3001

Re: Blevyzgos...

taip isisiuvinejau..kad ten tokia lengva shema tai ir isisuvinejau...o savo zmogucius tai niekaip neiveikiu...:)
o del kurybiniu dalyku tai jiems turetu but vienodai kur zmogus ka deda...

3002

na taip, svarbu, kad perka smile
tai paprasyk, kad jis tau padetu siuvinet tongue

3003

nea..juk is kart matos kad kitas siuvinejo...beto man siuvinet patinka...:)

3004

o man siuvinejimas turbut niekad nebus mielas neutral ta prasme, grazu, bet as nemegstu tongue

3005

man ir kai reikejo mokyklai tada kai mokemis sakiau kokia cia per nesamone...bet pakui kaskaip pradejo patikti...

3006

oi, mokykloj tai isvis zinok big_smile niekas man ten nesigavo...zinau, kad pirmam kurse sugalvojau, kad reik nert pabandyt...ir, sese paaiskino, pabandziau, ziuriu, kad bliamba, gaunas visai tongue ir neriau, neriau big_smile

3007

o as tai nert nemoku smile na aisku ten vienu rastu moku bet ka reiktu nunerti oi ne ne tik ne tai wink
siaip mums mokykloj mokytoja buvo tokia faina tai mokindavo visokiu idomiu bent man dalykeliu... aukletojai net dovana padovanojom baltus puodelius aprasinejom savo vardu smile ir kiekviena supakavome atskirai tai taip graziai smile

3008

amm big_smile o mano darbu bei chemijos mokytoja ir buvo aukletoja tongue beje, labai griezta smile bet labai mus mylejo, visaip saugojo ir prisiminimui gavom lb maloniu dalykeliu...penktoje klaseje atimtas kortas is klasioku, sasiuvinio lapus su pasizadejimais "daugiau klaseje per pertrauka nebusiu", piesiniais is ekskursiju... smile kazkaip net susigraudinau..labai noreciau, kad po keliu metu susibegtume visa klase...dabar tai zinai...visi kabinas i gyvenima, o gal kaikam ir nera noro pakolkas smile o nert, vieni juokai ismokt tongue

3009

em..kaskaip netraukia man tas nerimas juk visko pardese yra big_smile o apie klase tai kaskaip as tai dar nenoreciau pasimatyt...(kur pradine baigiau 10klasiu) o kur dabar siais metais kur baigiu tai nemanau kad kada vaziuosiu i kalses susitikimus nes tokiu avinu klase tai ka zinau big_smile visi turtuoliai pasikele...

3010

aisku smile o musu klase tokia buvo pirmoji mokykloj, kai surinkti ivairus mokiniai...ir tokiu, ir tokiu tevu...gerai ir blogai besimokanciu...kad ir ko buvo, bet su malonumu prisimenu smile
dabar taip pagalvojau, kad butu idomu pabendraut su tavim...as irgi megstu tiesa sakyt, kazin kaip mes ten susikalbetumem big_smile

3011

susikalbet susikalbetume...bet kiek ilgai smile nes kartais  mano tiesa buna ziauresne zmogui,geriau jau melas... smile o kokiam mieste tu istojai?

3012

Vilniuje, bet ten negyvensiu wink o as manau, kad galima sutart, tik jei tu is tokiu, kur budami neteisus visvien savo tiesa ginai, tai.. big_smile

3013

oi ne as niekada neginu savo tiesos as pasakau kaip man atrodo ir tiek kad as ten labai jau ten gincyciaus "ne taip nera o yra taip .. tikrai nera,arba tada  kai esu isitikinus kad tiesa sakau...

3014

kazkaip mastau, kad apleido visi ta foruma..pvz., Gabijukas, Aurelija..isvis nebepamenu kada lankes neutral

3015

na jo apleido geras oras ir nesedi kaip mes smile

3016

bliamba, kad ...ai, net nezinau...tai jau geriau ka naudingo namie nuveikt, nei saligatvius trinti smile

3017

ka cia nuveiksi..va pas mus mano kaime  pasidare siaindien svente...

3018

ryt kazin parduotuves dirbs?eisiu pirktis tu priemoniu tongue

3019

nu turetu manau dirbti...cia ne koks uzsienis kuriam daznai neveikia

3020

prajuokinai ;D;D;D nu, mama sake, kad veiks tongue