Re: Blevyzgos...
ir kokia gi knyga? nes matau, kad gana rimta, isbales visas toks
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 174 175 176 177 178 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ir kokia gi knyga? nes matau, kad gana rimta, isbales visas toks
NIK ziurau irgi rimtas reikalas tau - isbalus taipogi.
Knyga tai kazkokia fantastine nusigriebes laikas stumiasi nerealiai greitai su ja
~
jau nebeskaitau, uzsiemiau bendravimais o NIK perskaiciau 191 psl.
(ilgai skaitysiu dar) nekokia is manes knygu skaitytoja
alia zaviuos as tavo entuziasmu tikiuos neprarasi jo ipusejus
neprarasiu tik lb juokas suima kai jus ten minit, kad...oi, kiek jau daug puslapiu prirasem...NET 188 ;D;D;D o adminas kelis syk sako...tema jau turetu but uzdaryta del postu skaiciaus ;D as turiu perskaityt iki 1330 berods, nes ten pasireiskiau
beje, labai idomu, kazka suzinai apie visus
na na Adminai mus kente kente po trupuciuka pakol puse NIK apsiziedavo moderatoriaus teisemis
tada mes tapom nepalieciami ;D
nerealiai jus ten isukot adminus i ta kluba ;D
tai reikia gi kazkaip prasigyventi
na na
Adminai mus kente kente po trupuciuka pakol puse NIK apsiziedavo moderatoriaus teisemis
tada mes tapom nepalieciami ;D
Lol faktas tas kad blynas nieko čia dėtas ;D
Tomai, o kodel tu nedaznai cia nardyt pradejai?
Labutis
labas, Vaivut tai pasakokis..kaip atbaliavojai? beje, cia man vienai, ar ne..rodo anekdotus ir kluba ne visus puslapius :?BEZABRAZIJA FORUME! ir veidukai nebeveikia
nieko nesuprantu ....kas cia darosi??? Ingrid kame reikalas ,kodel nebera tvarkos ? ;D
seska, daryk tvarka namai dega ;D;D;D rodyk man pavyzdi
jei jau lauzytis ismokei, tai tvarkos irgi ismoksim ;D
seska,pabodo man jau lauzytis ,jauciu senmerge taip ir liksiu besilauzydama ;D;D;D dabar nauja taktika priemiau atsiduosiu nedraugavus
(juokauju zinoma )
hmm..tu pajuokavai, o as pamasciau, kad visai nieko ta mintis ;D
kad nieko as nebaliavojau..nuejau ir parejau..tik prajuokino mane dirikas kai emiau is jo ranku atestata (sako kad man daugiau nebijotum ;D ,nuejau pasirasyt ir galvoju kaip mano prasas rasosi seniai bepasirasinejau )
Vaiva ;D;D;D tai prajuokinai bent kanors atsiminsi, vadinas
o po iteikimu nebaliavojot??
as tai ne..patikek vaizdelis ir geras,kai as su pavaduotoja ten fotografuojuos ji man dovana dovanoja visi ziuri dar atejo visam skuode zinomi zmones ir pasveikino mane(gimines tai visi ziuri kas as tokia cia ;D gerai kartais zinomu giminiu turet...) siaip pas mama nuejom pavalgem kepsniu,ten jie asigere sampano ir tiek..
hmmm :? Vaiva, tai kas per garsenybes cia? pavaduotoja dovanas net dovanoja..ajajaj...
zvaigzde tiesiog tu
p.s. tiesiog negaliu ziuret i sudarkyta foruma
Puslapiai Ankstesnis 1 … 174 175 176 177 178 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...