861

Re: Blevyzgos...

Pirmadienis... sunku sneketi... ;D

862

gerai vyksta big_smile plyta po plytos ir greit bus baigta big_smile

as tik neseniai grizau, tai ir parasiau :::042

863

o man tai kažkaip nesvarbu.. pirmadienis ne pirmadienis smile vat į paskaitas tik 16h reikia, tai blūdiju čia smile o ryt ir vėl laisva diena... galvoju, na ir mokslas šiais laikais big_smile

864

big_smile man i paskaitas uz 45 min big_smile tai blem... as cia sedziu ir gaistu paskutines savo minutes kai koks debilas... geriau eiciau rengtis ;D

865

Auri jau klausiau kitoj temoj, tu LCC mokaisi?

866

Aurelijuk, jau atsakiau kitoj temoj. TAIP big_smile

867

ach, kaip man gerai kad i paskaitas nebereikia :::008

868

Ignas, 22 parašė:

ach, kaip man gerai kad i paskaitas nebereikia :::008

tai nieksas... :? pavydas uzviro..

869

o man faina, aš dar tik pirmus metus studijuoju, bet ką studijuoju tikrai į nieką kitą neiškeisčiau, lbai patinka.
P.s. Auri pažįsti Laurą Dzenkauskaitę?

870

o ka jus studijuojat? smile

871

na pvz aš Programų sistemas wink

872

Aurelija, 19 parašė:

o man faina, aš dar tik pirmus metus studijuoju, bet ką studijuoju tikrai į nieką kitą neiškeisčiau, lbai patinka.
P.s. Auri pažįsti Laurą Dzenkauskaitę?

Zinoma ;] Laurute gi pati mylymiausia mano studente :]

873

Galima prisijungt prie blevyzgotojų kuriem paskaitų mažai? :::008

874

Karolina, 20 parašė:

Galima prisijungt prie blevyzgotojų kuriem paskaitų mažai? :::008

negalima, o privaloma big_smile

875

žinoma smile na o Laurutė, Auri tai ji beveik mano giminė big_smile na kaip čia pavadinus ją - mano brolio mergina smile tai gal netyčia ir mano brolį pažįsti, nes jis dažnokai pas ją važiuoja smile

876

Aurelija, 19 parašė:

žinoma smile na o Laurutė, Auri tai ji beveik mano giminė big_smile na kaip čia pavadinus ją - mano brolio mergina smile tai gal netyčia ir mano brolį pažįsti, nes jis dažnokai pas ją važiuoja smile

vo blemba yikes vo cia tai naujienos ! big_smile~ Nu nepazystu siaip, bet visada galima susipazint ;D

Tai pratesim pokalbi kai grisiu is paskaitu... o dabar lapai lekiu,, iki wink

877

agam iki, perduok jai linkėjimus wink na vat o kaip kiti? Karolina, o kodėl tau mažai paskaitų?

878

as dar pabusiu big_smile biski pailsesiu ir reiks imtis darbu.. :::a57

879

na o aš bėgsiu apie 15h, jei kartais dingsiu nepykit wink na o tu Ignai, jau nebesimokai? kaip suprantu bakalaurą baigei? ką studijavai? ar aš čia kažką ne taip supratau :::041

880

Na, siuo metu baigineju. Liko parasyt diplomini. Dar gal reiks praktikos ataskaita parasyt, bet gal ir nereiks smile Ruosiuos dabar konkursui vienam.. tai kadangi jame dalyvausiu, tai gal nereikes rasyt praktikos ataskaitos.. smile o studijuoju tai finansus