101

Re: Eurovizija

Karolina, 20 parašė:

Lažybas pralaimėjau, bet Jeronimas vis tiek šaunuolis! wink žiūrėkit ir pavydėkit big_smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/4472

mano draugas ji pazista asmeniskai, taip kad ko cia pavydet, kad su plaukuotu arkliu nusifotkinai nematau big_smile

102

Aleksandari>>juk taip Jeronimo nevadinki nes jis dar ne tuo tave dar isvadins

o siaip ietuviai dar padoriai pasirodei bent jau zvelgiant optimistiskai nei koks Aivaras big_smile

103

Tai kas per žmones šiemet atstovaus? nu PRETENDENTAI ?

104

aha, ir man butu idomu suzinot, nes visiskai neapssvietus tuo klausimu smile ziurejau nete, bet nieko nerandu..tik ankstesnes atrankas...

105

tai man regis dar truputi anksti nes kazkaip ten lapkriti tas ten ar paraiskas daro ar kazka :? nu tipo kad nori erovizijoj dalyvaut..

106

na, as supratau, kad Tomas klausia kas dalyvaus finale paciam siemet smile ar ne taip? Tomai, auuu big_smile

107

as tau Lina seniai sakiau,kad kol mes nedalyvaujam, tol LIetuva nelaimi :::b02

108

tai Lina ir Nijole pirmyn parodykit kur Lietuva randasi:::833:::833:::833

109

ne... Vaiva, baik.. jau mes kai parodysim kur Lietuva.... tai.... hm... niekas ne tik kad neieskos.. bet ir neziures, jei rodysim ;D

110

nereikia tik drovetis ;D juk nebus taip baisiai kaip minedas(bet jis ir i eurovizija nepateko,tai galima sakyti kokia nors klaiku ai va Aivaras,) tai jus galit but kaip LInas ir Simona ;D big_smile laukiam jusu dainos i eurovizija visas ieskok palaikys jus ;D

111

Aleksandras, 23 parašė:
Karolina, 20 parašė:

Lažybas pralaimėjau, bet Jeronimas vis tiek šaunuolis! wink žiūrėkit ir pavydėkit big_smile http://forumas.ieskok.lt/imgload/4472

mano draugas ji pazista asmeniskai, taip kad ko cia pavydet, kad su plaukuotu arkliu nusifotkinai nematau big_smile

O aš irgi jį pažįstu asmeniškai tongue Vieną kartą boulingą prie gretimų takelių žaidėm ;D

112

na, ziuriu ;D ikalbejo ;D danija danija danija ;D
_-----------------------
jau po rezultatu rasau >> laimejo never never let U gO big_smile BELIEVE nany nanyna na :::b08 JOU DIMA you a DA winner of EVrovirision big_smile) jou KAMOUN big_smile) big_smile)
>> bet dimos israiskute tai kaip poni vazone butu laimejes ;D ;D ;D

113

Karolina, 20 parašė:

Žiūriu.. Žinok lygiai tą patį mamai sakiau.. :V Košmaras kažkoks..

DZYYYYYYMAAA!!!! ;D;D;D;D;D

Prisišnekėjau :::819

114

Sveiki visi, vakar nemaciau eurovizijos, gal galit kas pasakyti, kas laimejo 1, 2, 3, 4, 5, vietas????

115

eikit kaku su tuo BYL BYL big_smile apsikakino jis turbut is dziaugsmo....aha, kas pateko i 5? smile

116

va prasom visi wink
1  Rusija  272
2  Ukraina  230
3  Graikija  218
4  Armėnija  199
5  Norvegija  182
6  Serbija  160
7  Turkija  138
8  Azerbaidžanas  132
9  Izraelis  124
10  Bosnija ir Hercegovina124
11  Gruzija  83
12  Latvija  83
13  Portugalija  69
14  Islandija  64
15  Danija  60
16  Ispanija  55
17  Albanija  55
18  Švedija  47
19  Prancūzija  47
20  Rumunija  45
21  Kroatija  44
22  Suomija  35
23  Vokietija  14
24  Lenkija  14
25  Jungtinė Karalystė14
o gali ir cia pasiziuret kaip balsavimas vyko eurovizija 2008

117

1. Rusija, 2. Ukraina, 3. Graikija, 4. Armėnija, 5. Norvegija,
o mano danukas 15 big_smile) (inlove)

118

Aciu Lina!!! Ir Tau Nijole!!!

119

nu taip... laimėjo Dima.. hmm

120

Labai geda uz lietuva, kad ji atidave 12 balu ruskiams.Nemegstu rusiskos muzikos,filmu.Jau geriau lenkai.