2961

Re: Blevyzgos...

reiks dangstyti pradet, kad nedmaskuotu mano tikrojo veido big_smile Kazkaip man rods nepadauges visi buxalina kazkur big_smile

2962

Linai, baik tu cia sneket kalba, kurios as nei mu nei be big_smile jei dangstysi, dar didesnis itarimas kils tongue as zinok kiaurai matau wink ka veiki?

2963

bus proga ismokt ;D dar kol kas nesukeliau to itarimo big_smile jei kiaurai matai tai gali reiksti tik viena, kad esi Xmene big_smile nieko neveikiu, kaip tik galvoju ka cia nuveikus, bet nieko gero nesugalvoju...

2964

as ir nesugalvoju :? reiks eit su seima pakalbet turbut, gera busiu siandie smile Xmene, kazkas filmu per daug ziurejo big_smile kaip Siauliai laikos? smile

2965

Su seima? Ingrida, priklausai mafijai? big_smile neziurejo, per daug, tik gal nebloga atminti turejo big_smile Siauliai..na geriau nei anksciau, bet ne taip gerai kaip noretusi..va kita penktadieni eisiu i varzybas, zais Lietuvos rinktine, bus smagu, tik nervina vel tu plastmasiniu dudu klausyt reikes..Siauliu publikai reiktu ismokt balsu ar rankomis palaikyt megiama komanda, o ne tom nesamonem uzsiiminet...o kaip Jonava? smile

2966

mama, sese, dar pussesere i svecius uzsukus smile o jei kalbetume apie tokia "seima", tai vadindavom taip kambarioke ir as save big_smile bet, deja, deja..baiges meile po 4 metu big_smile as kiek pastebejau, tai siaulieciai labai atsipalaiduot nemoka ir yra susiakuste..ten per visas tas sventes..pvz kai vyksta tam gi, nu kur ten tas apzvalgos ratas yra tongue tai vaikai tik prie scenos, o suauge sedi...ziuri pasyviai...pas mus Jonavelej uch, kaip buna per sventes big_smile:D:D suauge tokiu bugiu parodo ir panasiai...ai, kazkaip nezinau zinok kaip ji dar laikos...va, nebuvau ilgai gimtinej :)o tu ausu kistukus isigyk...arba, pasigamink kokia duda ir gasdink visus big_smile

2967

parke apzvalgos ratas, teko lankytis? big_smile man dudos nereikia as galiu rekt big_smile na gal pas jus sventese 9.5 rauna, tai ir kompleksai isgaruoja, nes mes lietuviai tokie esam, nieko nepadarysi big_smile
isdavei tevyne Ingrida?! negerai smile

2968

teko teko lankytis ir ne viena karta smile gal tu ir teisus del tu laipsniu big_smile tiesiog persas tokia isvada, kad jus gert tada nemokat ;D;D;D oi, kazkaip net keistai skamba big_smile tevynes neisdavaiu ir sakiau, kad niekad neisduosiu smile as apie gimtine sakiau, kad va baiges mokslai, bet visvien dar nepripratau prie savo Jonavos, nes mazai cia buvau :)ai, gal tu nezinojai, as mokiaus 4 metus Siauliuos tongue

2969

nemokat gert ;D nu gal ir tavo tiesa ;D Tu vis vien tai bendraumenei priklausai, kuri moka, tai galesi mane ismokyt, kaip Jonavoj chebra geria big_smile mat kaip...ir ka tu ten mokeis? smile

2970

eik jau, as tai pati negeriu tongue ant to reikalo esu zalia big_smile o tavo selmiskas juokas isduoda, kad labai daznai isgerita, t.y. nusigeriat big_smile mokiaus daile ir technologijas :)tu niekur is Siauliu nebekeliauji?

2971

Aha, labai daznai nusigeriu big_smile) Sveki, mano vardas Linas, as esu anoniminis alkoholikas ;D ak menininke, bohemos vakareliuose alkoholis nesvetimas big_smile Nea nebekeliauju, nors ir nekeliavau niekur is ju big_smile

2972

Lineli, saunuolis big_smile gydimasis prasideda nuo to, kai pacientas pripazysta sergas big_smile gaila, bet as negaliu tuo paciu pasigirti ;D beje, ne visi menininkai latrai tongue as menininke-pedagoge (matei ta bruksneli? big_smile:D:D  ) nieko, bus Siauliai po kokiu 10 metu visai neatpazystami smile

2973

didziausia blogybe kai zmones neprisipazista ir neigia ta darantys, tai siuo atveju tu ;D
pagyvensim pamatysim kaip ten bus...mano draugas 5 metus nebuvo Lietuvoj, gyvena JAV, tai va dabar vasara buvo grizes, tai sako nebeatpazistu Siauliu smile

2974

as rimtai, negeriu smile nori tikek, nori ne wink as kai pagalvoju kai istojau kokie jie buvo ir dabar..akivaizdus pokyciai...tik kazkaip atrodo, kad tu prekybcentriu jau per daug big_smile

2975

nu gerai jau gerai tikiu.. smile velnias neiseitu taves nugirdyt ir.. ;D juokauju  big_smile na jo to tai per daug, nu bet nieko plecia mikrorajonus dabar, tai paklausa atsiras...nes dabar kaip ir sakei pasiula didesne...vis geriau nei nieko big_smile

2976

selmis big_smile:D:D viskas tik i gera..bent jau Linas dabar su malonumu vaiksto po parduotuves...juk ir batu ir drabuziu pasiula didesne, ne visi tokie vienodi tongue o ten plestis tai tik pietiniam iseina, ane?

2977

selmis per bruksneli gaslunas ;D teisingai ne visi vienodi, diiiidelis pliusas tame smile jo, pietiniam ir dar ginkunuose skaiciau, dabar pietiniam juk akropoli stato..tos vietos yra kur statyt ir tuos namus, bet su tokiom busto kainom, kazin ar daug ju nupirktu...

2978

geda klaust, bet nzn kur link tie ginkunai:D kad girdeti tai taip, bet...o ten gal tas akropolis priesais iki bus?nes maciau kazka ten stato...vietos yra statyt namus, bet vat kad juos kas statytu tai tikrai nemaciau big_smile

2979

na jei per keturis metus nesuzinojai kas ginkunai nenuostabu kad ir nematei big_smile akropolis toliau ten netoli kelio i bubius smile

2980

aisku, i pakrascius, i pakrascius viskas :)visvien geriausia vieta yra gaidys ;D;D;D pamenu kai pirmam kurse susitariau su kaimyne eit i miesta...kazkaip po paskaitu ten mano...ir ji sako, susitinkam prie gaidzio big_smile spek ar as zinojau, kad toks dalykas kazkoks yra big_smile sakau, juokauji? ;D