661

Re: Blevyzgos...

jobcikmat as vel netinku... matyt vis tik reiks pijoke but

662

Violeta, 29 parašė:

jobcikmat as vel netinku... matyt vis tik reiks pijoke but

patarimas big_smile bent gerk tiek, kiek lenda (nesvarbu, kad jau ir atgal prasos) :::537:::810

663

o kaip paskui namo grizt? ;D

664

Violeta, 29 parašė:

o kaip paskui namo grizt? ;D

o kada tu matei, kad vestuves diena truktu???gi visad antra buna tongue pirmuosius parycius miegosi kur nugriuvus, o ant antru jau grisi kaip ridikelis :::305 (visvien antra diena nieks daug "lakt" neduos big_smile)

665

neduos jau? as jau planavau lakima ant kokiu triju dienu ;D

666

alkoholikai cia jus visi kazkokie... po savaitem geriat... oi bus rebilitacija pas mane... wink isteigsiu savo kluba alkoholiku... wink pakankinsiu as jumis...

667

Evaldas, 22 parašė:

alkoholikai cia jus visi kazkokie... po savaitem geriat... oi bus rebilitacija pas mane... wink isteigsiu savo kluba alkoholiku... wink pakankinsiu as jumis...

Liaukis Evaldai, mes, patyre pijokai, jau tiek kankitoju prisiziurejom, kad Tu musu niekuom nebepagazdinsi...
Bijau, kad ir Tu, kaip gelbetojas bei kankintojas, lengvai pasiduosi alkoholiku ytakai... ;D

668

as esu alkohilio naikintojas, o ne taip kaip jus pijokeliai big_smile

669

Evaldas, 22 parašė:

as esu alkohilio naikintojas, o ne taip kaip jus pijokeliai big_smile

Issidavikas, juk alkoholy ir naikini pildamas jy i save... ;D

670

Evaldas, 22 parašė:

hmm... bet davai jau po visu veseliju big_smile

pirmiau atsvenciam, paskui jau kentesim ;D

671

tai joa ar as cia ka sakau kad dabar kentekit big_smile o ka labiausiai megstat niu gerti sakyti gal ir nelabai grazu... tai sakau degustuoti big_smile

672

brendziuka su karsta arbatele wink

673

tai ir degustuojam po laseli..gi sako, kad paskutinis kasnis/lasas skaniausias tongue tai taip vat ir gaunas, kad iki dugno reik degustuot..o i vairove didele gerimu, didele :::044

674

Violeta, 29 parašė:

brendi su arbata? O.o yikes Oho... nu cia pirma karta turbut girdziu toki junginuka ;D o tai kaip geriasi? :?

675

Auris, 20 parašė:
Violeta, 29 parašė:

brendi su arbata? O.o yikes Oho... nu cia pirma karta turbut girdziu toki junginuka ;D o tai kaip geriasi? :?

labai paprastai, kaip ir brendis su kava wink

676

jei sako kad patinka reiskias geriasi big_smile

677

Violeta, 29 parašė:
Auris, 20 parašė:
Violeta, 29 parašė:

labai paprastai, kaip ir brendis su kava wink

tai bet kava bent karti kaip ir brendis kartus... o arbata... ghm. Tai kokia arbata jungi prie brendzio? Zalia, juoda, raudona, metine? big_smile

678

Auri cia dar nieko big_smile vakar chate klausia..ar kas nors geria kava su medum?? :::044 sako, ar as cia toks nesveikas tik? nu nesusivaldziau tongue
o arbata ir laipsniai, man rodos, kaip tik wink
Evaldai i klausima atsakyt prasom (pasiskaityk jis kazkur 64-66 psl galetu but) big_smile

679

nu ok... As tai laku panele Tekila su citrina ir druska ;D

Bet brendzio su arbata dar nemeginau... egzotiskai skamba, reiks ismegint per gimtadieni ;D

680

Ingrida, 22 parašė:

Evaldai, kaip ten tau su antraja puse, a? :::734

Va kur tas klausymas pagaliau suradau.. big_smile
Kaip kaip niu ka zinau ziurint is kurios puses paziuresime... tarkim jei tu esi is tokiu zmogeliuku kuriems jei nera antros puses ir tada viskas yra nerealiai.... tai tada man nerealiai gerai big_smile