14061

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

nemaciau neutral na, turbut taip ir turejo buti wink as nepykstu smile

14062

Auris, 21 parašė:

<...>
>>> Jau kaip prisibaliavojom mes su Lina ir Karolina tai juuuuuuuus neisivaizduojate :] :] :] :]

as Lino vietoj pasijausciau nekaip :-)
>>>> Ingridele, teks, nori nenori.. siaip tu matei, dar komentavai tongue tai nemeluok :::b49 na, as jau progos tave pamatyt bent jau siais metais tai turbut nebeturesiu hmm na, bet jei susimeetinsit, kol manes nebus, tai tau perleisiu meeto aprasyma big_smile) (nors butu grazu is ju puses ir dbr :V bent trumpai big_smile) )
>> o as nenuejau per visokias nesamones fules paziuret hmm

14063

jau cia bisq mistaipas tikiuos nieks neuzpyks ;D ;D

14064

Nesirezga man tekstas rišliai sad Papasakosiu kitą kartą.. Ryt gal wink Bet buvo suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper ir dar superiškiau!!!! MES BUVOM ROOOOJUUUUJEEEEE!!!!!!!!! (mm) :::520 ir pas ruoniukus :::818 ;D ir El Calore :::d07 ir prie berniuko laivus pasitinkančio (ar išlydinčio? :? ) :::b17 ir Nidoj (pasakų miestas!) :::418 ir dar kažkur kur neatsimenu ;D Bet kaip jau sakiau, buvo labai fain wink jau pasiilgau jūsų abiejų :::051:::051

14065

ja ja maziau seiliokis ir fotkes tik ruosk bo cia paklausa dideja jau ;D

14066

Nijolė, 21 parašė:
Auris, 21 parašė:

<...>
>>> Jau kaip prisibaliavojom mes su Lina ir Karolina tai juuuuuuuus neisivaizduojate :] :] :] :]

as Lino vietoj pasijausciau nekaip :-)
>>>> Ingridele, teks, nori nenori.. siaip tu matei, dar komentavai tongue tai nemeluok :::b49 na, as jau progos tave pamatyt bent jau siais metais tai turbut nebeturesiu hmm na, bet jei susimeetinsit, kol manes nebus, tai tau perleisiu meeto aprasyma big_smile) (nors butu grazu is ju puses ir dbr :V bent trumpai big_smile) )
>> o as nenuejau per visokias nesamones fules paziuret hmm

hmm smile kad as turbut perskaiciau ir pamirsau tongue beto, sarasiuko nemaciau kas dalyvauja tai dasirasyt negalejau big_smile jetus, kaip kaaarsta :::742na, Nijolyt, nepergyvenk, as galiu ir kitu metu palaukt kol tu galesi wink
Ruoskit, ruoskit foto big_smile

14067

Nijole, respekts uz tai kad i futbola eini wink cia kurio Lino vietoj nekaip pasijustum, mano? Man kazkaip smegenys siuo momentu atsisakiusios nesigaudau postose  big_smile

14068

Lineli, Linu cia daug, bet "LINELIS" tik tu  big_smile tai cia ne tau, kad ir kaip noretum big_smile

14069

nenoreciau is tikro big_smile kokia tu maloni Lineliu vadindama ir tik viena mane :::757 dar taip tik mama mane vadina ir tai retai big_smile

14070

cia kalba aina apie musu tikraji Lina big_smile Linu Lina big_smile

14071

Linas, 23 parašė:

nenoreciau is tikro big_smile kokia tu maloni Lineliu vadindama ir tik viena mane :::757 dar taip tik mama mane vadina ir tai retai big_smile

na, matai, o as ir nezinojau, kad tau toki malonuma suteikiu big_smile

Auris, 21 parašė:

cia kalba aina apie musu tikraji Lina big_smile Linu Lina big_smile

visas Linys jau tada ;D

14072

;D aha kaip pas mus klaipedoj yra Gatviu gatve. ;D tai cia Linu linas ;D

14073

jetau, kazkokie neisradingi tie "gatvininkai" big_smile nejau negalejo kokio Aurio vardo ant keliu namu uzdet tongue nea! kysio negavo, tai ir nepavadino niekieno vardu..geriau jau tegu buna gatviu gatve ;D as net nzn kokia gatve Jnv idomiausia tongue Vln tai geliu, viena tokiu idomesniu..juk su savo istorija big_smile

14074

ne ne... nedes mano vardo nes neissimokes :] Toyota ir tai vos issimoka uz mano vardo masina... big_smile

14075

;D;D;D geras, net nesusigaudziau is pradziu big_smile blyn, tai tu dar ir pasiturintis...ot kokia as, kaip taip apleido mane galios jausti turtus...juk buciau seniai aki ant taves padejus ;D

14076

gerai kad tik aki o ne ka nors kita padejus ;D Su akim dar galiu susitvarkyt ;D ;D ;D

14077

tai kuom tu mane laikai, kad as galeciau KAZKA KITA PADET ant taves? :? ;D

14078

nu gal tu kokia profisionali dejike, ir padesi ant mano galvos tona sverianti dejimo prietaisa ;D

14079

;D be komentaru ;D

14080

isvis man tas zodis DETI, PADETI nekaip skamba big_smile (nebesigarbanoju, net nepradedu, nes pasizadejau.. big_smile  ) gaila man taves, neskriausciau taip neutral