3861

Re: Blevyzgos...

o pas mane tai ir yra...bet yra tvenkinys...

3862

ek big_smile juodoji ne Lietuvoj, o ka :? tik is Lietuvos galima buvo rinktis? big_smile as masciau, kad belekokia ;D
Kestuti, as ne tokia isranki kaip Vaivu Vaiva :Dman ir pelke tinka wink

3863

Ingrida> ka maza pelkese matau nesitaskei labai jau daug...

3864

taskiaus balose tik neutral taip ir laukdavom kada palys big_smile

3865

na tai gerai tada, varysime prie pelkes:))na je lietus nelis:))jei lis tai ir bala tad bus gerai:::044:::044

3866

Ingrida> kad nelabai matosi...
Kestuti> as tai pelkese atsizaidziau maza budama...

3867

Kestuti, o tu isivaizduoji kaip butu faina neutral vaikstom prie pelkes ir pradeda lyti big_smile

3868

Ingrida>priminimas as ir su jumis buciau tongue

3869

Vaivuk, tai as ir rasiau..ne DVIESE VAIKSTOM,o VAIKSTOM tongue beje, is kur jis turi grizt, kad tik tada mus kazkur vesis? :?

3870

jis dabar yra Airijoje,o siaip gyvena Ispanijoje jei gerai supratau... na zinai vartais mergaite garbanotoji...

3871

as rimtai, Vaiva, kalbejau apie visus tris smile o garbanotis :? nuo lietaus tai tikrai pradeciau big_smile tu irgi, kiek zinau big_smile idomu, Kestutis ka tada darytu, kai mes garbanotis pradetume ;Doo, tai neblogas vyriskis cia uzsuko tongue
p.s.ryt vakare grizta Evaldukas:::051

3872

Evaldas vauu neitiketina, negaliu patiket..ar jis parskrenda ar ateis pas mus ?
Ingrida> tai tau ziuriu plaukai kaskokie idomus...ir Kestuciui nieko nedaryciau as tai jau tikrai..juk as kukli esu smile

3873

neitiketina, bet tai tiesa big_smile grizta sunus paklydelis tongue ek, tikiuos nenulus jis pargryzes namo ir uzsuks bent pasisveikint su mumis wink
joa, idomus tie mano plaukai big_smile o as sakiau, kad as jam kanors daryciau? nea..jis kazka turetu su mumis daryti, nes ... nukankintume ji big_smile
p.s. o as tai jau ne kukli, ane :? patikek, uz tave tikrai kuklesne tongue

3874

Ingrida>nemanau kad ji snd isvysim vis tiek kelione daro savo ir dar ausu uzgulimas ar galvos svaigimas... daro savo...
eik jau netikiu kad tu kukli tu bent jau sviesaforu neprimeni kai susigesti...

3875

na, jis neskris :)atvaziuos...tai nzn nzn, gal tik antradieni ryte ji pamatysime cia ;)beje, vakar nusipirkau vaistu nuo tu pykinimu vaziuojant masina, skrendant lektuvu ir t.t. paziuresim ar veiks tongue jei ne, apsivemsiu ;D
o as kukli smile o del sviesoforu, nebent labai jau susigestu, bet siaip nlb raudonuoju...pvz, mano viena grupioke tik biski kas ir ji jau raudona smile

3876

Ingrida>jo zinau ka reiskia vaziuot sitiek laiko subine kvadratine...fui jau bloga prisiminti,kai paeiti nebemoki islipus...
as tokia,mane greitgalima sugedinti..tai sanatorijoje visi jau juokdavosi as ir mano drauge abi drauge raudonos ir pacios juokiames is tai...

3877

na, man patinka, kai mane veza big_smile cia panasiai kaip su dviraciu..ilgai nevazinejus pabandai, nulipi nuo jo ir jauties kaip... istorija nutyli ;D
hmm...idomiai cia smile Vaiva, akiplesa+susigesti megstanti kaimo fyfa big_smile

3878

pala pala... kodel akiplesa? ir plius fyfa?

3879

tai o ne? ;D ko tada visi taves kaime bijo ir i tave kreivai ziuri? big_smile o fyfa...nagai kilometriniai, blondine, 90-60-90, net maziau sakyciau big_smile tai viskas tinka juk tongue

3880

aisku kad ne... big_smile  eik jau kreivai, visi paprastai ziuri,ir niekas nebijo...ir nera tu 90-60-90