WTF? Kas jums leido reikshtis dievo vardu? ka? Gal as su dievu taippat BFF (best friends for ever)
Supratot? ye thats right me and God we are boys now! So shut a **** up bitch! Jei dievulis nores, jis man savo valia tiesei y ausi privacei pasakys. Kaip jum skamba?
Kazkokie religinei fanatikai, megina reguliuati man gyvenima, aiskindami ka as turiu daryti ir gazdina grasina. (ar cia dievas?)
Dievas neshneka, bet zmones sneka ir dar kaip.... Dievas nieko nedaro, bet zmones zudo karuase vienas kita.
Biblija yra zmogaus ranka parasyta (baznytninku) ir veliau realioi spautuvei atspauzdinta. Dievas yra zmogaus kurinys.(baznytninku knygos pagrindinis herojus)
Ish kur as tai zinau? gal pamirshote? dievas juk mano koreshas ir jis man viska papasakojo. ar jum to uztenka, kad debar visi suglaude ausytes, manes klausytumete? ups devas neshneka, zmones. Ir paskirtis akivaizdi, valdyti zmones pirshti jiems savo ("dievo") valia.
Kodel baznycia nemoka mokesciu? jei as moku, vadinasi jie yra mano ishlaikytinei, priesh mano valia.
Todel, kad jie naudojasi realiomis zmoniu sukurtomis gerybemis. Kuam kunigas geresnis uz psichologa? kodel vienas moka mokescius kitas ne?
Man neydomu ka tie baznytnikai veikia, bet jei jie kaip ir cirkininkai surenka ish visuamenes pinigus, tai trecdaly tretu atiduati mokesciams.
Narkotkai, tai gryna monitarines sistemos pasekme, jei ish to niekas neturetu pelno, tai as nemanau, kad zmones juas gamintu masishkai, kaip avganistane. 92% viso pasaulyja auginamo opiumo, iskurio veliau dirbms heroinas.
well, priesh 9/11 avganistanas augino 70% viso pasaulyje ishgaunmo opiumo.
Krentant akcijos kainai, taippat galima uzdirbti. swedishkai tai vadinasi blankning, anglishkai sako go short. mes pasiskoliname aksija verta, tarkim, 100kr ir po kurio laiko graziname ja atgal kai ji verta 70kr ( pasiskolinam po100kr per akcija atiduadame po 70kr per akcija vadinasi 30kr nua kiekvienos akcijos turime pelno.
susprogdinus prekybos centra 9/11, kazkas pasidare didely ish to pelna ir "atsitiktinai" pasiskoline, prekybos sentro akciju uz milzinishka suma. Taip nesunku atsekti kas zinojo apie tai is anksto tai nera paslaptis.
Visi karai yra stambiu ekonominiu strukturu reikalas, paprastu zmoniu reikalas, yra tiketi, kas sakoma per TV ir eiti y kara zudyti vienas kita.
As apsigalvojau remti baznytnikus, nes jie augina zmoniu "avinu" karta linkusia tiketi o ne mastyti savo protu. tai nera gerai, tai leidzia grupelei isgamu manipuliuati masemis su tikslu pasipelnyti.
Bet kokia institucija, zmogumi netiki, reikalauja popieriaus uzgarantuato kita institucija.
Vadinasi zmones neturetu tiketi, bet reikalauti yrodymu taip pat, jei nenori buti apgauti ir kariauti del naftos korporacijos interesu, prarija nesamones apie masinio naikinimo ginklus, apie zmoniu kalte del atshilimo, apie neegzistuajancia al-Quida, "terorizmo" aktus.
Mums to nereikia, kaip ir nereikia baznytniku, nes jie manipuliuaja masemis ir gyvena netik tikinciu, bet visu saskaita + ju pajamos trecdaliu didesnes nes jie nemoka mokesciu. geras pelnas del kurio ir prilaikoma avinu banda. Pastovei skelbiamas dievo zodis (jieshkoma dar daugiau durniu kurie juas ishlaikytu ir remtu savo kvailumu suteigdami jiems galia virsh visu kitu)
ne dievas(baznytninku knygos pagrindinis herojus) su mumis shneka, bet baznytninkai ir jie ne dievo duana valgo, bet musu visu net ir netikinciu. Gyventi kitu saskaita, nieko nesukuriant mainais yra parazitavimas. Baznytninkai teisina savo parazitavima dievo valia arba save vadina dievo tarnais (savo paciu parashytos knygos pagrindinio herojaus tarnais) How cool is that?