ha ha jauciasi pavasaris, temos apie sexa populereja kas liecia sexa tai cia ar mokykloi kriustis ar turimas omeny amzius vaiku amzius? As nezinau kaip yra lietuvoi bet pasakysiu jum kaip ta situacija swedijoi atrodo.
Mano bendradarbes dukra paaugle nezinau kiek jai metu bet dar y mokykla eina vadinas jauna.
Tai va ji kaip ir daugumas swedijos vaiku daznai miega nenamuase arba draugai miega pasjuas namie savaitgaleis tai yprasta. Kad ji sexualei aktyvi to net neslepia. paklausta ar ji turi vaikina ji sako neturi nes "tipo debesis", bet tas is kitos klases kur kartu trinasi skaitosi kk - knul kumpis (pasidulkinimo draugas). Jaunos paneles zodzeis jei jis prasidetu su kita tai ji jy uzmustu .... nors jie kaip ir oficialei nesiskaito pora. Bet jos geriausia drauge tai gali, nes cia tipo nesiskaito... miega jie triese vienoi lovoi. Bendradarbe buvo uzklupus juas ne karta .....
tai va cia toks jaunimas auga, musu ateitis. As jauciuasi kaip dinozauras istorijos muziejui, suprantu kad esu senis ir mano paziuros senamadishkos laikai keiciasi, keiciasi ir moralines vertybes....
Baisu tikriausia tai tik tokiem pancininkam kaip as. Jaunimas visada erzina senius ir visuamene kaiciasi visa laika, niekas juk vietoi nestovi ..... anksciau suauges skaitesi nua 21 debar ystatymishkai nua 18 o sexas bent jau svedijoi legalu nua 15 reiskia jei tu suauges o jei nera 15 tai sedi uz gotu bet jei abu vaikai tai nera ka teisti...