Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
<...>
>> Nijolyt, alia aciu uz sekretores paslaugas jauciuos pilnavertiskai atstovautas savo finansiniais reikalais apie ten visokias tekilas ir palukanas.. ;D
nu taip (emo) as kaip visada :-)
-----------------
o dabar vaikai, mieli ir visokie kitokie :H zinokit negaliu nepapasakoti kas man siandien ir vakar tiko nutiko as jau << na, is pradziu tai taip ir buvo na, tiksliau beveik visa laika, kol as vazinejau tai ir turejau pasoneje sturmaniuka, kad padetu susivokti kokiam pasaulyje randuosi. tai va... visai sauni pradzia buvo.. iki lazdiju net nubildejus buvau ) 120 damusiau :V bet is paskutiniu.. bet vis tiek ) nu zdz, cia nieko :V svarbiausia mano kelione namo, kai as vaziavau viena.. taip.. vaziavau viena.. patikekit...
taigi, mano kelione visai normaliai prasidejo ir baigesi ties marijampoliuke. tada ir truputi baimes atsirado.. mieste kitaip dbr naktis buvo, tai vazinejo viena kita, situ nebijojau.. bet as neisivaizduoju kas bus, kai reikes vaziuoti diena.. kai ju TUKSTANTIS MILIJONAS ir dar DU SIMTAI vazineju sau laiminga po miestuka ir sugalvoju, kad reikia nuvykti iki maximos pasibandyti parkavima.. deja, supratau, kad as statysiu savo masina KUO TOLIAU nuo visu kitu masinu..nes prisiparkuoti su tuo super turbo titaniko lektuvu man dar neskirta... vazineju, sau laiminga po maxes aikstele vis dar bandau pastatyti salia tos vezimeliu budos << kad tureciau orientyra.. tai gal is kokiu 10 kartu geriausias buvo 1, kuris bent panasus prisiparkavima prie tos budos taigi... jau buciau lyg ir dar karteli bandzius taip daryti.. tik kazkaip akys uzkrypo i freshmakerius, kurie vaziavo keliu ir "netycia" parode posuki i kaire (vadinasi, jie sukasi i sita aikstele), tai zdz.. tik pamaciau, kad jie ruosiasi sukti, tai tik vupt ir ismoviau is tos aiksteles.. issigandau (nors dbr galvoju, kad ir butu paklause, ka as cia darau, buciau pasakius, kad visgi lavinu savo "igudzius" << fcuk.. juk taip ir galejau pasakyti :V na, nepagalvojau.. issigandau...) taigi.. kita nelaime.. dingau is tos aiksteles.. ir jau toliau vaziuoju... lekiu lekiu ir reikia i kaire man sukt :? tame paciame kelyje (i kuri as suksiu) mergina irgi nori sukti i kaire.. zinoma.. as nepagalvojau ir noriu zmogu praleist NES BIJAU ) ir VEL nepagalvojau, kad mano pirmumas :? tai is tos baimes, kol supratau, kad mano pirmumas spejau uzgest ) tai va... 3.14.... o pats didziausias dziaugsmas mane aplanke :-) kai nusprendziau jau grizt namo ) jau net negalvojau, ne nesapnavau, kad vaziuosi i kiema statyt masina ) nes ten BAUDA o ne statymas :? ir plius zinau, kad vietos nebus.. o jei ir bus, tai ne man pastatyti masina musu kieme :V taigi.. stengiausi kur arciau namu pastatyti masina.. bet... nera vietu.. tai pravaziavau viena kiema ir radau...reikes ryt nubegt, paziuret kaip laikosi mano maskius :V ir gal diena, kai nebus kieme masinu grizt ir pasistatyti kieme.. tik va.. beda.. bus geda, kol pasistatysiu ) bet nieko.. kaip nors ) va... viskas .. labanakt :H