klaipedon, nes mat balandzio 28 mano puikiausiasis ir seiletasis gimtadienis ;]~ norit prisijungt? ;]~

118

Auris, 20 parašė:

joa mes balandzio gale visada keliaujam klaipedon, nes mat balandzio 28 mano puikiausiasis ir seiletasis gimtadienis ;]~ norit prisijungt? ;]~

aaaa smile mat kaip wink visai ir nieko būtų smile tik vat 29 atsiskaitymas nusimato bent jau man sad

119

visi 25 atvaro, penktadieni. smile

120

Auris, 20 parašė:

visi 25 atvaro, penktadieni. smile

tai kad dar tam atsiskaitymui reiks pasiruošt smile deja teks praleist.. o jau suviliojai savo pasiūlymu hmm