41

Re: NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?

Ingrida, liaukis zudyti mane, geriau 0.2 - 0.3% pamokek is atlyginimo, kurio dar neturi, ir vazinesim viesuoju transportu uz dyka..... ;D

42

Aisq su jumis viskas. smile
Pagailejot 3 buteliu alaus arba 2 pakeliu cigareciu, kad KITI JUSU artimieji, draugai ir pazistami galetu NEMOKAI naudotis viesu transportu.

Klausimas tik KODEL jums gaila pinigu del VISU geroves? Nes TIK jums nuo to gal nebus naudos? Kokiais gi SAVANUDZIAIS reik but.. :::018
Idomu, ar jusu tevams buvo kokia nors nauda gimdyti jus.. Viskas tik SAU, SAU, o kiti zmones NERUPI.

43

Oleg, 24 parašė:

Pagailejot 3 buteliu alaus arba 2 pakeliu cigareciu, kad KITI JUSU artimieji, draugai ir pazistami galetu NEMOKAI naudotis viesu transportu.

Klausimas tik KODEL jums gaila pinigu del VISU geroves? Nes TIK jums nuo to gal nebus naudos? Kokiais gi SAVANUDZIAIS reik but.. :::018
Idomu, ar jusu tevams buvo kokia nors nauda gimdyti jus.. Viskas tik SAU, SAU, o kiti zmones NERUPI.

Nepavargai dar????? Keista, bet kazkodel Tu man ytartinas..... big_smile Pasipasakok, koky plana surezgiai??? ;D

44

Oleg, 24 parašė:

Klausimas tik KODEL jums gaila pinigu del VISU geroves? Nes TIK jums nuo to gal nebus naudos? Kokiais gi SAVANAUDZIAIS reik but.. :::018

jau tu mane taip nervini Olegai, kad nebegaliu :::b54 NEGERIU AS TO SU* ALAUS IR NERUKAU!!!PATI RETKARCIAIS NAUDOJUOS VIESUOJU TRANSPORTU, YRA ARTIMUJU, KURIE KASDIEN JUO NAUDOJAS! BET NEZADU PERVEDINET JOKIU TEN PROCENTU, nes jie yra mano ir ka noriu su jais, ta ir darau, aisku???:::a16
PINIGU NEGAILA, tiesiog manau, kad yra svarbesniu dalyku, kur juos galima butu panaudot...pvz, kiek zinau, mano mama juos pervede cerkvei...patenkintas?
kokia nauda mano tevams buvo mane gimdyt?O TU VISAD SIEKI NAUDOS IS KAZKO?ir isvis, kaip gali kazka teigti nepazinodamas zmoniu, ek...:::734
zinai, turiu pasiulyma...NEPAGAILEK 30 BUTELIU ALAUS IR BLOKO CIGARECIU wink

Sigitas, 25 parašė:

Ingrida, liaukis zudyti mane, geriau 0.2 - 0.3% pamokek is atlyginimo, kurio dar neturi, ir vazinesim viesuoju transportu uz dyka..... ;D

na cia db? :::819zudyti??nejuokink big_smile o del atlyginimo tai tu visiskai teisus big_smile

45

Kodel tureciau pavargt siekti gerio visuomenei?
Planas toks - padet zmonem susimastyt APIE KITUS. smile

O tau kas juokinga? PADET kitiem - yra juokinga?
Dievas MUS apdovanojo, mes turetume apdovanoti KITUS. Padeti KITIEMS(TAIP uz dyka), skamba nerealu?
NIEKADA nesusimastot APIE KITUS?
Kas jus per zmones? Ar tiesiog zveris? Ar kada nors susimastot APIE KITUS?

Ingrida, 22 parašė:

nes jie yra mano ir ka noriu su jais, ta ir darau, aisku???

PAGAILEJAI keliu litu, KAD VISI galetu NEMOKAMAI naudotis vieshui transportu? KODEL tu esi tokia SAVANAUDE??? KODEL NENORI panaduot ju visuomenes labui???

Ingrida, 22 parašė:

PINIGU NEGAILA, tiesiog manau, kad yra svarbesniu dalyku, kur juos galima butu panaudot...pvz, kiek zinau, mano mama juos pervede cerkvei...patenkintas?

