3041

Re: Blevyzgos...

vargse ta Lietuva, tokius ant zemes nesioja big_smile o visi "dori" pilieciai "turi" ziuret ta "lobi" tongue oi kiek daug kabuciu "" ;D

3042

as nesijauciu nuskriaustas jos postus skaitydamas, as tik negaliu patiket, kad tokiu zmoniu yra big_smile As ne zemaitukas, Ingrida :::027 wink

3043

tai kur kitur nesios....bet juk Zilvinas ne lietuvoj juk gyvena? o apie doruma kaip Aukse sake nesam mes tokie ir mes dar ne ta padare nei ji :?
Linai kaip gali buti ne zemaitis jei gyveni Siauliuose?

3044

Linai, tu kaip mano grupiokes...kalbejom apie tai, kad Siauliai zemaitija...o jos ne ne...bliamba, kad susnervino :? kaip tai ne... big_smile

3045

;D ;D Siauliai yra Siauliai ir niekam jie nepriklauso ;D ;D

3046

kaip pas viena drauga skypej uzrasyta: "KAUNS YR KAUNS CHEBRYTE! ;D;D;D
p.s. man rodos, kad Vaivut, cia ta tavo dainuska linksmina mane big_smile

3047

Ingrida, biski istorijos pateiksiu wink manau per keturis metus spejai suzinot kur yra Tilzes gatve smile tai va, sakoma, kad Tilzes gatve yra ta riba, kuri skiria zemaitija nuo aukstaitijos vat, o as gyvenu toj puse kur aukstaitija skaitosi va taip va smile
Vaiva, dar snekesi geziukai prileks ;D arba gerai arba nieko :::917

3048

linai nejuokinki ;D ;D  o jei rimtai tai as apie SIaulius nekokios nuomones esu...
Ingrida.> man ir taip atrodo kad ir mane ji veikia bet gerai...juokas ima..va tevas valgyt daro kaip gerai big_smile...o gal musu sirdziu balsa isgirdo?

3049

Linai, malonu, kad turite kantrybes apsviesti smile tai tilzes zinoma, kad zinau...vienintele gatve, kuri taip nesisukineja big_smile bet zinok visvien neutral as manau, kad visi Siauliai yra zemaitija tongue bet gerai jau gerai, buk aukstaitis ar dar kas...juk ne tas traukia ar tolina nuo zmoniu tongue
p.s. va va..iskart beisbolkes ;D

3050

Nu reikia nuotaika praskaidrint smile Esi ten buvus nors karta,gyvenus? kad nuomone susidarei? smile cia tas pats kaip kalbet apie kita zmogu, nepazistant jo smile O tu is kur pati?is Vilniaus gal? big_smile

3051

Ingrida>> lekiam i apkasus ;D

3052

Vaivut, geriau ruosiam kojas spyriui ;D
Linai, as pvz apie Siaulius tai net nzn kokios nuomones..teko gyvent pietiniam ir draugystej, uz gelezinkelio...tai va, pietiniam maciau kaip ten zmogu musa (kaip durnele islindau dar paziuret kas sukauja...bee..)..draugystej..ten policininkai zibino su tais prozektoriais,tuos nuo padangu kai voge...o uz gel.st. tai kambarioke (susijusi su policija) vardino taskus kur ko isigyt galima..tiesa, pvz., nakti, kokia 2,3 h niekas neuzpuole...na, bet visur visko yra... net pamirsau ka dar norejau parasyt smile turbut, kad keikvienas miestas savaip grazus..pvz., as savo Jonavos ne i nieka neiskeisciau wink

3053

Ingridos nuomone apsvarstyciau big_smile  vis gi 4 metus gyveno smile Vaiva, neatsakei i klausima smile
su pries paskutiniu sakiniu sutinku 100% smile visko buna visur..as kai visa gyvenima gyvenu Siauliuose tai, drisciau sakyt, kad vaizdelis dabar geresnis nei anksciau smile Ingrida, kai pakviesi mus isvecius, gal turesim proga isitikint Jonavos miesto ypatumais smile

3054

Ingrida>>man atrodo kad lInas supyko smile o del spyrio su koja hmm:? kokios mano kojos nudilgintos visos ;D
niekur nemaciau savo vardo kur butu koks klausimas uzduotas...

3055

Vaiva, kad ner ko jam pykti, bent as taip manau wink
kas i dilgeles numete tave? big_smile

3056

tai kad Radziukas kur buvo tai ten visa aikstele buvo digeliu nors nupjautos  bet vis tiek nusidilginau...

3057

Vaiva, 19 parašė:

tai kad Radziukas kur buvo tai ten visa aikstele buvo digeliu nors nupjautos  bet vis tiek nusidilginau...

Po koncerto Radzio neisplake su dilgelem? big_smile

3058

na, galiu pazadet, kad kai isigysiu savo apartamentus, pakviesiu big_smile gal dar kokiu klausimu? smile

3059

Linas, 23 parašė:

Nu reikia nuotaika praskaidrint smile Esi ten buvus nors karta,gyvenus? kad nuomone susidarei? smile cia tas pats kaip kalbet apie kita zmogu, nepazistant jo smile O tu is kur pati?is Vilniaus gal? big_smile

va cia klasuimai tau smile

3060

Linai > as pasakiau kaip as manau apie Siaulius taip as buvus Siauliuose...na ir? kas is to..as ten nenoreciau gyvent pasakiau savo nuomone...ir tikrai as negyvenu jokiam Vilniui