13801

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

labas kvitas juk ne balandi buvo.. :?

13802

oi... teisingai :::818 nu tada atsiprasau big_smile) as jo is galvos iskrapstyt negaliu niekaip big_smile)
>> va sedziu ir prisiminiau, kad pamirsau jusu paklaust ka Jus tada gerbiamasis veikete tongue

>> o dar pasigirsiu nesveikai :H siandien gavau pastu daina, ta kur cia rasiau, kad smilgeviciutes ir mikutaviciaus ieskau smile)) gavau... netiketai nelauktai (emo) jei jau kas susidomes ....

13803

nu nu, papasakokit cia visiem bajeri apie "labas kvitas" big_smile

13804

as per daug smelio kelnese turiu big_smile) tai nieko nesakysiu, nes jau ir taip... smelio pilis statau atsisedus su brolio mergaite ;D

13805

nu ir buk tokia, ir nepasakok tongue ;D

13806

turiu neitiketina naujiena... atsiseskit... >>>as busiu mama :::a43 ...

nu Diana, pagailek manes big_smile) jei pasipasakos musu brangusis Aurimas, pasipasakos big_smile) islies savo sirduke :::727 cia visiems
... kriksto mama...

13807

sveikinu tamsta kriksto mama wink

..labas kvito istorija tai cia tokia labai kytra ir gudra... big_smile) big_smile) Bet siaip nieko ipatingo big_smile tiesiog as nuejau pasipildyti Labas saskaita, nes reikejo skambinti tamstai Nijolei... man atspausdino toki ceki, as atsiskaiciau su kortele, tai gavau dar 2 cekius... :? Ir aisq is ipratimo visus cekius ismeciau. Griztu namo, atsisedu prie kompo ir suprantu, kad kazkas negerai su mano saskaitos papildymu ivyko.. Pamastau ir tada susiemes uz galvos suprantu, kad ismeciau papildymo kvita nepasipildes saskaitos big_smile) Gerai, kad tik 5 lt tebuvo ten.. big_smile)

13808

Laaaaaaabą vakarąąąąą brangieji :::228 Kaip jūs? Aš bliamba mokslais, hobiais ir darbais užsikasus buvau, bet po truputuką jau saulutė šviečiasi :::822 Šian pusę dienos prasėdėjau ant saulės ant tiltelio, dar kokį trečdalį ant pievutės ant saulutės, ir dar kažkiek kiek čia liko, mieste ant tiltuko irgi ant saulutės :::a14 Tai jau jaučiu kaip galvytė sukasi ir nosį nusvilusią skauda :::011 Ai, o pečiai dabar balti nuo maikės, o rankos rudos rudos ;D;D;D
Kas čia dar :::041 Ai, jau aš laisva nuo 4 egzų (happy) Liko tik psichologija birželį ir praktikos ataskaitą parašyt iki 5dienio :::a57
Bet šiaip tai gyvenu gerai sakyčiau wink Daug fotografuoju, mažai miegu big_smile
Ajnu galva plaut tongue ;D

13809

Nijolė, 21 parašė:

turiu neitiketina naujiena... atsiseskit... >>>as busiu mama :::a43 ...

nu Diana, pagailek manes big_smile) jei pasipasakos musu brangusis Aurimas, pasipasakos big_smile) islies savo sirduke :::727 cia visiems
... kriksto mama...

