421

Re: Paįvairinimui

i Rygos aerouosta ir atgal big_smile
Kam zmogui duotas liezuvis? wink

422

va ir priminei kai vakar nusideginau liezuvi...geriau arbata ir tai nekaip nuskilo..o liezuvis skirtas viskam... pvz kiti su liezuviu piesia..o kiti aisstringai buciuojasi..beto dar ziurint koks liezuvis yra ir bato liezuvis ;D
Ka manai apie policininkus?ir ju darba?

423

Linas, 23 parašė:

i Rygos aerouosta ir atgal big_smile
Kam zmogui duotas liezuvis? wink

Linai, negalejau susilaikyt nepakomentavus big_smile galvojau, kad vel kazka sumislijai, bet...norejai patikrint musu garbanuotuma...o liezuvis atlieka lb svarbia f-ja, mes snekame smile

policininkai? :? uniformuoti vyrukai..saugo dorus piliecius...mazi atlyginimai itakoja kysiu emima big_smile
kokioje kuno vietoje ivertas auskaras tau graziausiai atrodo? wink

424

antakyje ir liezuvyje man miela matyt...patinka kai pas vaikinuku ausyse yra masyvus auskarai,kurie isiskiria kaskuo is kitu... va ir dabar pati turiu skirtingus auskarus ausyse...(taip daznai pas mane buna)
kur noretum nukeliauti?

425

i Graikija, Egipta...aplankyt tas vietas, kur dvelkia senaja civilizacija smile o nesuprantu tokio poilsio kaip papludymyje ar dar kur...
kas tau svarbiau?draugai ar seima?

426

hmm man tas ir tas svarbu...gal labaiu seima nei draugai...nes  pas amne greit visi draugai dingsta nes as esu per daug tiesmukiska visada sakau tiesa i akis...kaip sia sekunde ant ribos  esu ar toliau draugausiu su vaikinu ar ne...

Ka manai apie liepos 6d svente?ar jums ji priimtina?ar reikia ja svesti?jauciat tokias sventes ar tik gatveje pamate veliavas pagalvojat kokia siandien svente?

427

na, zinau, kad yra tokia svente...zinai ka pasakysiu..dabar kai buna tie ilieji savaitgaliai, tai isvis nebesinori kakza svest..per daug man tu svenciu!!!kazkokia nesamone...galetu panaikint ta nesamoninga isakyma...lietuviai tiek neuzdirba, kiek prasvencia..aisku, dauguma tai tikrai nesvencia tu svenciu, o guli namie ir ziuri tv...
jei butu galimybe dabar isvaziuot i uzsieni uzsidirbt..vaziuotum?

428

taip vaziuociau beto turiu as...bet nepasirystu..ei praita vasara ir taip anglijoje prabuvau tai sia nieko nenoriu...
Ar kreipiat demesi i aksesuarus kuriais pasipuoses kitas zmogus?kokie priimtini?ar megstate nesioti?

429

atkreipiu demesi, jei jie labai issiskiriantys...o tai gali buti arba labai masyvus (kokie man nepatinka), arba originalus, kuklus smile nepriimtina kai atrodo, jog zmones uzsideda ju tiek, kad atrodo uzsidejo visus kiek turejo big_smile

Ar megsti vasaros vakarais gaudyti karkvabalius? tongue

430

ne nes pas amne kur gyvenu arba as ju neatpazistu arba ju nera...
megstamiausi leda?

431

cia jei apie ledus tai "dadu" karameliniai big_smile
ar turi geriausia drauga?tokiu isvis buna? smile

432

taip turiu... ir tikrai buna... siaip as su savo broliu visai gerai pakalbu, visai nieko broliuka turiu wink ir dar turiu gerus draugus...su kuriais visada smagu smile
Ka manai apie tokia akcija rinkti savanoriskai siuksles?ar butu tau priimtina tai daryti?(bet tai daryt ne vienas/a)

433

as nieko pries, prie bendro tikslo prisidet...man rods pirmiau siuksliadeziu pakankamai pastatyt galetu, o tai atsilieptu ir svarai..
Ar turi nusiziurejus/-es kokia izymybe, kaip graziausia?

434

hmm kaip graziausia tai ne bet man priimti Avril kaskodel ji man atrodo paprasta,beto dar Viktorija Beham ...bet as i jas nei ligiuojus bet man jos idomios kaip asmenybes...
Ar ka manai apie politikus?ar ju ne per daug ten sedi?kodel ju darbo pasekmiu mes nejauciam?(o gal jauciam)

435

cha cha cha ;D susimoket su Lineliu ir man klausimas apie politika gavos big_smile:D:D na, ka as galiu pasakyt tongue ne esme kiek ten ju...juk jei jie maziau vogtu ir maziau durniu voliotu, zmones butu nieko pries, kiek ten ju sedi, manau ;)bet kuriuo atveju, geriau daugiau galvu, nei keletas...juk tuomet daugiau nuomoniu, o jas gvildenant, randamas (turetu buti) geriausias variantas...
Ar turi koki rituala...pvz, ka kiekviena diena turi padaryti? big_smile

436

taip turiu,atsikelti is lovos be pasirazymo tokio gero tai kaskaip jauciuos paskui visa diena kaip lavonas smile ir jei einu tai be vazelino niekur neinu... smile

KA manai apie nuodistu pleziukus?tau priimtini?

437

Na, jei zmonem, kurie ten lankosi (tarp kitko ir man teko karta buti...) normalu, tai manau, kodel gi turetume i juos "kreivai ziureti"... Man asmeniskai nepatiko nudistu pleze ir daugiau niekada nesilankysiu ten. Na, bet tegu gyvuoja tie nudistu plezai...

Ka darai ne taip kaip kiti? (Pvz., as niekada negeriu kavos ir arbatos su cukrumi ar saharinu)

438

Hmm na cia toks klausimas,ir galiu prirasyti daug ko as nedarau kaip visi... negeriu kavos,negeriu jokiu svaigiu gerimu, nesu net bandziusi rukyti, kalbu tai ka mastau be jokiu uzuolanku ir isvedziojimu( tokiu zmoniu man atrodo nera daug)  nesu valgius ir tikrai nenoriu kebabai ju kvapas ir taip uzgozia...
  Kokia yra pati idomiausia diena?

439

Visos dienos įdomios smile.

Ką manot apie Rusijos ir Gruzijos konfliktą? Ar tai gali peraugti į 3 pasaulinį?

440

ne netikiu tokiais dalykais bent jau nori netiketi nebus jokio trecio pasaulinio...o jei ir bus as jame nebusiu... kam kariauti nesuprantu kryziu zygiai baigesi,kristaus karsta turi..viskas skelbiu taika siam pasaulyje smile
Ka manote apie olimpijadoje pasirodancius Lietuvaicius?