Re: Receptai
as taip nemanau
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
as taip nemanau
a bandei kad taip sakai? beto del skonio nesigincijama
kažkas ten sh... lesa
nors is mandagumo galejai pasakyt mmmmmmm kaip skanu ,bet ne ....pyyyyyypt..... sh lasa
galiu irgi pasidalint receptais gal kam patiks tikrai pigu, paprasta ir sotu.
zuvies tortas
reikes:
3 dezutes tuno (galima pasirinkti arba savose sultyse arba aliejuje. as paprastai imu abieju rusiu ir sumaisau)
4 paplociai picoms (parduoruveje buna pirkt )
poru
majonezo
daug krapu
papuosimui pagal fantazija : alyvuoges, paprika ir t.t.
paruosimas: tuna sumaisom su smulkintais porais (ju reikia nemazai) ir majonezu. tokia mase reikia tepti ant picu blyno tada ant virsaus uzdedam kita blyna ir vel tepam...jei tie blynai yra storoki galima perpjauti per puse. kai jau visus sluoksnius sudedam tada ant virsutinio blyno uztepam majonezo, majonezu aptepam ir torto sonus. pabaigai visa torta apibarstom smulkintais krapais, kad butu zalias ir papuosiam alyvuogem ir tuo kuo tik fantazija nesa. torta paliekam pastoveti, kad blynai persigertu ir nebutu sprangus.
zinau, kad skamba keistai, bet man labai skanu
dar viena misraine prisiminiau
reikia sluoksniais deti virtus ryzius, pjaustytus sprotus, kiausinius, ir verdanciu vandeniu nuplikytus svogunus (tada ne tokie aitrus). tada majonezas ir vel sluoksniuojam is naujo. skanaus
va man labai skanios salotos :
avokadas
poras
fermentinis suris
majonezas
Avokada supjaustau kubeliais, pora ir susmulkinu, tada sutarkuoju suri ir sumaisau viska su majonezu siaip labai tinka ir ant karstu sumustiniu tokias salotas sudeti ant baltos duonos ir orkaitej pakaitinti
turetu buti skanu! as zinau kazka panasaus, tik avokada reikia sumaisyti su lydytu tepamu suriu ir tada tepam ant batono.
dar galima taip: batono riekele uztepam sviestu, tada uzdedam avokado griezineli ir butinai apibarstom citrinpipiriais (santa maria). labai skanu ir per koki tuseli labai greitai baigiasi
galiu pasiūlyti kaip skaniai vištą iškepti su citrinos rgštim ir cinamonu. Vienu žodžiu ištrini vištą (supjaustytą) prieskoniais: Druska, vegeta, citrinos rūgštis žiupsnelis(jei norit aštriau dėkit daugiau), cinamono(normaliai). Dėti į blėtą ir kepam orkaitėj. Žinokit patiks
gruziniska tusonke: bulves nuskutam,supjaustom gabaliukais(2x2.5cm),svogunu dar.sumetam viska i puoda , truputi maziau vandens nei bulviu.imam mesa(geriausia aviena) supjaustom gabaliukais, mesa apkepinam keptuveje ir sudedam i ta pati puoda.dedam dar gryno sviesto,pipiru juodu,pamidoro padazo(geriausia astraus:) pamaisom .verdam nestipriai apie 40 min.bulvems suminkstejus nemaisyt ,nes gali gautis nelabai patraukli kose.skanaus:)
Gal kas nors esat dare suši?
O vat šita mišrainė tai tikrai yra skani verta netgi pasidaryti ))
2 pomidorai
6 krabų lazdelės
1 indelis koncervuotų kukurūzų
Kepta duona iškepta gabaliukais
Majonezas
Petražolės
Krapai
Druska
Mairūno prieskoniai (dėti nedauk, nes gali būti šiek tiek per aitru)
tai va skanaus ))
As paskutiniu metu pamegau tokias salotas(kiekio nerasysiu,cia priklausomai nuo kiekvieno noro):
Salotu lapai
Raudonoji paprika
Alyvuoges
Avokadas
Riesutai(kokius megstat)
Pomidoras
Agurkas
Dziovintos figos
Dziovintos datules
Viska supjaustyti uzpilti trupucio alyvuogiu aliejaus ir isspausti citrinos sulciu.
