Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
man dantuka skauda mirsiu...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 714 715 716 717 718 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man dantuka skauda mirsiu...
Nijolyt, inkalk konors :?
nepadeda bandziau
tai ryt, tikiuos, tiesiu taikiniu pas daktarus mausi? :|pamenu toki bobuciu recepta, kad reik lasini berods ant danties pasidet ir praeina..bent jau man vaikystej praejo, dariau taip :?
ne, neisiu protinis dygsta ) dbr busiu ne tik grazi, bet ir protinga ;D
vaje, isvis nebesusikalbesim ;D
idomu ar ciatas ciakas griz ane ir aciu Tadui kad vienintelis apie tai pranese bus naujesne versija
ek, lauksim ir tikiuos, kad sulauksim to chato
kam tas chatas kai yra nikas :]
Auri, as nepasotinama ir neistikima ;D
tiesiog auri reikia niko reikia ir ciato na jei liks tik nikas tai gali pasmirsti nuo senos mesos ir atvisksciai
reikia todel, kad as pirmiau atradau chata nei visa foruma manau, kad svarus argumentas :?
lia lia lia lia nieko negirdziu nieko nematau Nikas ir viskas. ~
jetau, net miegot nuo niuniavimo uzsimaniau koks balselis mielas nai nai nai
tiesiog norejau pasidalinti ;D)
-------------------
Pirma pamoka pradedantiesiems:
"trys raganos apžiūrinėja tris laikrodžius "swatch". Kuri ragana kurį laikrodį apžiūrinėja?"
Dabar angliškai:
Three witches watch three swatch watches. Which witch watches which swatch watch?
--------------------------
Antra pamoka pažengusiems:
"trys raganos transvestitės apžiūrinėja tris mygtukus ant laikrodžių "swatch". Kuri iš raganų transvestičių, kurį mygtuką ant laikrodžio "swatch" apžūrinėja?
Dabar angliškai:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
-------------------------------
Trečia pamoka profams:
Trys šveicarų raganos - k**vos, norinčios pakeisti lytį apžūrinėja tris mygtukus ant laikrodžių "swatch". Kuri iš šveicarų raganų - k*vų, norinčių pakeisti lytį, kurį mygtuką ant laikrodžio "swatch" apžiūrinėja?
Dabar angliškai:
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?
nerealu
Nijole> tai bent tavo pamokos, tikrai nenoreciau kad man anglu mokytum...
mde... swiss bitch gereusias :]
Nijole> psichedeline ataka isejna.... ))
sakes ;D Nijolyt, prajuokinai tai nerealiai tu mane
Puslapiai Ankstesnis 1 … 714 715 716 717 718 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~