Ar čia tikrai taip parašyta :::921 kraujospūdis 200 aš ligonis infarktas 35-iu!!!!!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------Kas tėvas :? Ar tik ne Tata big_smile

13810

oi Tomuk :::b02 taigi skaityk viska iki galo :::b49 >> kriksto mama, o tikras tetis mano brolis ;D

13811

sveikinu, Nijole smile

13812

tu pasakok geriau, Diana, kaip tau sekasi ;D nes jau perskaiciau tavo posta tai juokas paeme ;D dek kaip Karolyte istoriju istorija big_smile)

13813

;D dvi valandas laukiau kol kambarioke atsikrapstys nuo kompo (nu cia tiksliau buvo savo tinginiavimo pateisinimas :::818 ) ir dabar isikeliau nebaigta spera, kuria baiginesiu pas kaimynes, mat as negera ir su kambarioke dalintis nenoriu ;D
vat varau dabar bulviu kept ir reiks varyt i tarpfakines sporto varzybas.... o taip tyyyyyngiu.... :::818 bet nieko, kol reikes, tikiuosi pailsesiu besededama cia big_smile norejau tinklini siandien pazaist, o reikes dalyvaut kazkokiose varzybose :V
tai vat, nezinau ka ir pasakot, nieko ispudingo cia pas mane ner big_smile

13814

as tai sedziu nusivylus... i konca nebevarau, nes ana savaite, kai ejau bilietu pirkt, kasa buvo uzdaryta, tai grizau namo, maniau bus sia savaite... vakar nuejau... sako: ragu... zdz .. nesamone...

13815

as irgi i konca nevarysiu, nes tada nenusipirkau kazkodel bilieto :? o po to dingo nuotaika kazkur bastytis, taigi.... :V

13816

siandien GERIU... nesamone.. rezu dar nzn, bet faktas tas, kad sudu **** :::123
klausineja ne esmes, o sudo kazkokio, kuris darbe tik karta paminetas.. o ne to, apie ka rasyta buvo... zdz, suvartem hmm
duok dieve, man siandien istvermingo skrandzio:::854 ir supratingo brolio :H
3.14ze..

13817

niugi labas labas visiems

13818

tai va... 8... nezinau ar tai gerai, ar ne.. bet hmm.. turbut man dar teks mokytis pas kazka privaciai :::123 malimo technikos :V turbut su pusbroliu daugiau bendrauti reikes :? ... neapsigyniau gerai... nors kita vertus patarimas>> niekada nerasykit is banku savo baigiamuju darbu, nes nebus skaiciuku ir kt nesamoniu... imkit kokias investicijas hmm arba kokius bankrotus ar dar kokias apskaitas :V tada bus tukstanciai skaiciuku << nes turbut tai ir turi buti baigiamajame darbe hmm fcuk.. pati nzn kas ten turi buti hmm
>> bet... baigiau... gerbiamieji, kolegos..  esu issilavinus dama su bakalauro diplomu big_smile) << bet tai man proto neprideda :::b02

>>>nugi labas ir tau ;D turbut busi dar vienas, kuris netycia uzklydo ir daugiau nebepasirodys ;D

13819

Nijolė, 21 parašė:

oi Tomuk :::b02 taigi skaityk viska iki galo :::b49 >> kriksto mama, o tikras tetis mano brolis ;D

Nu va o aš nukritau nes nebuvo kedės tai nespėjau perskaityt :::818

PASAKoju ,vakar skambina man brolis ir sako kad toks ...nuuuuu ( dar vienas mūsų pusbrolis  ) pas mus į Milana atskris (iš ne bet kur, o iš Anglijos ,per šias Kalėdas)aš lūžtu ir sakau "broliai tryniai";D jei ir taip mums ankšta tai dabar bus nebepakenčiama :=D
-
- Pats  aš keičiu darbą big_smile tik kelioms savaitėms ,paskui ieškosiu kito :::111 dar liko dvi dienas dirbt hidrauliku  paskui dažysiu arba dirbsiu matrasu fabrike ;D man kažkaip vilioja matrasu fabrikas :?
-
-Diana tas su meškiuku geresnis avataras ,šitas mane baugina:::215

13820

oi Tomuk, ale pas jus tai kazkoks mistinis pusbroliu klanas, sakyciau :-)
>> na, sekmingo tau darbo keitimo :::920 kad nebutu kad begai nuo vilko ant meskos uzsokai (bear)