821

Re: Blevyzgos...

na, buvo cia per pietus daug, net nespejom tu zinuciu skaityt big_smile dabar ramiau, juk sekmadienis smile tai ko taip pasikalbet noris?liudna ar siaip nera kas veikt?

822

ai, juk sekmadienio vakaras... isvargo visi. Net as isvargau. Beto mano suzadetine pradingo vel, isjunge telefonus ir namus uzrakino... tai tiek cia to noro bendraut... :?

823

Auris, 20 parašė:

ai, juk sekmadienio vakaras... isvargo visi. Net as isvargau. Beto mano suzadetine pradingo vel, isjunge telefonus ir namus uzrakino... tai tiek cia to noro bendraut... :?

pamenu ji ejo ten kazkokiu skausmingu proceduru darytis big_smile jauciu nusibaige tongue

824

Ingrida, 22 parašė:
Auris, 20 parašė:

pamenu ji ejo ten kazkokiu skausmingu proceduru darytis big_smile jauciu nusibaige tongue

Tai joa zinau ir as.. Poto uztrenke duris del to, kad isgeriau ta sampano buteli, kuri ji vakar tvarke ir nedatvarke. Mat ji norejo po proceduru nusiskausminti... big_smile bet kol ji procedurinos as kaip vijurkas isisukau i saldytuva...

..nu ir siaip ne taip atidares tas duris radau pravira langa ir pro langa pamaciau rukstanti horizonte traktoriu... :[

825

tu tik nesisielok :::225 ji juk pavedziot traktoriu pries miega isleke tongue

826

traktoriu big_smile kaip kitaip sita tavo hiperbolizuota metafora isversti wink

827

ka cia jau burnojat apie mane ir mano traktoriuka ? big_smile

828

Evaldas, 22 parašė:

traktoriu big_smile kaip kitaip sita tavo hiperbolizuota metafora isversti wink

Evaldai, kur nieko nereikejo izvelgti ten tu ieskai kazko big_smile
>>Gabijuk?a labai skaudejo ? tongue

829

nu zinok labai...(koju depiliacija dariausi,tik niekam nesakyk wink ),man pati nemaloniausia procedura sitas...o jus ziuriu cia nuveiket kazka naudingo,taip?:::817

830

nu tikrai Gabijuk moki uzvaziuot ant sazines :::044:::044:::044 nieko as naudingo nepadariau hmm
p.s. uz depiliacijos skausmus apdovanot save reikejo big_smile arba vyrelis galejo ka sugalvot, kad taip neskaudetu tongue

831

tai apdovanojau,beneik valanda vonioje su dauuuuuug kvepianciu putu:::d01 ,o vyrelis man tryne nugara vonioje :::051
na,o kaip tavo Evaldui supratimas apie vestuves...jau suprato,kad supakuotas?? big_smile

832

sveikutes dar kartą wink pertraukėle nutariau pasidaryt wink pablevyzgavot big_smile oj, pasigirsiu, sulaukiau lauktuvių iš brolio, iš Klaipėdos parvažiavo, didelį karšį nupirko, tokį šviežiai rūkytą su prieskoniais...mmmm... skanumynas :::742 na o kaip jūs? matau nedaug ką praleidau kol nebuvau smile

833

oi tau tau labai faina buvo smile :::222 na, nzn as nzn ..kuo artyn tos vestuves, tuo man paranoja didesne vystos, kad nieko mums neisdegs :::734 nieko jis..tyli...tai as labai ir neklausineju jo... big_smile

834

na nieko, nespausk tik jo wink patikėk, viskas bus tik tau į naudą, nepasišiukšlins jis, žinau smile

835

>>>Aurelija,as irgi tik ka prisijungiau wink ,ir jau ruosiausi cia koki 10 puslapiu skaityt,bet ziuriu ramuma..mano sudmalys turbut darbo kokio susirado  :::051 ir tau dar laaabai del tos zuvies pavydzu..o as vis svajoju apie silke su karstom bulvem ;p ...
mergaites ir berniukai,nepykit,bet as jau nyksiu,dar turiu darbelio prie popieriuku ir i lovyte po to..rytoj sunki diena ir visa savaite sunki laukia :::809
>>>taigi ir jus jau ilgai nebukit, ir kai pamatysit manaji saktkit kad eitu gult ;D
labanakt :::051

836

oi, tai visai smagiai tu ten mokeis su ta zuvyte big_smile ir sakiau, kad nieko cia idomaus nebus kai tu iseisi wink juk mes svarbiausios (jaunamartes), be musu visu nekas cia big_smile:D:D o del Evaldo, tai laikas parodys tongue

837

na sudie Gabijuk wink sėkmės tau su tais popierėliais ir gerai išsimiegok wink

838

labanakt Gabijuk :)na, ir as jau eisu turbut, mazai temiegojau big_smile Aurelija, tu taip pat ziurek ilgai nebludyk besimokydama smile

839

na reiks dar truputį pablūdyt, bet neilgai nes ryt apie 5h - 5h30min keltis reiks hmm

840

vat. O as kokia saunia tema atradau big_smile big_smile

uzeikit paveizet i nauja erdve nesamoniu rasymui ;D spausti cia ;D