14401

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Ingrida, 22 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

Auri> o kas tau neaisku?
Ingrida> kas tau pasidare? ne ji rimtai jau serga...kad pakeite savo diena...

as sergu? yikes nea, cia vadinas tik "veja miegot":Dpazadu pasitaisyti, bet nzn ar cia besilankysiu tokia pat sveika kaip ir anksciau big_smile

na, kiek as pamenu :V tai tas "veja miegot" su manim tau negaliojo :::b49

14402

Nijolė, 21 parašė:
Ingrida, 22 parašė:
Vaiva, 19 parašė:

Auri> o kas tau neaisku?
Ingrida> kas tau pasidare? ne ji rimtai jau serga...kad pakeite savo diena...

as sergu? yikes nea, cia vadinas tik "veja miegot":Dpazadu pasitaisyti, bet nzn ar cia besilankysiu tokia pat sveika kaip ir anksciau big_smile

na, kiek as pamenu :V tai tas "veja miegot" su manim tau negaliojo :::b49

yra vienas mazyytis mazyytis skirtumas :Dten vijo mama, o dabar sese ;D
p.s. kas norit arbatos?:)taip nerealiai kvepia cinamonu...visokie vaisiu gabaliukai wink

14403

as noreciau visai arbatos dbr big_smile) bet mane neviltis dbr apemusi big_smile) per pusmeti sulauziau gal koki jau 5-6 lankuti :? bet lankuciai pigesni nei dildes,tai ne taip skauda big_smile) nes buvo kazkokia mistika apgaubusi mano dildes >> jos luzo.. o kai nusipirkau lankuti, tada dildes nebeluzta, bet lankuciai luzta hmm nakim hmm
>> o as siaip ir labiau brolio bijau, nei mamos :?

14404

Ingrida>tai gerai,kad nesergi..o del tu varymu i lova manau turejai jau isaukti...
Nijole> tai gal tu miegi su lankeliais ir luzta... as tai kaskaip su jais nepratus vaikstinet...

o del arbatos tai noreciau,bet tas cinamonu kvapas man kaskodel nelabai patinka...

14405

na, Vaiva, tu karciuku neturi.... tai man jie siaip trukdo :? atsiauginciau, bet as juos del grozio nesioju ;D tai va, lankutis tam, kad karciukus susikelt i virsu. o su lankuciu nemiegu, nes nepatogu.
>>na, nzn kaip jus vaikai, bet as tai jau keliuosi, topinu is lovos big_smile)

14406

tai statau abiems arbatos :::524:::524 tongue dovanotam arkliui i dantis neziurima ;D
Nijolyt, as irgi..atgailejau pinigu tai dildei...o ji eme ir suluzo... big_smile db kaupiuos vel atgailet ;D jauciu tu ta lankeli lankstai ir visaip kitaip prievartauji, kad jis taip nusibaigia :?
Vaiva, as isaugau...bet sese ne big_smile jai mistika pvz nemiegot para...ka jau kalbet apie kelias ;D;D;D

14407

Nijole>tai yra tokie medziaginiai,man ti jie fainesni uzlankelius,nes jie taip nespaudzia...:)
Ingrida> si karta paziuresim i to arklio dantis big_smile man ir panasiai su mistika..nes as jei neisimiegu gerai tai visada diena kvailioju...;D

14408

man tai kazkaip nelimpa tie lankeliai big_smile tegu tarsos tie plaukai, negi gaila big_smile
Vaiva, tai dazniau nemiegok ;D

14409

nu cia dabar islipo is lovos ir manes neissitempe... kaip gi taip galima?

>>> Man irgi tie lankeliai nepatinka - kam jie isviso skirti? big_smile niekam tike kazkokie ;D

14410

Auri ;D;D;D o kieno lovoj reikejo mums taves ieskot siryt? big_smile:D:D

14411

Ingrida> tai kartais nervina kad plaukai skraido...o tokius dalykus naudoju kai nenoriu kad jie maisytu..pvz .kai dazniau langus...

14412

brac... va cia tai klausimas... jau dabar tai slepsiuos is gedos ;D

14413

Auris, 21 parašė:

nagi nagi big_smile netikejau, kad pas jus dar ir tokia randas ;D;D;D tai, vis delto, gulejai su kazkuo ir pas kazka big_smile

14414

Auris, 21 parašė:

sleptis ???:::819 is gedos ???? :::050 neitiketina ;D

14415

matai, Auri, nieks netiki, kad tu slepsies ir dar is kazkokios "gedos" ;D

14416

Rasyt ir as tave dievinu ;D

Ingri... eh... nu ir gerai... sad

14417

neverk, Auri neutral "musu"tave, nes ... myliu big_smile tongue

14418

kazkas vel vaidina (chuckle)

14419

idomu kas :? (;D  )

14420

Lina, 25 parašė:

ana naujokai NIKa uzkariauja big_smile :V

Ну и што ,нармальна !А тъ сто думала!Мъ тозе так ррисли:)

Nijolė, 21 parašė:

tiesiog norejau pasidalinti ;D)
-------------------
Pirma pamoka pradedantiesiems:
"trys raganos apžiūrinėja tris laikrodžius "swatch". Kuri ragana kurį laikrodį apžiūrinėja?"
Dabar angliškai:
Three witches watch three swatch watches. Which witch watches which swatch watch?
--------------------------
Antra pamoka pažengusiems:
"trys raganos transvestitės apžiūrinėja tris mygtukus ant laikrodžių "swatch". Kuri iš raganų transvestičių, kurį mygtuką ant laikrodžio "swatch" apžūrinėja?
Dabar angliškai:
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
-------------------------------
Trečia pamoka profams:
Trys šveicarų raganos - k**vos, norinčios pakeisti lytį apžūrinėja tris mygtukus ant laikrodžių "swatch". Kuri iš šveicarų raganų - k*vų, norinčių pakeisti lytį, kurį mygtuką ant laikrodžio "swatch" apžiūrinėja?
Dabar angliškai:
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch switch?

Geras o dabar paaiškink :::818