Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tema: Ko truksta lietuvaitei/ciui?
Ysivaizduak kad tau kas duatu visko ko tau reikia isskyrus pinigu arba daiktu pardavimui ir tik tiek kiek sugebi suvartoti pats/ pati (neskaitant kisenpinigu), ar galetum buti laiminga/s ?
As debar galvoju ar truksta lietuvoi gyvenant ko nors istikruju ar tai tik godumo epidemija lietuvoi?
ar nori lietuvei daugiau nei sugeba suvartoti?
- Viktoras, 27
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Re: Ko truksta lietuvaitei/ciui?
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Ingrida, 22 parašė:<...>keista tema...cia db reik eit suskaiciuot kiek kaimynai ko turi?? )
pas mane kaimynai tai skaiciuoja ;D neturi ka veikt, tai per langa ziuri << kaip nekenciu,;D
>> Zilvinai, hmm.. jei tu turetum tiek, kiek tau reikia (plius kisenpinigiai) tai manau viskas tuo ir apsiribotu ;D nereiktu nieko.. zdz.. tu negautum babkiu, bet turetum viska.. ko tau truktu dar?? << tu skaitai, ka parasei :? pinigai reikalingi tam, kad nusipirktum tai, ko tau reikia. o jei turi, tai kam tada tos babkes :?
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
As nelyginu saves su kitais uztai nesijauciu nei vargsas nei turtingas. Turiu visko ko man reikia. As juk negaliu vairuati dvieju masinu vienu metu ir man nesvarbu mano masinos isvaizda ar kaina uztenka nuvykti nua A iki B. telefonas reikalingas paskambinti ir issiusti sms, batai turi buti patogus ir t.t.
bet as manau kad juk ir lietuvoi jei tik nesi godulio apsestas gali gyventi labai normalei ir buti laimingu.
man truputy skaudu kai jauni zmones raso su prasymu padeti susirasti darbo ir pasiryze dirbti bet ka
bet manau kad jei su tokiu pasiryzimu veiksi namie tai nebutina ir vaziuati kurnors. Kodel gi ne gimtoi zemelei kelti zemes uki? manau kad gyvenimas tikrai smarkei pasikeite nua sovietu okupacijos ir lietuvoi tikrai kad nera blogai.
bet as nebuvau lietuvoi jau keleta metu ir nezinau kaip tengyvenasi gal kas papasakotu...?
- Vaiva
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
noreciau kad lietuviai maziau skustusi savo gyvenimu ir labiau dziaugtusi kad gyvena o ne dejuotu..
- Aukse, 30
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Bet reikia sulyginti lietuviskas kainas ir lietuviskus atlyginimus . Tada ir gausite atsakyma , kodel lietuviai skundziasi . Dar vienas klausimelis - kiek seimos nariai musu nbeturtingos nualintos valstybes prisiskiria pinigu kanceliarinems islaidoms . Ir tai is mokesciu moketoju pinigu . O jetus dabar uz savo pasisakyma busiu uzmetyta akmenimis .
- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Aukse! as nezinau as negyvenu lietuvoi, bet as pasiziurejau i tavo nuatrauka ir matau panele visai normale neapiplysuse sedi grazioi odinei sofoi vienintelis skirtumas tarp jos ir betkokios wakarietes kad ji skundzias ir keikia valdzia ....
bet tai tik yspudis ... gal as klystu ? bet galiu speti kad socei valgai patogei miegi turi busta kompa mobilu na ir viska ka turi visi EU zmones, bet tavo sieloi kazko truksta .....
Deja Vu...jausmas kad as tai jau esu patires
.... na jau pamenu pasaka apie auksine zuvele: parejo senis namo o jo boba dar labjau uzsiutus....
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Zilvi, nu ko cia pykti, jei zmogus nepatenkintas gyvenimu Skiriam po 1% nuo savo pelno mokesciu jai ir iskart gyvenimas prasvieses ;D
- Zilvinas
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Auris
del mokesciu tai tu cia taiklei, pasmus jie didziausi visam pasaulyje na antroi vietoi po Danijos uztai turcei keliasi i Monako valstija prancuzijoi (mokesciu rojus).
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Tai kas is to, kad didziausi.. pas mus vistiek veisiasi tokie veikejai kaip Oleg, kurie siulo dar juos didinti, mat mums reikia nemokamo viesojo transporto zutbut. Be jo tiesiog numirsim! Suzlugs musu visuomene, nes jis yra butinas. Man idomu kokioj saly dar tokiu juokdariu surast galima butu.. :?
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
dziaukimes, kad tokie perliukai i foruma uzbega
- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
- Ingrida, 21
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
oi kaip gerai, zinosiu ka reikes daryt kai taves pasigesiu
Žinutės: 16
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.