Re: nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
mmm.. isivaizduok koki ispudi susidarysiu apie Gabija po tavo kalbu...
mafijozai... traktoriai...;D
Koki, koki sakei? Labai gera ispudi? Teisingai... Saunuole :H
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
mmm.. isivaizduok koki ispudi susidarysiu apie Gabija po tavo kalbu...
tema
gelbeju
Violeta, 29 parašė:mmm.. isivaizduok koki ispudi susidarysiu apie Gabija po tavo kalbu...
ziuriu,cia kalba apie mane eina ...na,bet ziuriu,kad manes cia per labiausiai ir nereikia,vyrelis mano viska cia kontroliuoja... :H ...taip ir toliau..
na tavo komentarai visad pageidaujami..
cia tam, jei vyrelis per daug i lankas nuklystu ;D
saldžių visiems...
as i lankas neklystu, pacios lankos pas mane atklysta
Sveiko miego, Aura;)
na tavo komentarai visad pageidaujami..
na,jis zino ka gali sakyti,kur jau perdaug pasake...cia vadinasi harmonija... o pas mus ji labai stipri ;D
Violeta, 29 parašė:na tavo komentarai visad pageidaujami..
na,jis zino ka gali sakyti,kur jau perdaug pasake...cia vadinasi harmonija... o pas mus ji labai stipri ;D
aaaww... :H Tau uz tokius zodzius reikia iteikti nobelio taikos apdovanojima.
Gabija, 21 parašė:Violeta, 29 parašė:na tavo komentarai visad pageidaujami..
aaaww... :H Tau uz tokius zodzius reikia iteikti nobelio taikos apdovanojima.
viskas tik is meiles...
Klausyk, brangiausioji :H mes kazkaip uzdominavom sita tema reikia kazka daryti ;D
Klausyk, brangiausioji :H mes kazkaip uzdominavom sita tema reikia kazka daryti ;D
cia ta prasme su mumis kazka daryt ar su tema?
na mes tik nenorim kištis į jūsų asmeninius meilės reikalus baisu net įsiterpt ir sutrikdyt
(joke)
nainarinaij... paziurejau ka tik "P.S. I love you", tai negaliu kontroliuot savo akiu vandentekio - prakiuro vamzdziai... ridenu kukciodams prie kompo asarelas ir grauziu obuoli... Va toks mano asarotas treciadienis...
turiu ir as kompe sita filma, reiktu paziuret...matau patiko Auri
turiu ir as kompe sita filma, reiktu paziuret...matau patiko Auri
nu as lengvai susigraudinu... Turbut geros sirdies zmogelis esu, tai ir gailiu visu
as irgi greit susigraudinu... kazkaip daznai per filmus asareles braukiu
nainarinaij... paziurejau ka tik "P.S. I love you", tai negaliu kontroliuot savo akiu vandentekio - prakiuro vamzdziai... ridenu kukciodams prie kompo asarelas ir grauziu obuoli... Va toks mano asarotas treciadienis...
Netikiu Auri... ytariu, kad asarojai ne del filmo o del to, kad vietoj obuolio valgiai svoguna net pats to nepastebejes... ;D
as irgi greit susigraudinu... kazkaip daznai per filmus asareles braukiu
Rimtai, tai be asaru betkokio graudesnio filmo negalesim kartu ziuret? Hmmm.... o as visai asarot per Tave nenoreciau.... na o del Taves, tai nieko pries paasarot... ;D
xixixi.... tai ir verksim abu susede... as del filmo, o tu del manes...
tai davai ziurim visi kartu?as,Manasis :H ,Vileta ir Sigitas... geras vaizdas butu ;D ,sedim sau ir zliumbiam ;D
tai davai ziurim visi kartu?as,Manasis :H ,Violeta ir Sigitas... geras vaizdas butu ;D ,sedim sau ir zliumbiam ;D
Na, jei tik yra toks noras, manau siam reikalui rasciau laiko.... aisku jei sis reikalas vyktu ne toliau 30 kilometru spinduliu nuo mano gyvenamaosios vietos.... ;D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 11 12 13 14 15 … 25 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → nedrasiu ir kukliu moteru klubas :D :P :))))