O tu kam pervedei?
DAR KARTA - DAUGELIS zmoniu naudojasi Vieshu transportu, kad nuvaziuot i DARBA, MOKSLO ISTAIGA, LIGONINE ir pan. TRANSPORTAS YRA SVARBUS ir BUTINAS. Kaip tu to nesupranti???

46

cia yra tokiu, Olegai, kurie labiau uz mane kazko nesupranta, blyn.... pagailejau, nes net neturiu ju (nedirbu pakolkas, kaip jau mineta buvo)...nors ir tureciau, tikrai nepervedineciau tam tavo transportui, kad vien jau tokie kaip tu, kuriems jis aktualus galetu juo nemokamai vazinet...cia tas pats kai sedi zmogus prie parduotuves ir praso ismaldos, o gali eit dirbt...
DAUGELIS naudojasi, bet ne visi...AS NAUDOJUOS, bet nepervedinesiu..ek, kokia as savanaude...PASIPASAKOK, KA TU PADAREI KITU LABUI?PVZ SAVAITES BEGYJE?

47

Oleg, 24 parašė:

Kodel tureciau pavargt siekti gerio visuomenei?
Planas toks - padet zmonem susimastyt APIE KITUS. smile

O tau kas juokinga? PADET kitiem - yra juokinga?
Dievas MUS apdovanojo, mes turetume apdovanoti KITUS. Padeti KITIEMS(TAIP uz dyka), skamba nerealu?
NIEKADA nesusimastot APIE KITUS?
Kas jus per zmones? Ar tiesiog zveris? Ar kada nors susimastot APIE KITUS?

Siekejas gero visuomenej!!!! Tau paciam nejuokinga persiskaicius postus sioje temoje????
Pasiskaityk dar, kiek pritarenciu cia matai ir atidziau persiskaityk, del ko kazkas nepritaria..... big_smile
Uz save gali sneket, bet jokios teises neturi sneket briedo apie kitus ir ju tevus, kurie anot Taves turetu gailetis pagimde tokius zmones.... Vien jau Tavo poziuris i zmones, kurie nesutinka su Tavo nuomone, parodo kad su paciu Tavim kazkas negerai.... Tu nesveikas fanatikas, kuriuo but neturetum.... ;D

48

Ingrida, 22 parašė:

PASIPASAKOK, KA TU PADAREI KITU LABUI?PVZ SAVAITES BEGYJE?

Padejau neigaliam kaimynui.

Ingrida, 22 parašė:

tikrai nepervedineciau tam tavo transportui,

MANO? VISU!
Tu neturi TEVU? Brolio, sesers? Seneliu? pusbrolio? tetos? dedes? DRAUGU? VAIKU!
Jie VISI gales NEMOKAMAI naudotis VISOMENINIU transportu.
Tavyje LIKO zmogishkumas??? Ar bent zinai ka jis reiskia?

Yra zmoniu, kurie gauna 600-700lt, ir kurie kas menesi 1/10 uzdarbio moka uz menesini po 40-60LT. O kai rudeni jis gali pabrangt vos ne dvigubai, ta suma pakils iki 80-120LT.
O tau gaila 0.2-0.3% -> 2-3LT(nuo 1000lt) kad VISI galetu NEMOKAMAI naudotis vieshu transportu?
[quote=KODEL?

49

Oleg, 24 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

Ingrida, 22 parašė:

MANO? VISU!
Tu neturi TEVU? Brolio, sesers? Seneliu? pusbrolio? tetos? dedes? DRAUGU? VAIKU!

Yra zmoniu, kurie gauna 600-700lt, ir kurie kas menesi 1/10 uzdarbio moka uz menesini po 40-60LT. O kai rudeni jis gali pabrangt vos ne dvigubai, ta suma pakils iki 80-120LT.
O tau gaila 0.2-0.3% -> 2-3LT(nuo 1000lt) kad VISI galetu NEMOKAMAI naudotis vieshu transportu?