Man asmeniškai skanūs sumuštinukai:
apkepini batono riekeles, užtepi majonezą, užbarstai tarkuoto lydyto sūrio ir ant viršaus pomidoro griežinėlįArba dar pica darau. Ant picos pado užtepu pomidorų padažo, tada dedu kubeliais supjaustytą dešrą, tada kepintus svogūnus, užtepu majonezu ir apibarstau tarkuotu lydytu sūriu
net juokinga pasakaicius toki tavo picos recepta juk visi zmones toki dalyka daro ;D ir visi manau zino ....soriuka nesusilaikiau nepakomentavusi ;D
As paskutiniu metu pamegau tokias salotas(kiekio nerasysiu,cia priklausomai nuo kiekvieno noro):
Salotu lapai
Raudonoji paprika
Alyvuoges
Avokadas
Riesutai(kokius megstat)
Pomidoras
Agurkas
Dziovintos figos
Dziovintos datules
Viska supjaustyti uzpilti trupucio alyvuogiu aliejaus ir isspausti citrinos sulciu.
tai cia graikiskos salotos jei neklystu ne? sitokias salotas ir as dievinu
Aldi>na,ne visai graikiskos.nera feta surio(kurio as ir nemegstu),o ir dar keli papildomi ingredientai(datules,figos),kuriu nera graikiskose.bet siaip skonis kazkuo panasus:)
bendzinas
svinas
akumuliatoriu rukstis
acetonas
speciali zolute kuri auga siltuosiuose kastuose
nesakysiu pavadinimo nes is viso to gaunasi kokainas;D
va, gal kas turit strudelio recepta :? na tokio kur buna cili picoje :V
Daznai gaminu stir-fries. Sitas turbut labiausiai pamegtas draugu. 3-4 reikia:
1 didelio apelsino
geros saujos plonu sparagu (ne pupeliu)
300-400 gramu minkstos kiaulienos
1 cesnako skilteles
ryziu
Patarkuojam 1 arbatini sauksteli apelsino zieveles. Pjaunam apelsina per puse, is vienos puses isspaudziam sultis, o kita susmulkinam kubeliais. Susmulkinam cesnaka. Sparagus supjaustom i mazdaug 5-7 cm ilgumo lazdeles ir kiauliena supjaustom panasaus ilgumo juostelem.
I karsta keptuve paslakstyta alyvuogiu aliejum dedam tarkuotas apelsinu zieveles ir cesnaka. Paskrudinam kol vos vos paruduos (dazniausiai uztrunka maziau nei minute). Tada dedam kiauliena ir kepam kol visiskai gatava bus. Dedam sparagus ir uzpilam apelsinu sultim, jei sulciu nelabai daug yra galima ipilti siek tiek vandens. Pabarstom druska ir pipirais pagal skoni, ismaisom, uzdengiam ir troskinam 2 minutes. Sudedam apelsina ir patroskinam dar dvi minutes. Patiekiam su ryziais.
Mergytes gal kuri kepat bielesus, taip skanu vaikystej budavo
mano šiandieniai pietūs - kalakutienos guliašas. pagamintas pagal šį receptą - http://bit.ly/rINLsQ, tik prieskonius naudojau kitokius - vegeta natur vištienai ir vietoje sultinio kubelio dėjau šaukštą vegetos natur universalios, pyliau vandens kiek nurodyta. beje, šitą receptuką siunčiau į konkursėlį http://www.mama.lt/vegeta. gal ir jus sudomins
Gal kas ką skanaus gaminate iš rabarbarų?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis