3641

Re: Blevyzgos...

sirdis praverstu? ar kazkaip ne taip supratau? big_smile tai tu ja turi, nebent skrodima atliko tau nezinant  big_smile

3642

Vaivut, kad kazkaip jus labai domites mano istikimybe Evaldui neutral as is-ti-ki-ma wink jis ta zino, o tai svarbiausia tongue
nukasti liezuvi... gi nesilaizyti big_smile ane? ;D
Vaiva, gydisim tave..gydisim, tik nzn dar kaip, pamastysiu as wink
stok ant akmenelio..seskis ant zirrrgeeelio ;D Lineli Lineli..kada tu.. ;D
REDAGUOJAM
beje, puslapiu tiek, kiek metuose dienu tongue

3643

INgrida> tau gerai akd tavim tiki..o manim va netiki...dabar esu k.. tai ka skaitos kad as jau vienisa net nebesuvokiu..
tai gal pradekit nuo snd ir ttik tarp baltu minkstu sienu prasyciau ir kuo daugiau zvaidzdeliu
ir kad tokiu stojimu ant akmenu nebutu

3644

duok savo draugo kontaktus, gaus jis ir bus ramus big_smile ner pas mus blevyzgose nei k*, nei s*, nei p*...mes cia su tavim isvis per daug istikimos ;D beje, vaistai yra...pakankink ta berniuka, kad supavydetu gerai, tada bus liuks ;D (zinau, kad Linelis uzpriestaraus tuoj big_smile  )
Vaiva, eisi kur ir as, i Vasaros 5 smile ( big_smile:D:D  )

3645

gerai einam pavasarot... o del pavydo tai ka zinau matai jo draugai mate mane juros sventeje tai kad as buvau ir zinai kaip buna... man jau vienodai..nebeturiu kantrybes...
Bet Mazuli tu letai rasai snd kaskodel kuo uzsiimi?( as tai sms dar pykstuosi ir cia rasau...)

Kaltas ruduo, kuris kaip akmuo...

3646

Ingrida, as ta istikima jau kazkur girdejau big_smile nzn nzn kaip cia dabar bus... tongue Linelis nesistengs labai priestaraut, bet pasakysiu, jog tai netinkamas budas, del kurio paskui gali tekti grauztis nagus..ne siaip sau, o iki gyvnagio big_smile
Vaiva, tu atsipalaiduok smile juk tu zinai, kad nera taip kaip sakoma, tad ko tu parinies?juk tu esi teisi, o jei zmogus kietakaktis ir jei dar be pagrindo plastake vadina nu tai cia jo beda big_smile Svarbiausia neimk i galva ir sveikai maitinkis, ilgaamziskumas garantuotas big_smile ane Ingrida? tongue

3647

o tai as gal neistikima? :)sau istikima ;)joa Vaiva big_smile svarbu gerai maitintis (alus ir kt.) ir nesiparint (pamacius nuluzusi naga verkt) big_smile

3648

Aciu jums..
Aisku kad be reikalo,o parinuos kad pastoviai esu plastake daug kam... gerai keiciam tema...

tai kada gydimas?

Linelis per daug atsiputes putes  Ingrida cia tai drebiai... nesitikejau...

3649

nu na...zinute dingau padare big_smile bet as nesiparinu ;D
vel prisiredaguosiu big_smile putes..pusti smile kas cia blogo?garbanojates? wink
vaivut, geriausia nusisokt ir nusidainuot mergu bury, tada viskas taip faina ;D

3650

Ingrida> saunuole kad nesiparini...va as jau baiiu parintis atsibodo jau... visos meiles ...

3651

keiciam tema big_smile kos dar gydymas? big_smile eik pasitusink kur nors kaip zmogus ir pagysi, bent jau laikinai smile o toliau uzgis kas turi uzgyt smile bent jau as taip save guodziu big_smile
siaip man gal nepakankamumas smegenu, bet nemaciau ka Ingrida cia drebe big_smile manyciau isvenge komentaro nieko daugiau tongue big_smile

3652

drebe big_smile blyn kaip drebsiu as tau ;D kiek tu mane per danti trauksi big_smile Vaiva, jei buni blevyzgose, pamirsk ta vaikinuka ir isijung Faina-gerai pabuti ;D jeeee..sokiai!!! ;D;D;D

3653

na paprastas gydimas... minsktos sienos ...ir taip toliau:D priekyje yra parasyta truputeli apie tai...
o del pagijimo man ok... tvirto charakterio esu...

Viskas jau pamirsta... ir as blevyzgose esu

3654

Ingrida, lengva pasakyt, bet ne padaryt smile
Vaiva, kam tau minkstos sienos? kordinacija sutrikus yra ar kas ? ;D

3655

taip yra... zinai  norejau kaskada busido uzsiimti ar siaip patrankyti i kokia kriause..

3656

Lineli, ai, nesakysiu labai jau ten taip karstakosiskai tongue bet galima padaryt, jei tik nori...

3657

Vaiva, sulauzytu tave ten big_smile kas jau kas, bet 53 kg tikrai ne busido big_smile
Ingrida, o karstakosiskumas ka nors prie gero privede? smile

3658

be komentaru siandien as smile

3659

Linai > taip 53kg ir? bet tai nesvarbu..svarbu kiek jegos turiu...

3660

labas rytas:))