Olegai, pasiziurek i veidrody, ir garantuoju, kad pamatysi kaip tau is burnos byra putos.....
O pats ar zinai, kas yra zmogiskumas???? As tikiu, kad zmogiskuma supranti savaip... ir gal but teisingai.... bet ar zinai kas yra zmogiskumas ypac siais laikais ir butent sioje valstybeje????

50

Oleg, 24 parašė:
Ingrida, 22 parašė:

Ingrida, 22 parašė:

MANO? VISU!

KODEL?[/quote parašė:

tai saunu, kaip matau nemire zmogiskumas, kurio, pasak taves, pas nieka nebeliko...tave kazkas izeide ar kaip??ko tu cia pyksti ant viso pasaulio??patikek, giminiu turiu tiek, kad vaje...susimokame uz bilieteli ir vazinejame...jei dar noresi pasikalbet sia tema su manimi, parasyk laiska, nes nemanau, kad verta cia visiems skaityti tavo kliedesius...zmogiskumo, mat tau nebeliko...pas tave, matyti, taip pat jo nlb rasta...kazkoks diktaturos ivedinejimas..as manau taip ir jus turite manyti ne kitaip...kas tu toks?mes turim savo galvas..jei jos tau atrodo kvailos, nesnekek, nes mes visvien nesuprasim...daugiau jokiu komentaru...

51

Oleg, 24 parašė:

<...>
(KODEL?

zinai ko as taves noreciau paklaust... kaip tu suskaiciavai, kad tiek uzteks :? man labai idomu :?
as tau jau tame ilgame poste sakiau, kad nemanau, kad issilaikys transportas is tokiu pajamu.. per menesi nuo vieno zmogaus tarkim 5 litai ;D o dbr nuo vieno zmogaus apie 50 lt ;D tai tau kazkas su smegenim negerai?? desimt kartu maziau babkiu gaus :? kaip tau transporto bendroves issilaikys? is ko atlyginimus mokes vairuotojams????  pajamu mokesti tu :?

52

Aš turiu pakankamai artimųjų, kuriem galiu tiesiog nupirkti tuos mėnesinius ar vienkartinius bilietėlius. Kodėl turėčiau pirkti svetimiem? Tegu jų artimieji jiem perka. Žmogus pats yra svo gyvenimo kalvis, ir tik nuo jo priklauso ką jis turės, ką jis susikurs, koks jis bus žmogus. Tu esi toks - ok, eik, padėk kam tik nori. O aš padėsiu ne pinigais, o darbais. Nupirksiu močiutei duonos ir pervesiu per gatvę. O su tuo transportu tai tu uzsi.. atsiprašant, pavaikščiok, smegenis pravėdink, sveikiau bus ir tau ir kitiem.

53

Nijolė, 21 parašė:
Oleg, 24 parašė:

<...>
(KODEL?

zinai ko as taves noreciau paklaust... kaip tu suskaiciavai, kad tiek uzteks :? man labai idomu :?
as tau jau tame ilgame poste sakiau, kad nemanau, kad issilaikys transportas is tokiu pajamu.. per menesi nuo vieno zmogaus tarkim 5 litai ;D o dbr nuo vieno zmogaus apie 50 lt ;D tai tau kazkas su smegenim negerai?? desimt kartu maziau babkiu gaus :? kaip tau transporto bendroves issilaikys? is ko atlyginimus mokes vairuotojams????  pajamu mokesti tu :?

Neskubek Nijole, cia juk gauna 50 litu nuo zmogaus, kuris naudojasi visuomeniniu transportu??? Gal as kazko nesupratau, tai iskart atsiprasau..... Taciau jei gaus nuo kiekvieno mokesciu moketojo, net ir to kuris nesinaudoja viesuoju transportu, tai manau daugiau pajamu butu nei tik is tu kurie naudojasi tuo viesuoju transportu.... :V

