61

Re: NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?

o tu dieve.. Olegai.. tu bent skaitei, kad tai nebus NEMOKAMA.. as tau jau aiskinau apie mokesciu sistemos keitima ir palaikyma, kuris daug kastu reikalauja :?
plius, dar paskaiciau tavo tema lryte ir kilo ideja viena :? marsrutiniai autobusiukai, kurie migruoja dazniau nei autobusai ir troleibusai lyg irgi viesasis transportas, bet tai uab ir II..  ju nemokamu tai niekas nepadarys. nes ju verslas pelningas ir jie nesutiks buti remiami valstybes uz skatikus ;D
>> kitas pastebejimas. tu visada remiesi tomis paciomis skambiomis frazemis : NEMOKAMAS, kas pasikeis nuo 0.2 -0.3 %. kodel gaila padet kitiems? hmm :V net ir kitur tu tais paciais zodziais kalbi, nieko naujo, argumentuoto ir svaraus nepasakydamas :?
>>> o kodel man pasak taves, gaila padet kitiems? todel kad tu nesamones nori padaryt, kaip ir eiliniai seimunai big_smile kai iesko sviesos uzpakalyje big_smile nori buti vieninteliai ir unikalus ;D kurioj dar pasaulio saly sitaip yra?? ai, dar pasakysi, bukime pirmieji ;D ne ne.. valstybes valdymas yra pagristas protingais sprendimais, o ne: "tau gaila 4 litu del visuomenes geroves?" man gaila 4 litu todel, kad nematau sitame reikale protingos investicijos.

62

o kodel jis mano kad tai naudinga visiems? :? Pagal mane tai naudinga tik didmiesciams ir tiek tiems, kurie nauduojasi viesuoju transportu. O tai, tikrai ne 90% visuomenes, nes 90% visuomenes tikrai negyvena didmiesciuose... Kazkaip jis tiek su logika tiek su skaiciais pykstasi.. big_smile)

..bet velgi, kaip seimuns as tai uz toki plana big_smile tai tik man kisene praplatintu ;D

63

Oleg, 24 parašė:
Karolina, 20 parašė:

Aš turiu pakankamai artimųjų, kuriem galiu tiesiog nupirkti tuos mėnesinius ar vienkartinius bilietėlius. Kodėl turėčiau pirkti svetimiem?

Net nzn ka pasakyt... Is kur toks mastymas??? Mes gi VISI gyvenam vienoj valstybej, turetume padet vienas kitam, buti VIENINGI.

As visai nieko pries, kad padeti vienas kitam, bet taciau ar taip yra????? Kas padeda man ar kazkam kitam???? Cia tik Tu, Olegai, toks gerietis padedantis visuomenej, taciau kolkas as bent jau jokios pagalbos nei is nieko nesulaukiau.... :V o man juk tiek nedaug reikia tik namo prie juros ir nuosavo lektuvo.... ;D

64

perskaiciau as cia viska ir klausimas kilo smile Olegai, sakai, kad skyre valstybe parama, bet juk nera garantijos kad tai butu ir kita met, ar dar kitais, o tavo paskaiciuoti 0.2% yra butent su ta fiksuota parama. o jei kitais metais skirs 30 milijonu tik, tai nuo 0.2% pakils iki 5%?
o be to, kaip jau kazkas minejo, ta parama kuri jau skirta, ir yra is musu mokesciu...

65

violetuk , nesivargink itikinedanma. Visiems ir taip aisku , kad beveik visus mokesciu moketoju pinigus pasiima sau seimo nariai ir valdzia. naivus berniukas naiviai prasneko apuie nemokama transporta .

66

as tai vat vakar buvau akva parke. Pailsejau belenkaip. Kilo mintis - kodel nepadarius akva parku nemokamu! 90% galetu juo nauduotis ir musu visuomene butu pailsejus ir atsigavus + sveika ir energinga :] juk tai butu geriau visiems, visuomenes labui! big_smile ka manot? big_smile~

67

Sigitas, 25 parašė:

Kas padeda man ar kazkam kitam????

DAR karta, kalba eina apie BENDRA pagalba, o NE apie VIENA zmogu.
JUS visi, MAN kas MAN, SAU o MAN, o reik galvot apie VISUS, JIEM, MUMS.
Is kur tiek SAVANUDISKUMO? TIK MAN, MAN, MAN.

Violeta, 29 parašė:

o be to, kaip jau kazkas minejo, ta parama kuri jau skirta, ir yra is musu mokesciu...

As siulau vietoj dabartiniu sakykim 0,5% skirtu viesham transportui, dadet dar 0.2% kad padarit ji pilnai NEMOKAMU.
1) Maziau kamciu
2) Mazhiau oro tarshos(troleibusai netershia)
3) Padetu mazhai uzdibantiems zmonems, kuriems gali tekti moket po 80-120 LT uz menesini
ARGI BLOGAI?

