Re: NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?
samarietis pasirode esas floooodininkas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
samarietis pasirode esas floooodininkas
vis delto MES ne savanaudziai, nes galvojam ir apie ji ;D
M.E.S. oho... naujos koduotes.. nagi nagi, klausau idemiai aiskink si plana xuligana ;D
mastau..oi kaip mastau kaip cia tas planas issifruojamas gal...Masliuju Estetu Samburis? :Do jo esme, susimoke pries Olega? ;D
mm... cia jau visas samokslas gaunasi ;D
kaip bepavadinsi, taip nepagadinsi jauciu reik rakint tema nors nea, gal atsiras bendraminciu temos autoriaus
na taip, gal...
nes pati tema mano akimis jau issemta
nesamokslas viskas cia ore cia akademiskas gincas vyksta ;D
Auris, 21 parašė:taip man gaila
TAU gaila, kad TAVO TEVAS, MAMA, Brolis, Sesuo, Seneliai, pusbrolis, teta, dede, tavo kaiminas, TAVO VAIKAI(!), VISI ir netgi TU, GALETU NEMOKAI naudotis vieshuoju transportu??? KAS TU PER ZMOGUS???? AR TU ZMOGUS?Oleg, O tu pats(pati) duosi tuos 0,2-0,3%? (čia normaliai biškį padaryt neišėjo, atsiprašau)
))))))) fun
aš nesiginčysiu, verta ar ne - matau, beviltiška (žmogas užkoduotas) pakomentuoti norėčiau šio didvyrio mintį apie transporto kamščius )) jų gal nebus, tačiau žmonių grūstys nemokamame transporte tai tikrai padidės ))
tai, kad Airidai, dbr jau pries 8 ryto kaune bent jau vos telpi i troleibusa ;D vaziuoji ir galvoji, kada iskrisi ;D
tai, kad Airidai, dbr jau pries 8 ryto kaune bent jau vos telpi i troleibusa ;D vaziuoji ir galvoji, kada iskrisi ;D
tai tu prisikabink su kabliu prie autiko savo audinke ir neiskrisi ;D
Nijolė, 21 parašė:tai, kad Airidai, dbr jau pries 8 ryto kaune bent jau vos telpi i troleibusa ;D vaziuoji ir galvoji, kada iskrisi ;D
tai tu prisikabink su kabliu prie autiko savo audinke ir neiskrisi ;D
as apie troleibusu ir autobusu visuomene kalbu, kai reikia jais vaziuoti ryte, arba po darbo .. prie ko cia audinke :?
tai sakau prisikabink su kabliu prie autiko ir nebus grusties, nereiks galvot kada iskrisi is autiko ir pan ir taip toliau... vaziuosi vistiek nemokamai nes autikas temps ;D
tai sakau prisikabink su kabliu prie autiko ir nebus grusties, nereiks galvot kada iskrisi is autiko ir pan ir taip toliau... vaziuosi vistiek nemokamai nes autikas temps ;D
mieliausiasis... man atrodo, kad tau atostogu perdaug jau ) eitum paagituot geriau uz ta nemokama prie seimo rumu )
as agituoju per interneta ;] sako tai efektyviau, nes ji lanko ne tik seimunai bet ir pilietunai :]
;D ;D jo jo ;D isivaizduoju Kirkilas ieskoke sedi ;D
nekarksek, bo dar sugedinsi zmogu ;D
"as ir kai sneku, manes nesigirdi..........."
bet dabar tu rasai...:]
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → NEMOKAMAS viešasis transportas už 0,2-0,3% pajamų mokėstį?