54

taip, Sigitai tu mane gerai supratai, tik as ne issamiai parasiau, ka as turejau omeny.
statistikos departamente dbr paziurejau vidutini pagrindinės darbovietės darbuotojų skaičiu - paskutiniai duomenys tik 2004, tai mazdaug uzmesiu kelis tukstantelius ir gausiu, kad darbuotoju skaicius mazdaug 1,2 milo.tarkim, vidutiniskai LT uzdirba 1800 (cia mazdaug vidurkis valstybinio, privataus ir individualiu imoniu sektoriaus). taigi hmmm 0.2 proc nuo 1800 yra 3,6 . taigi paskaiciuojam 3,6*1,2=4,32 milo <<< per menesi, per metus 51 milas su centais big_smile taigi..
googlinau (ir arba as nemoku, arba nera) ir radau tik tokia info, kad vien kauno troleibusai 2005 metais uzdirbo per metus 30 milu .. tai tie 51 milas tai **** plaukiojantis ramiajame vandenyne..
tai tegul tas olegas nesvaigsta, apie nemokama viesaji transportauz 0.2-0.3 proc, GPM. nes as jau akivaizdziai matau, kad tu babkiu neuzteks.. plius, tai, kad daug kur yra info, kad viesasis transportas dirba nuostolingai, nes prie tu 30 milu prisideda ir ivairios subsidijos ir t.t. vadinasi, tiek, kiek jie dabar gauna pajamu neuztenka... nzn..
Olegai, tikiuosi ten ne tu per visa neta dbr ta nemokama viesaji transporta siulai... nes jei taip, tai nedaryk gedos sau visame nete ;D
>>> o jei suklydau del darbuotoju skaiciaus.. kad ir dvigubai.. tai esmes nekeicia.. babkiu vis tiek neuztkes..

55

Karolina, 20 parašė:

Kodėl turėčiau pirkti svetimiem?

KODEL??? Tu klausi kodel???
Nes padet kitiem svetimiem ZMONEM - yra zmogishkumo isreiskimas.
KODEL turetum padet svetimem naslaiciams, alkaniems, mazhai pasiturintiems? tiksliai KODEL? jug jie yra svetimi!
Gal todel, kad jie yra ZMONES? Ir todel kad, PADETI svetimui ZMOGUI yra GERAI?

Tai pala, kodel tu NENORI, kad vieshasi trasnportas butu nemokamas? Kas cia BLOGO?

Karolina, 20 parašė:

Žmogus pats yra svo gyvenimo kalvis, ir tik nuo jo priklauso ką jis turės, ką jis susikurs, koks jis bus žmogus.

PUIKU, bet kodel PADETI svietimem zmonem yra BLOGAI? Jug VIENAS zmogus pasodins medi, o SIMTAI zmoniu MISHKA. Kodel nepadeti vienas kitam???
Kur tavo zmogishkumas??? Jug palengvinsi mazhai pasiturinciu zmoniu nashta deka savo 3-6 litu. TAU GAILA situ keliu litu del visuomenes labo??? Nes jie yra svetimi? ZMONES!

Nijolė, 21 parašė:

per metus 51 milas su centais

Siemet skirta apie 103 mln. troleibusu parkui is municipaliteto. 40% reikalingu leshu gaunasi is bilietu. Tu 50 mln. pilnai uztektu, kad vieshasis transportas butu NEMOKAMAS.
Taip, uztektu tu 3,6 lito. Bet jum taip GAILA tu keliu skatiku, kad VISIEM butu geriau, aisq jei asmenishkai jums nuo to negeriau, tai jau gaila. As net nzn kiek jus isleidziat pinigus nueje TIK karta i parduotuve, bent jau as visada minimum 10-20lt, o cia 30 dienu per menesi zmones gales NEMOKAMAI naudotis BUTINA paslauga.
Ypac tie, kuriem tenka moket uz menesini 1/10 savo atlygynimo, daugiau netures to daryt. Argi BLOGAI? Aisq BLOGAI! Jug jie yra svetimi, KODEL turetume apie jos galvot arba jiem padeti? Geriau SAU SAU SAU viska.

Jo, MAN GEDA, kad noriu PADET svetimiem ZMONEM.

56

;D;D;D mergos (Karolina, Nijole) kabinam Olega big_smile (gal kokis busimas prezidentas pries mus? tongue )

57

Karolina, 20 parašė:

Aš turiu pakankamai artimųjų, kuriem galiu tiesiog nupirkti tuos mėnesinius ar vienkartinius bilietėlius. Kodėl turėčiau pirkti svetimiem?

