14361

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 parašė:

prasom registruotis i kluba big_smile vardas amzius vietove ;DDD ir kuklumo lygis ! big_smile~

LABAI pageidautina ir pasakaite apie save, gyvenimo istorija ir visokias subtilybes apie traumas ir Tomus ;D

va tavo basic klausimynas smile Zinok, pripazinimas tai pirmas zingsnis link isgijimo. ;D Tai mes labai mielai laukiam tavo pasakaites smile

14362

jergau kaip baisu... jus neisivaizuojat ;D big_smile
Varda> Vaiva (kitiems zinoma kaip lozyte)
Amzius> 19
Vietove> zemaitija smile Latvijos pasienis (pasienio ruozas)
Kuklumo lygis> ar butina?m?

tinka?

14363

Vaivuk, paskutinis atsakymas man labiausiai patiko big_smile
Auri, dar ir psichologe bloga patapau..einu nuo kompo sad

14364

Ingrida> nereikia verkti tik... a cia blogai?

14365

Vaiva pamirsai pasakaite prisegti po atsakimu ;D

14366

jergau nenoriu as jokios pasakaites... nes tada mane istremsit visai is cia smile busiu uzbaninta uz super kukluma smile juk pats pameni puikiai kaip mane sugedinai ir svytejau kaip sviesaforas ;D

14367

Auri> stambaus kalibro artilerija eina po "Svyturynes" ar "Utenio" sachtos skalavimo, dazniausiai.... )

14368

...visi draugiskai pasveikinkime Vaivu Vaiva, zmogu incognito, okupuojanti Raudonio sviesaforo reguliotojo pareigas. Tebunie raudonis sviecia visados ! ! big_smile~ Tris kartus hip hip horeyyyyyy!!! hip hip horeyyyyyyyy!! hip hip horeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!...... big_smile

Andzi >>> kadangi mes cia visu tokie kuklus tai mes iskarto prie stambios amunicijos einame, nevargstam ten visokiom imantrybem - per daug kuklu. ;D

14369

tai as gi naujokas, dar neismokau taip, dabar praktikoj esu, keliu kvalifikacija is labai kuklaus i tiesiog kuklus )))

14370

Auri> nu tikrai vairuotojai pries raudonus sviesaforus;D ;D bet prajuokinai gerai..
Andzej> tai ir tu pretenduoji cia pakliuti..kaip vakar jau isiaiskinau

14371

tai suprantamas ir visai nesmerktinas dalykas. Kvalifikacijos kelimas yra labai svarbus dalykas ir NIK skiria labai dideli demesi tokiom stazuotem per kiekviena meeta :] geriausiai tau sakau kvalifikacija kyla kai susitinki su legionieriais, veteranais maciusiais visokiu kuklumu lygiu ir visokios amunicijos ismegine gydant siuos simptomus... big_smile big_smile Pvz tokia kaip Nilke tai zinok iskart sutvarko visus patirties trukumo klausimus ir praveda isplestinius instruktazus kokiu gyvenime niekas nesitiki ;D

*galvoja ar kas nors isviso suprato ka jis cia nuveme*

14372

Auri> suprato,suprato... tai kad ji Majami okupavus ir mano kraste retai manau buna ..o gal buna? ne nu rimtai kodel niekas nevaziuojat i kokia Latvija per Skuoda? m?

14373

nesijaudinki :] NIK reguliariai meetinasi vilnius-kaunas-klaipeda :] tad tau irgi netoli iki mano krasto :]

14374

na taip netoli tik 100 su kapeikom kilometru smile

14375

Vaivut, nedaug istikruju, kai pripranti vazinet smile

14376

Ingrida>nu nedaug...

14377

kai pagalvoji, kad uzsieny zmones kasdien tiek i darba vaziuoja, tai big_smile

14378

Ingrida> mano tevas vaziuoja tiek i darba..

14379

tai sitai... pagal meetus, as jau nenaujas ) buvau ne viena ir ne du kartus )))) paskutinius metelius uzleidau biski...

14380

buvai musu meetuose? yikes kodel as taves neprisimenu?? Aaaa... matyt buvau uzgeres beyond reasoning and conscience ;D