Auris, 21 parašė:

Kilo mintis - kodel nepadarius akva parku nemokamu! 90% galetu juo nauduotis

Tu gal visai galvos neturi? Su savo akvaparkais, baseinais??? ZINAI kiek NORINCIU butu??? Man idomu kaip tu tenai tada patektum, i ta akvaparka, kaj i ji kasdien noretu patekt 20-50 tukstanciu zmoniu?
KALBA eina apie BUTINA paslauga, o ne pramogos.

Nijole, Tu bent supranti, kad nuo rudens vieshas transportas gali pabrangt 2 kart?? Iki 2 LT uz taloneli, ir iki 80-120lt uz menesini(o cia daugiau nei 1/10 atlyginimo daugeliu zmoniu). 

Nijole, 21 parašė:

o kodel man pasak taves, gaila padet kitiems? todel kad tu nesamones nori padaryt, kaip ir eiliniai seimunai

1) Maziau kamciu
2) Mazhiau oro tarshos(troleibusai netershia)
3) Padetu mazhai uzdibantiems zmonems, kuriems gali tekti moket po 80-120 LT uz menesini
O, tikrai NESAMONE!
Vis dar NEPROTINGA investicija???

68

neprotinga investicija kad ir kaip paziuresi.

1) Transportas brangs, tad ir procentai dides.

2) Didesne biurokratija - didesne korupcija.

3) Daugiau valstybines kontroles - didesne korupcija.

4) Naudinga tik didmiesciams - valstieciai kencia. Kaip zinia, musu didmiesciai stovi tik del to, kad valstija sugeneruoja pakankamai produktu tiems miestams stoveti.

5) Mokesciai kenkia verslui - mazesnis verslas - skurdesne salis.

6) Padidejusi troleibusu paklausa - islaidos troleibusu praplepimo infrastrukturai - dar daugiau islaidu. Protingesne investicija - ekonomiskos/ekologiskos transporto priemones. Tokia investicija tuo paciu padidintu ir troleibusu paklausa, ir ekologisku lengvuju masinu paklausa. "ranka plauna ranka"

7) "KALBA eina apie BUTINA paslauga, o ne pramogos." - Butinesne paslauga - uztikrintas ekonomikos augimas. Auganti ekonomika - infliacijos kontroliavimo priemone - mazesnes kainos.

8) "JUS visi, MAN kas MAN, SAU o MAN, o reik galvot apie VISUS, JIEM, MUMS." - Mazesni mokesciai -  naudingesne "MUMS" perspektyva. (MUMS, tai cia turbut M.U.M.S. plano koduote kazkokia ar ne? Mokesciu Uzauginimo Marginaline Sistema? (Vis dar nesuprantu kokiu velniu tos raides didanamos, tai ieskau logisko paaiskinimo))

9) "Maziau kamciu" - Naudingesne investicija - technologiskas transporto tobulejimas - metro infrastruktura.

10) "Man idomu kaip tu tenai tada patektum, i ta akvaparka, kaj i ji kasdien noretu patekt 20-50 tukstanciu zmoniu?" - Tai tik irodo, kad atsiradus "nemokamos paslaugoms" labai lengvai galima iseiti is tako i takeli ir pasidaryti "nemokama gyvenima" - "Tebunie tarybu Lietuva!!"

11) Ka nors praleidau? Ne? Gerai smile Klausimu yra?

P.S.: DAR KARTA KARTOJU TAU, BERASTI, - MES SKAITYTI MOKAM - DIDINTI RAIDES NEBUUUUUUUUUUTINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Tikiuos pamatysi ir isidesi tai i savo galva bent si karta....

69

kazkaip nepamaciau atsakymo i savo klausima, a Olegai?
kas bus jei kitais metais nebutu gauta valstybes parama, kaip tada su tais 0.2%?

70

Oleg, 24 parašė:
Sigitas, 25 parašė:

Is kur tiek SAVANUDISKUMO? TIK MAN, MAN,

Ne nu Tu rimtai nesveikas...!!???

71

Sigitas, 25 parašė:
Oleg, 24 parašė:
Sigitas, 25 parašė:

Is kur tiek SAVANUDISKUMO? TIK MAN, MAN,

Ne nu Tu rimtai nesveikas...!!???

tu dar tuo abejoji? big_smile big_smile big_smile big_smile

72

Olegai :::818 kiek tau uz tai sumokejo :? gal pazadejo 10 procentu ;D

73

baik Nijole, jis gi NESAVANAUDIS ;D jam uzteks nemokamo transporto ;D

74

Olegai, jei man 5% atrieksi, tai as galiu irgi prisidet prie "nemokamo transporto" idejos ;D be problemu wink

75

liaukites  :::a16:::a16:::a16savanaudziai wink

76

Atsiprasau, rimtai, kaip as cia taip galejau dabar... juk cia M.U.M.S. programa.. ;D

77

Mafija Uzvalde Musu Smegenis ;D;D;D

78

idomu kur gi tos genialios idejos autorius dingo big_smile

79

Violeta, zinai, cia "protingu" nerado tai kitur ismove big_smile

80

jo jo jis cia uzfloodino beveik visus lietuvos forumus kokius tik imanoma viesai prieiti ;D