Pala, tu ka tik pasakei, kad tau NEGAILA butu isleist 200 LT, tam kad TAVO artimieji galetu vaziuoti vieshu transportu, BET tau GAILA 5 LT, kad TAVO artimijie IR VISI kiti galetu NEMOKAMAI naudotis vieshuoju transportu???

Net nzn ka pasakyt... Is kur toks mastymas??? Mes gi VISI gyvenam vienoj valstybej, turetume padet vienas kitam, buti VIENINGI.

58

Olegai.. klausykis.. tu truputi nekerti vis tiek.. vietos valdzia skiria sakai 103 mln.. o kaip tu galvoji is kur tie pinigai?? mm?? pasakysiu as tau paslapti: is tu paciu zmoniu mokesciu.. juokdarys tu man ;D turbut galvoji, kad valstybes biudzetas susidaro is oro ;D valstybes parama ir taip jau yra gyventoju parama ;D (ar is kitu mokesciu surinkti pinigai).. nejuokink..
patarimas tau: paskaityk kokia buskeviciutes "mokesciu sistema" knyga.. gal tau pravers, kad susivoktum, is ko pirmiausia valstybes biudzetas susidaro. o tik paskui nesamones kalbeti..
apie zmogiskuma tu cia nesnekek, nes cia ne ta opera :-) tu pirma eik pastudijuok ka nors protingo, cia hyper visuomeniskai aktyvaus ir humanisko nevaidines, nes tu nusisneki.

59

Nijolė, 21 parašė:

is tu paciu zmoniu mokesciu..

TAI kas pasikeis del tu 0.2-0.3%? Transportas taps NEMOKAMAS, Visuomene nuo tuo tik LAIMES.
Tau gaila tu 4 litu del visuomenes geroves?
Taip ir neatsakei, KODEL? Kodel tau gaila PADET KITIEM?

60

Oleg, 24 parašė:
Karolina, 20 parašė:

Aš turiu pakankamai artimųjų, kuriem galiu tiesiog nupirkti tuos mėnesinius ar vienkartinius bilietėlius. Kodėl turėčiau pirkti svetimiem?

Pala, tu ka tik pasakei, kad tau NEGAILA butu isleist 200 LT, tam kad TAVO artimieji galetu vaziuoti vieshu transportu, BET tau GAILA 5 LT, kad TAVO artimijie IR VISI kiti galetu NEMOKAMAI naudotis vieshuoju transportu???

TAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aš jau geriau per mėnesį po 200lt pervesiu kokiem vaikų namam, bet tik ne tavo su^#$tam viešajam transportui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pėsčiom vaikščiokit, dviračiais važinėkit, sveikiau bus, sumažės kamščių, išlaidų bus mažiau! Po velnių, aš dėl savęs gyvenu, o ne dėl kažkokių troleibusinių babuškų nuotaiką ir orą gadinančių!!!!!!!! Dzin man tie tavo "visi kiti", supranti, DZIIIIIIIIIINNNN!!!!!!!!! Ir ką tu man? Dar gal padarom iš mokesčių mokėtojų pinigų nemokamus pietus visiem?? Gal davai vapšė būnam geri, padedam kitiem ir iškart atiduodam visą savo krauju uždirbtą atlyginimą bobulėm?? O, sugalvojau, darom troleibusuose akciją, už užleistą vietą - 10 lt!! Davai? Davai? Olegai, ką tau gaila padėt kitiem? Nu davai padarom taip, ką?? Pirmadienį kokį, ok?? Sutarem? Ar tau gaila?

Yra gi nuolaidos tam viešajam transportui. Jas gauna tie, kurie yra nepajėgūs užsidirbti, t.y. moksleiviai, pensininkai, invalidai ir t.t. Visi kiti moka pilną kainą. Žinai kodėl?? Nes jie normalūs, pajėgūs ir darbingi. Ir aš tikrai neketinu arti nuo ryto iki vakaro, kad kažkokie veltėdžiai alkoholikai naudotųsi mano pajamomis!!

Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 122

Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis

Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?

The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.